Tuhaf Ruyalarim! Artik Yoruldum

nadiminkiymetlisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
61
26
35
Kizlar ya artik yoruldum neredeyse her gece tuhaf tuhaf ruyalar görüyorum. Normalde bu kadar cok ruya gormezdim ama Özellikle son bir kac aydir surekli ruya görüyorum ve bazen cikiyor. Bu gece yine beni cok etkileyen bir ruya gördüm. Yorumlayabilen de olirsa sevinirim hatta.

Ruyamda bir akrabamizin evine gittim bir seyahat oncesi vedalasmak icin. Herkes beni birakip asagiya indi bana da sen ayakkabilarini giy gel dediler. O arada akrabamizin evine bir kadin girmeye çalıştı kadini hirpaladim filan. Neyse sonra herkes geri geldi tebrik kiyamet. Sonra ben vedalasip daracik bir asansörle aşağıya indim. Inerken de o kadar korktum ki ip kpparsa dusersem diye surekli dua ettim ne olur birşey olmasin bir daha asansore binmeyecegim diye. Sonra inecegim katta asansorun kapisi acildi ama katin yarisindaydi asansor ve cikmak icin yukari ziplamam gerekti. Tam ziplayip cikacakken asansorun kapisi kapandi sıkıştim bagirmaya basladim brni kurtarin diye. Is yerinden tanidigim bir arkadas kosarak geldi. Asansorun baska bir kapisi varmis oradan bir adamla birlikte girdi. bu arada o daracik asansor de genisledi boyle calisma odasi gibinbir yer oldu ama hala asansorun icindeydim. Bir anda aglamaya basladim ve bu arada da asansorun icindeki masada bir kabin icinde buz var, buzun ustunde de yanan alev. Bir anda gelen arkadas bana söylenmeye basladi neden buz koymuyorsun ates sonecek diye ve atesin ustune bir avuc buz atti ates harlandi. Ben aglarken de bana kizdi ne aglamasi ben burada bosuna mi duruyorum diye. Tam o arada uyandım.

Ne anlama geliyor bu ruyalar diye kafayi yormaktan bir hal oldum. Her gece baska hikaye her gece baska kahramanlar. Kizlar sebebi nedir?

Abdestli olarak uyuduğunuzda gördüğünüz rüyalar işaret, geri kalanları bilinçaltı rüyalarıdır. Yani yorumlatmak istediğiniz için söylüyorum bunu. Onun dışında bir arkadaşım uyku bozuklukları bölümünde tedavi görüyor çok sık yaşadığı için. Eğer uykunuzun kalitesini etkiliyorsa siz de deneyin isterseniz..

Ruya neye yorumlarsan onaymis bence ruyanizi fazla kisileri anlatip kotu yorum almayın bu sıkıntı bende de var eger oyle bir tedavi varsa gitmek isterim cunku ruya gordugum zaman hic uykumu alamiyorum

Hamilelikte ve hormonların değişim zamanlarında regl öncesi ve sonrasında film gibi rüyalar görmek normaldir..... Hormon tedavisi, gebelik falan gibi bi durum varmi????

asansörde sıkışmak, asansörde kalmak, asansörde az kalsın ölecek olmak çoğu film konularında yer alır. sizin de bilinçaltınıza yerleşmiş.. her rüyayı bir şeye yormaya çalışmayın
insan psikolojsi çok derindir. her şeyden etkilenir

X