Tum adet agrilarini cekip hamile oldugunu ogrenen anneler tecrubelerinizi paylasirmisiniz

Yakamoz5424

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
694
762
36
Merhaba,bu 8. Ayim olacak henuz bebek yok biktim her ay adetime 8 gun kala baslayan kasik ve bel agrilarindan sanki hic pesimi birakmiyacaklar gibi geliyor .ozellikle sabah uyandigda baslayan bel ve kasik agrilari.belki hamile degilim ama en azindan bu sekilde yasayip hamile olan varmi merak ediyorum

Hakkında hayırlısı olsun canım,Allah her isteyene anneliği tattırsın inşallah.

Herkeste öyle midir bilemem ama benim hamile olduğumu öğrendiğim ay adet ağrım olmuştu,hatta hamileyken de her adet tarihimde ağrım oldu. Adet ağrısı ama adet yok tabi.

belim kasıklarım ağrımıştı benim de ama ben biliyodum adet değil bebek olduğunu planlı bi gebelikti

Merhaba,bu 8. Ayim olacak henuz bebek yok biktim her ay adetime 8 gun kala baslayan kasik ve bel agrilarindan sanki hic pesimi birakmiyacaklar gibi geliyor .ozellikle sabah uyandigda baslayan bel ve kasik agrilari.belki hamile degilim ama en azindan bu sekilde yasayip hamile olan varmi merak ediyorum

merhaba ben iki hamileliğimdede adet ağrısı yaşadım hatta kızımda adet ağrılarım nerdeyse doğuma kadar sürdü oğlumda ilkl 3 ay sonra kesildi..rahim doğuma hazırlık olarak kasılıp gevşermiş özellikle son aylara doğru rahim büyüdükçe kasılıp gevşediği için ağrılar olurmuş

Arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim aninda cevaplar gelmis. Ciddi sekilde adrt agrilari yasayan biriyim 26 gunde bir oluyorum zaten 8 gun once belirtileri basliyor ,3 gun oncede kahverengi lekelenmem oluyor . Bu ay biraz daha etken basladi sanki belirtiler 5 gun olmasina ragmen her an adet olucak gibiyim.bide nasil tarif ediyim vajina bolgesi agrir ya oyle bir agri yasiyorum tam olarak kasik degil daha alt bolge.ozaman adet agrilarim baslayinca umidi kesmeyeyim ben lekelenme gelene kadar devam :)

X