- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.209
- 198
- 29
Sanki bir tık daha koyu gibiCanım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyor
birinci resim sabahki
ikinci resim yeni yaptım az önce

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki bir tık daha koyu gibiCanım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyor
birinci resim sabahki
ikinci resim yeni yaptım az önce
5 dk içinde çıktı Buda son haliSanki bir tık daha koyu gibiama daha yapma bence 2 günde bir yap ya da git kan ver stres yapma kendine kaç dakika içinde çıktı
güzel haberler alırsın inşallahCanım transfer oldum 3.gün embriyosu 10 kasımda oldum
Amin canım inşallahgüzel haberler alırsın inşallah
Canım sonuç ne çıktı? Yasemin hoca ve hastane hakkında ücret felan bilgi verirmisinBende Yasemin Çekmez de tedavimi oldum transferın 6. Gunundeyım test gunumu beklıyorum.Zaten yasemın hoca sadece kontrollerı klınıkte yapıyor bır cok merkezle anlasmalı oldugundan sana uygun yerı mutlaka seçiyor gozun arkada kalmasın ve asla asıstanlarka muhattap olmuyorsun ne zman arasan yazsan mutluka kendısı cevap veren mukemmel bır doktor![]()
Hastane ve fiyatları nasıl yasemin hocanınBen yasemın hocada degıl ama baska merkezde 2 asılama oldum negatıf sonuclandı o yuzden dırekt tüp bebek yapmanı tavsıye ederım fıyatları cok makul kesınlıkle basarı paradan daha onemlı ınan
AMH kaçtı canımBiz de sorun sayı 4 milyon ileri hareket 0 ve morfoloji 0 dı. Pgt, fish ve genetik yaptırmamıştık.
İnşallah en kısa zamanda siz de başkalarına umut olacak yazılar paylaşırsınız.![]()
Canım bende bir sıkıntı yoktu amh hatırlamıyorum tam ama 3.32 çıkmıştı en son sankiAMH kaçtı canım
MaşaAllah harika kuzum yaş kaçtı? Rabbim tez vakitte anne olmayı nasip etsinCanım bende bir sıkıntı yoktu amh hatırlamıyorum tam ama 3.32 çıkmıştı en son sanki![]()
25 yaşındayım bizim ilk denemede tuttu çok şükür erkek faktörlü sorunumuz vardı yaklaşık 3 haftaya doğumum var nasipse. Rabbim dileyen isteyen herkese aratmadan nasip etsin inşallah.MaşaAllah harika kuzum yaş kaçtı? Rabbim tez vakitte anne olmayı nasip etsin![]()
Aminnn İnşaAllah canım. Saglıkla al evladını kucagına inşallah25 yaşındayım bizim ilk denemede tuttu çok şükür erkek faktörlü sorunumuz vardı yaklaşık 3 haftaya doğumum var nasipse. Rabbim dileyen isteyen herkese aratmadan nasip etsin inşallah.![]()