Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

Tatlım en doğrusunu doktor bilir tabii ama bence hallet hamilelikte çok zor o ağrı =((
Ben başladım kanal teedavisine 2 dişimi açtı :)) zaten doktorun yapmadığı 2 diş vardı onlarada el sürdü ağzımda dolguusuz diş kalmadı :25: :25: :25: :25: :25: of 2 saat ağzım açık kaldım başım kazan gibi ağrı kesici içtim birazdan yatarım daha 4 seansım var sonra 2 dişe kaplama olacak gitti paralar :50: :50: :50: :50: Birşey bitiyor yeni birşey çıkıyor sıkıldım :59::59: ama gittiğim iyi oldu benden haberler böyle :14:

ah canım, hiç kıyamam sana, dayanacaksın mecbur, bi yapılsın bitsin hepsi, bütün bu çektiğin ağrılara değecek emin ol canım, valla diş hekimine harcadığımız paraları toplasak kaç tüp bebek parası çıkardı acaba? bu zamanda diş hekimi olmak varmış bilemedik:37::35::63:

umutbizimolsun, hoşgeldin tatlım, şimdi bronz bronz geziniyorsundur ortalıklarda :1: hadi bakalım tatil yaramıştır sana, çalışmaya devam, doğal yolla devam, haber bekliyorum senden, benide biliyorsun, dondurulmuşlar için start verdim, allah yüzümüzü kara çıkarmasın, inşallah busefer olacak:49::54:

ah canım, hiç kıyamam sana, dayanacaksın mecbur, bi yapılsın bitsin hepsi, bütün bu çektiğin ağrılara değecek emin ol canım, valla diş hekimine harcadığımız paraları toplasak kaç tüp bebek parası çıkardı acaba? bu zamanda diş hekimi olmak varmış bilemedik:37::35::63:

Doğru diyorsun sowaycım verdiğimiz paraların haddi hesabı yok ve dahada bitmiyor :43::43::43::43::43::43::43::43: Neyse sonunda iyi olacak inşş :46: :46: :46:
Kızlar herkese sesleniyorum önce DİŞLER sonra Tüp BEBİŞLER =)):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Doğru diyorsun sowaycım verdiğimiz paraların haddi hesabı yok ve dahada bitmiyor :43::43::43::43::43::43::43::43: Neyse sonunda iyi olacak inşş :46: :46: :46:
Kızlar herkese sesleniyorum önce DİŞLER sonra Tüp BEBİŞLER =)):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

effet önce dişler, ben geç kalmışım ne yazıkki, tüpe başlayacaklar önce dişlerinizi halledin sonra tüpe başlarsınız, gelsin sağlıklı bebişler:emir_bebek::emir_bebek:

E kimsecikler yok Yeter nerde =)) alışmışım onun topiğe ilk yazmasına =)) herhalde dün yoruldu dinleniyor :31: :31:
Umut annesinde ee diğer kızlar nerde :59: Sowaycım bizbize kaldık :))

E kimsecikler yok Yeter nerde =)) alışmışım onun topiğe ilk yazmasına =)) herhalde dün yoruldu dinleniyor :31: :31:
Umut annesinde ee diğer kızlar nerde :59: Sowaycım bizbize kaldık :))

hayatım umut annesinde efet ama yumurtlama zamanını kaçırmıyacaktır, çalışıyor olabilir hahaha:1::9: yeterde dinleniyordur :6: E bizde bize yeteris artık napalım şekerim:24::38:

kıslarrrr nbrrrrrr
ateşimm yukseldıı
şükürr yumoşşşş çatlamışş yoksa çalışamadık dün cok kalabalıktı:)))))
sizden nbrr geçmişi okuyayaım bi:)))))))

kıslarrrr nbrrrrrr
ateşimm yukseldıı
şükürr yumoşşşş çatlamışş yoksa çalışamadık dün cok kalabalıktı:)))))
sizden nbrr geçmişi okuyayaım bi:)))))))

canım ateşini saat kaçta ölçüyorsun? bu ay bi de ateş ölçmeyi deneyeyim bir de ovulasyon testi. 2 hafta izindeyiz nasıl olacaksa. sen nerdeydin ayy kalabalık falan :))):9:

canım ateşini saat kaçta ölçüyorsun? bu ay bi de ateş ölçmeyi deneyeyim bir de ovulasyon testi. 2 hafta izindeyiz nasıl olacaksa. sen nerdeydin ayy kalabalık falan :))):9:

bende merak ettim ben bugün başladım ateş ölçmeye adetimin bugün 11. günü.sabah 08:00 de ölçtüm 35,8 falan çoktı yanlış hatırlamıyorsam çatladığı zaman kaç oluyor acaba.:1::1:

slm kıslarrr
yaa sabah ben hepınıze tek tek cvp yazdım gıtmemişş yaa
burda iyi çekmiıo annemlerde net yok normalde
ama bıyerden cekıo wireless:)))))komsudan fılan heralde:)
ama cok zayıf alıntı yapamıorum
ateş ölçmeyı sormussun sowaycım ben 7 yada 7.30 gıbı öçüyorum
ateş yukseldiği an gebelık ıcın geç alınmıs oluo genelde
cunku yumurta çatladıktan 36 saat sonra fılan ateş progesterone bağlı larak aetmaya başlıo
zaten yumurtanın ömrü 24 saat..
her gun ilşkı olmalı kıslar
ben ovulasyon testıde kullanıodum aam 1 yıl fılandır tüp bebekğe basladıktan sonra
lullanamdım sımdı de stres yapar dıye kullanmırum 3-4 aat çiş tutup test yapmak sıkıo benı
duzenlı regllerım 11.gunden sonra gergun demıstı dr 18e kadar
bende ateş yukselınce bırakıorum
öyle işte şekerler..ben regl olucamı bıle bılıorum 27.gun fılan 36.5e dusuo
sonrakı gun 36.3e dusuo ve regl oluorum umutlanmıorumbıle:))))

bende merak ettim ben bugün başladım ateş ölçmeye adetimin bugün 11. günü.sabah 08:00 de ölçtüm 35,8 falan çoktı yanlış hatırlamıyorsam çatladığı zaman kaç oluyor acaba.:1::1:

canım ben kendı ateş düzemı bılıorum mesela 36.4 fılan oluo
yumurta catlamdan önce çatladıktan sonrada 36.6 ve 36.7 dıye artıo
catlamdan bi gun oncekı ilşkı cok onemlı cunku bıde spermın yolculuğu var tüplere..
onun ıcın orda hazır beklesın yumurta tuplere cıktığı an kavussunlar:)))))

hadi ozaman hemen çalışmaya başla hemenss bakalım :17: daha çooookkkk işiniz var:8: çabuk çabukkkk :))

canım çatladı ve 2 gun fılan geçtü uzerınden bıle artık çalışmak cok da
işe yaramz tatlımm
kısalrb urası cok kalabalık yazmak ıstıorum ama neyse eve gecıcez nasıla
ordan daha uzun konusuruz:))))))))

canım çatladı ve 2 gun fılan geçtü uzerınden bıle artık çalışmak cok da
işe yaramz tatlımm
kısalrb urası cok kalabalık yazmak ıstıorum ama neyse eve gecıcez nasıla
ordan daha uzun konusuruz:))))))))

tühh yaa, kaçtı desene, neyse kafa dinle biraz bari, zevkine yap bebişim :17: öpüyorum seni.

kızlar iyi akşamlar herkese yarına görüşürüs, hepinizi kocamans öptüüüüüüüüüümmmmm :54: :54:

Back
X