- Konu Sahibi NERMXIXN1982
Benim Ilk Denemem Merak Ediyorum Genelde Ilk Denemede Tutmuyor Diye Duyuyorum,okuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerminciğim benimde ilk denemede tuttu. fakat 6. haftada düştü. Kan değerlerim çok yüksekti doktor ikiz olabilir demişti. ama olmadı. şimdi biraz ara verdim. 2 ay sonra falan tekrardan denemeyi düşünüyorum.
çok üzüldüm canım 7 hafta 2 aylıkken yani inşallah bir daha üzülmezsin birde mikro ne oluyor[/QUOTE
Hayırlı olsun canım inşallah bebişin sıkıca tutunur sana.Micro tüp bebekle aynı tedavi sürecinden sonra yumurtaların spermle birleşmesinde farklılık yaratıyor.Tüp bebekte yumurta başına 150 bin sperm gelecek şekilde bir tüpte kendiliğinden döllenmesi beklenior.Microda yumurtanın içine tek bir sperm enjekte ediliyor.
canım mikroenjeksiyona kısaca mikro diyoruz.temennilerin için çok sağol inşallah salı günü mükemel bir kan değeri ile bize burda haber verirsin.
benim de ilk denememde tuttu.ben de senin gibi biliyordum.ama Allahım nasip ederse oluyor.belli olmuyor.şu an kanamam olsada sonuçta tuttu.umarım kaybetmem.
nermin cim merhaba ben pco hastasıyım ve 3 tane transfer ettiler ilk denememde tuttu çok şükür şu anda 7 haftalık hamileyim inş sorunsuz devam eder
CANIM ÇOK SEVİNDİM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN CANIM DEĞERİN KAÇ ÇIKTI