- 4 Kasım 2024
- 50
- 2
- 6
- 24
- Konu Sahibi Hicrann123
-
Sen sormadan söylemedi mi kanama alanını veya Progestan verdi mi canımMerhaba anneler ve anne adayları ben 8+3 gebeyım tüp bebekle bır ara kanamam oldu kahverengı sonradan kırmızı dönüş olrk bugun kontrol gıttım kalp atısı duydum sonradsn sordum kese etrafında kanama varmı dıye bır kucuk sıyahlık gosterdı o kdr az var dedı ama sızce kotumu yoksa endişelenmelımıyım? Sıs bu durum yaşadınızmı nasıl o kanama gectı
Benimde tüp bebekti aynı öyle olmuştu iki hafta sürmüştü ben kafama göre progestan çok kullanıyordum doktor hiçbir zararı olmaz sadece faydası var demişti ben 3 kere ağızdan 3 kere fitil şeklinde hergünde iğne olarak kullanıyordum progestan öyle durduMerhaba anneler ve anne adayları ben 8+3 gebeyım tüp bebekle bır ara kanamam oldu kahverengı sonradan kırmızı dönüş olrk bugun kontrol gıttım kalp atısı duydum sonradsn sordum kese etrafında kanama varmı dıye bır kucuk sıyahlık gosterdı o kdr az var dedı ama sızce kotumu yoksa endişelenmelımıyım? Sıs bu durum yaşadınızmı nasıl o kanama gectı
Evet cnm progestan 25 lık gobekten kulanıyom 50 lık dozda kalcadan vurdum 2 gune kanama gectı 10 gun sonra kontrolum vardı ztn doktor demıştı 3 aya kdr ıstraht et bugun sordm dedı var zamanla gıdecegını umuyoruz dedı ıyımı sızce cok az vardı cok dılSen sormadan söylemedi mi kanama alanını veya Progestan verdi mi canım
Yok kız kafana gore kulanma ben gunde 4 adet kapsul kulanıyom 2 sabah 2 aksam dıye fıtıl olarak ığne de 2 tane gunde bırı aksam bırrı sabah knamaa olumca kalçadan 50 mg vurdum 2 gunde gectı kanamaBenimde tüp bebekti aynı öyle olmuştu iki hafta sürmüştü ben kafama göre progestan çok kullanıyordum doktor hiçbir zararı olmaz sadece faydası var demişti ben 3 kere ağızdan 3 kere fitil şeklinde hergünde iğne olarak kullanıyordum progestan öyle durdu
Tamam önlem alındıysa canım isitiharat et yani yat öyle vara yoğa kalma yattığın yerden bugün mü oldu kontrolEvet cnm progestan 25 lık gobekten kulanıyom 50 lık dozda kalcadan vurdum 2 gune kanama gectı 10 gun sonra kontrolum vardı ztn doktor demıştı 3 aya kdr ıstraht et bugun sordm dedı var zamanla gıdecegını umuyoruz dedı ıyımı sızce cok az vardı cok dıl
Evet cnm bugun kontrol oldu bugun sordum kanamayı kesenın etrafındakınjTamam önlem alındıysa canım isitiharat et yani yat öyle vara yoğa kalma yattığın yerden bugün mü oldu kontrol
Tamam canım şu an leke var mı devam ediyor muEvet cnm bugun kontrol oldu bugun sordum kanamayı kesenın etrafındakınj
Leke yok en son gectıkten sonra hafıf kahverengı gene geldı ama suan yokTamam canım şu an leke var mı devam ediyor mu
Tamam csnım endişe etme stres yapmaLeke yok en son gectıkten sonra hafıf kahverengı gene geldı ama suan yok
Kese cevreaındekı kanama kotu bısı olurmu kalmaaı pekıTamam csnım endişe etme stres yapma
O kanama geçer canım Progestan onun için zaten endişe etme kanama gelmediği sürece de korkma bak kesilmiş bileKese cevreaındekı kanama kotu bısı olurmu kalmaaı pekı
Evt cnm kesıldı ama cevrede daha oldıgu ıcın korktumO kanama geçer canım Progestan onun için zaten endişe etme kanama gelmediği sürece de korkma bak kesilmiş bile
Yok şu an endişe edecek bişey yok canım dinlen ama yani uzan yorma kendini tekrarlamasın tekrar kontrolün ne zamanEvt cnm kesıldı ama cevrede daha oldıgu ıcın korktum
Hayırlsııyla haftaya cnmYok şu an endişe edecek bişey yok canım dinlen ama yani uzan yorma kendini tekrarlamasın tekrar kontrolün ne zaman
Eğer endişe edersen acile git durumu anlat bakarlar onlardaHayırlsııyla haftaya cnm
Olur tesekurlerEğer endişe edersen acile git durumu anlat bakarlar onlarda
Yani doğum yaptım sağlıklı bi şekildeYok kız kafana gore kulanma ben gunde 4 adet kapsul kulanıyom 2 sabah 2 aksam dıye fıtıl olarak ığne de 2 tane gunde bırı aksam bırrı sabah knamaa olumca kalçadan 50 mg vurdum 2 gunde gectı kanama
Nasl anlamadımYani doğum yaptım sağlıklı bi şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?