Tüp Bebek 1 Denemede Tutan Varmi?

Çok var tutan ilk denemede.Ben ilk denememde bayılıp çok sert bir şekilde yere düştüm düşmeseydim kesin tutardı.Yine de ilk deneme sayıyorum benim ikinciyi.Çünküdondurulmuş embriyo kullanıldı.Yani sadece bir kez yumurta oluşturulup toplandı.Senin dondurulmuşların var mı?

canım benimde ilk denememde tutu ikiz ama 7. haftada düşük oldu anlayacağın herşey olacağına varır şimdi 2. mikro tedavisine başladım bugün 4. günüm artık bize sadece dua edip beklemek düşer.Allah herkezin gönlüne göre versin.

nerminciğim benimde ilk denemede tuttu. fakat 6. haftada düştü. Kan değerlerim çok yüksekti doktor ikiz olabilir demişti. ama olmadı. şimdi biraz ara verdim. 2 ay sonra falan tekrardan denemeyi düşünüyorum.

nerminciğim benimde ilk denemede tuttu. fakat 6. haftada düştü. Kan değerlerim çok yüksekti doktor ikiz olabilir demişti. ama olmadı. şimdi biraz ara verdim. 2 ay sonra falan tekrardan denemeyi düşünüyorum.

CANIM ÇOK ÜZÜLDÜM HAYIRLISI OLSUN KAN DEĞERİN KAÇ ÇIKTI SENİN BENİM SALI GÜNÜ BELLİ OLUCAK

çok üzüldüm canım 7 hafta 2 aylıkken yani inşallah bir daha üzülmezsin birde mikro ne oluyor[/QUOTE
Hayırlı olsun canım inşallah bebişin sıkıca tutunur sana.Micro tüp bebekle aynı tedavi sürecinden sonra yumurtaların spermle birleşmesinde farklılık yaratıyor.Tüp bebekte yumurta başına 150 bin sperm gelecek şekilde bir tüpte kendiliğinden döllenmesi beklenior.Microda yumurtanın içine tek bir sperm enjekte ediliyor.

canım mikroenjeksiyona kısaca mikro diyoruz.temennilerin için çok sağol inşallah salı günü mükemel bir kan değeri ile bize burda haber verirsin.

benim de ilk denememde tuttu.ben de senin gibi biliyordum.ama Allahım nasip ederse oluyor.belli olmuyor.şu an kanamam olsada sonuçta tuttu.umarım kaybetmem.

nermin cim merhaba ben pco hastasıyım ve 3 tane transfer ettiler ilk denememde tuttu çok şükür şu anda 7 haftalık hamileyim inş sorunsuz devam eder

arkadaşlar benim de ilk denemede oldu (nedeni bilinemeyen infertilite teşhisi konmuştu.) şu an 21+4 olduk. bir kızım bir oğlum olacak kısmetse ama çok dikkat istiyo.yatıyorum ben sürekli. allah herkeze nasip eder inşallah.hem de çifter çifter.

:emir_bebek::nazar::emir_bebek:

canım benim de ilk denemede tuttu şu an 8 haftalık hamileyim.allahım hepimize hayırlı hamilelikler nasip etsin.SİBELCE seni merak ediyordum.aynı gün ögrenmiştik seninle hamile oldugumuzu.canım inş.. yakın sürede bebegini yine içinde hissedersin.benim 11. günde 94 .Çıkmıştı hcg değerim.sevgiler

Sibelce Drun Sana Hamileliğinde Progestan Fitil Vermedi Mi Canim.ben 6 Tane Kullaniyorum Günde.canim 2. Denemende Bunu Da Göz önünde Bulundur.düşük önleyici Bir Fitil.nermin Sen De Pozitif Düşün.transferden Sonra Ilk 3 Gün çok Dikkat Et.şansin Bol Olsun Canim

Back
X