Tüp Bebeği İlk denemede tutan güzel anneler ve tüp bebekte tecrübeli olanlar

Evet canım baya açıklayıcı oldu teşekkür ederim Allah razı olsun. Test günün ne zman inşallah bebiş sıkı sıkı tutunur

Biraz heyecanlı geçer canım
ya bu tedavıden once 2defa klomen catlatma ıgnesı 2defa asılama oldum hep gunumı bekledım test ıcın bazen test bıle yapamadan adet oldım.Negatıf gormekten tek cızgı gormekten korkuyorum fobi oldu yapamam sanırım testben beklerım günümü

Sizin bebek kaç haftalık oldu

Klomen femara bende kullandım ben test yapacak kadar bile olmadım adetim günü gününe geldi

Evet canım baya açıklayıcı oldu teşekkür ederim Allah razı olsun. Test günün ne zman inşallah bebiş sıkı sıkı tutunur
11 ekim pazar günü kuzum 9 günüm var iple çekiyorum.inşallah canımm bebişler de olabilir Rica ederim Allah senden de razı olsun hangi hastaneye gitmeyi düşünüyorsun

Benim gittiğim merkezle tıpatıp aynı şeyleri uygulamışlar size de.. irenbede misiniz siz de?

Evt smyrnda oldu daha önce ki denemelerim . Ilk deneme pozitif bir oğlum var . Geçen sene dondurulmuş denedim tutmadı . Şimdi merkez değiştirdim ışte irenbedeilk denemem olacak
Bende izmirdeyim ama irenbe çok yoğun diye biliyorum umarım pozitif sonuçlanir tedaviniz

Bende izmirdeyim ama irenbe çok yoğun diye biliyorum umarım pozitif sonuçlanir tedaviniz

Inşallah saolun. Smyrnda doktora kalmadı biri vefat etti biride intihar etmiş bir doktora kaldı oda soğuk davranıyor . Birde doktorlar hiç ulaşamıyoruz sürekli hemşireler muhattao oluyorsun o yüzden irenbeyi sectim

Benim de ilk denemem ümit hocadaydı, herşey çok yolundaydı aslında ama ilk transfer begatif. 2 embriyom da çöpe gitti böylece. Şimdi yeniden opu yapılacak. Ya bu ay ya önümüzdeki ay.

Nasip bu işler gerçekten şimdi bende bu yola çıkacağım ama ne olacak bilmiyorum ki çok zor Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…