- 26 Ekim 2014
- 428
- 76
- 38
- Konu Sahibi cananzeyno
Merhaba arkadaşlar çok bunaldim üzüntüden bitmek bilmeyen bir migrene tutldum artik. Yaklaşık bir yıl önce bütün düğün takilarimla 27 bin TL ye araba aldık bir süre kullandık aracı. Bu sırada gebe kaldım eşime bu parayı kızıma saklamak istediğimi söyledim pek yanaşmadı. Bu sırada is yerinden (adliye personeliyim) arkadaşımın abisi arsa alim satım işleriyle uğraştığını bize bir arsa ayarlayabilecegini söyledi. Abisi uzman çavuş. Eşime allemkullem edip arabayla takas edip karşılığında arsa almayı kabul ettirdim. Vekalet verdik marmara ereğlisinden yarim donum arsa aldık yine vekalet vererek arabayı satitrdik. Bu sırada önüme tapu geldi. Tapuda arsanın 9.750 TL ye alindigi yazıyordu sorduğumuzda ise vergi ve harcı çok olmasın diye yanıt aldık her ne kadar tatmin olmasakta gebeliğim nedeniyle sağlık problemlerinden dolayı pek ilgilenemedik. Tapuyu sakladik o kızımın guvencesiydi üniversite belki çeyizi içindi. Derken birgün mesaj geldi telime tedbir konulmuş arsamiza. Meğer diğer mirasçılar dava açmış onalim için ve kanun oncelik hakki olana veriyormus arsayı ve tapudaki miktarı baz aliyormus ! Sok olduk gezmedigimiz avukat kalmadı sonuç değişmiyormus kızımın 17 bin lirası uçtu gitti. Siz siz olun dikkat edin bu konularda her ne kadar adliye calisani olsamda mağdur oldum. Bi şekilde haksiz zenginlesen bir gurubun olduğunu da ogrenmis bulundum. Bakalım dava sonuçlanınca ne olacak ama ümitsiz .... Ve eşime karşıda çok mahcup oldum sonuçta ben sebep oldum çok üzgünüm cok