Tüp Bebeği İlk denemede tutan güzel anneler ve tüp bebekte tecrübeli olanlar

Canım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyor
birinci resim sabahki
ikinci resim yeni yaptım az önce
Sanki bir tık daha koyu gibi 🤗 ama daha yapma bence 2 günde bir yap ya da git kan ver stres yapma kendine kaç dakika içinde çıktı

Sanki bir tık daha koyu gibi 🤗 ama daha yapma bence 2 günde bir yap ya da git kan ver stres yapma kendine kaç dakika içinde çıktı
5 dk içinde çıktı Buda son hali

Eklentiler

• 00BF9DF8-6D8E-4CE1-AC89-A92B76A52FCE.webp
    00BF9DF8-6D8E-4CE1-AC89-A92B76A52FCE.webp
    99,3 KB · Görüntüleme: 42
Bende Yasemin Çekmez de tedavimi oldum transferın 6. Gunundeyım test gunumu beklıyorum.Zaten yasemın hoca sadece kontrollerı klınıkte yapıyor bır cok merkezle anlasmalı oldugundan sana uygun yerı mutlaka seçiyor gozun arkada kalmasın ve asla asıstanlarka muhattap olmuyorsun ne zman arasan yazsan mutluka kendısı cevap veren mukemmel bır doktor 👩‍⚕️
Canım sonuç ne çıktı? Yasemin hoca ve hastane hakkında ücret felan bilgi verirmisin

MaşaAllah harika kuzum yaş kaçtı? Rabbim tez vakitte anne olmayı nasip etsin 💙
25 yaşındayım bizim ilk denemede tuttu çok şükür erkek faktörlü sorunumuz vardı yaklaşık 3 haftaya doğumum var nasipse. Rabbim dileyen isteyen herkese aratmadan nasip etsin inşallah.🙏🍀

Hayırlı geceler hanımlar sizlere bir surum olacak bu gebeliğimde kasık ağrım çok var içten değil dıştan morarmış gibi bir ağrı oluyor normalmi sizce daha önceki gebeliğimde yoktu bunda tedirgin oluyorum ister istemez. Acaba karnım büyüdüğü içinde öyleyse bu ağrı karnım büyüdükçe artacakmı.?

2 aşılama ve laparoskopi sonrası ilk tüp bebeğim tuttu sorun benden kaynakliymisti tek doktor tek tedavi öneri ile kalmayın başka yerlere de gidin benim 3 yılım boşu boşuna geçti öyle bı yerde su an 5 buçuk 6 haftalık kalp atışı da duyduk çok şükür insallahhhh sağlıkla ilerleriz 🤲 darısı size olsun inşallah

Back
X