tüm kk'dn özür diliyorum

AnnSophie

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
81
12
34
bugün açtığım konuda yaşanan bazı polemikler nedeniyle öfke kontrolümü kaybedip bütün kk üyelerine ve siteye çok ağır hakaret ve küfürler sarfettim. suçu olmayan hatta ne olup bittiğinden haberi olmayan hiç tanımadığım insanlara karşı çok ayıp ettim. ciddi psikolojik rahatsızlıklarım var tedavi görüyorum ama günden güne iyileşme umudumu kaybediyorum. bunların yaşanmasını hiç istemezdim ama çok kötü bi şekilde kendimi kaybettim. kendime geldikten sonra yaptığım çirkinliği görüp saatlerce ağladım bunu ben mi yaptım diye. ALLAH kimseye böyle hastalıklar vermesin. çok özür diliyorum herkesten. dava açmak herkesin yasal hakkıdır ve sonuna kadar kullanmakta herkes özgür. ben sadece pişmanlığımı ve üzüntümü belirtmek için yazıyorum şu an bunu. banlanacağımı biliyorum. tekrar özür dilerim kırdığım bütün kalpler için. sağlıklı düşünemiyorum.

Kendine geldiğinden değil dava edileceğini duyunca korku sardı seni
davadan korkmuyorum tüm üyeler dava açmakta özgür herkesin yasal hakkı sadece içimden geleni söylemek istedim inanmak zorunda değilsiniz

diğer konuyu şu an okudum görmemiştim ama yazdığınız cevaplar mide bulandırıcı inşallah normal hayatınızda da böyle kaba saba bir hanım değilsinizdir, hastayım demişsiniz o halde lütfen ilaçlarınızı almadan insan içine çıkmayın! insanlar sizin ağır hakaretlerinizi çekmek zorunda değil

diğer konuyu şu an okudum görmemiştim ama yazdığınız cevaplar mide bulandırıcı inşallah normal hayatınızda da böyle kaba saba bir hanım değilsinizdir, hastayım demişsiniz o halde lütfen ilaçlarınızı almadan insan içine çıkmayın! insanlar sizin ağır hakaretlerinizi çekmek zorunda değil

Hakaret edip, korku salınca da hastayım demek de moda oldu.

GEÇMİŞLER olsun.

Aman boşver zaten kimse kaale almadi seni

konuyu bilmediğim için
özrün için bişi diyemıyorum :KK53:
sağolun

Hımm konuyu bilmiyorum da şimdiki çırpınışlara göre haklınızda dava açılacağını duymanız sanırım.

Bu kadar özür dileyip durursan herkes tepene biner. Bir kere diledin bırak tamam artık. Kabul eden eder, etmeyen etmez. Ben sana haklısın iyi ki hakaret ettin demiyorum ama sen de al madem ekran görüntüsünü, dava açarlarsa tahrik var dersin.

Hımm konuyu bilmiyorum da şimdiki çırpınışlara göre haklınızda dava açılacağını duymanız sanırım.

Vicdana geldi zaar

valla bir sinire tüm site hakkında aslında ne düşündüğünü çat diye söyleyiverdin.
davayı duyunca tutuşmuş gördüm seni.
o değil de ben kesinlikle erkek olduğunu düşünüyorum senin
dava insanların yasal hakkıdır demokratik bi ülkede yaşıyoruz herkes dava açabilir şikayetçi olabilir. erkek olsam belki daha az sorun yaşardım şu hayatta. her neyse içimden geçeni söylemek istedim bu konuda sağolun

Bu kadar özür dileyip durursan herkes tepene biner. Bir kere diledin bırak tamam artık. Kabul eden eder, etmeyen etmez. Ben sana haklısın iyi ki hakaret ettin demiyorum ama sen de al madem ekran görüntüsünü, dava açarlarsa tahrik var dersin.
dava açmak herkesin yasal hakkı olduğu gibi benimde yasal hakkım. öyle bi durumda bende herkes gibi hakkımı ararım. teşekkür ederim

Ne kdr ofkeni kontrol edemiyosandaki ben bunu bi mazeret olarak gormuyorum burdaki insanlara bu sekilde hakaret edemezsn..evinde barkinda colugumda cocugunda isinde gucunde olan insanlar kezbanmi oluyo ayrica bu ne demek bunun altindaki anlam ne...buraya herkes konu aciyo olumlu olumsuz elestirilerde oluyo tartismalarda yasaniyo ama kimse senin kdar bu durumu cirkinlestirmedi..konu aciyosan her turlu elestiriyede acik olucaksin.duymak istedgin seyleri soylemeyen insanlara agzina geleni sayamazsin..suanda ozur dilemekte ne kadar samimisin bilmiyorum ama sen eger sanal alemde boylesen gercek hayatnda sinirlendgin zaman cevrendeki insanlara neler soyluyosun tahmin bile edemiyorum.tedavini aksatma bence cunku bu durumun hic ic acici degil

X