Aynen öyle gönlünü ferah tutmaya çalışıyorum sen de öyle yap. Hayırlı olsun transfer gününde bilgi veririmHayırlısı olsun. Umarım güzel sonuçlanır. Tek embriyo yetiyor, yeter ki Allah ol desin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle gönlünü ferah tutmaya çalışıyorum sen de öyle yap. Hayırlı olsun transfer gününde bilgi veririmHayırlısı olsun. Umarım güzel sonuçlanır. Tek embriyo yetiyor, yeter ki Allah ol desin![]()
Hakkısın canım ben bazen çok araştırıyorum beynime bazen engel olamıyorum. Ama hayırlısı olsun hakkımızdaAynen öyle gönlünü ferah tutmaya çalışıyorum sen de öyle yap. Hayırlı olsun transfer gününde bilgi veririm
Merhaba bende Fırat hocada tüp bebeğe başladım önümüzdeki hafta regl olacağım muhtemelen transfer yapıcaz geçen ay opu oldum şuana kadar bende ki süreç çok iyi ilerledi Fırat hocadan çok çok memnun kaldım tek sıkıntısı biraz yoğun kendisi ama bu da iyi olduğuna işaret zaten, sizde durumlar ne sürece başladınız mı?Merhaba arkadaşlar, inşallah en kısa sürede hamile kalıp sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Evime yakın olduğu için bende acıbadem atasehirde tüp bebeğe başlamak istiyorum.Ama fırat hoca ve cem hocanın tüp bebek için pozitif bir sonuç paylaşımını görmedim.yeni bir hastane olduğu için laboratuvarıda iyi mi değil mi aklımda soru işaretleri var.Sonuçlarinizi paylaşırsanız çok sevinirim![]()
Merhaba ben transfer günümü bekliyorum.Merhaba bende Fırat hocada tüp bebeğe başladım önümüzdeki hafta regl olacağım muhtemelen transfer yapıcaz geçen ay opu oldum şuana kadar bende ki süreç çok iyi ilerledi Fırat hocadan çok çok memnun kaldım tek sıkıntısı biraz yoğun kendisi ama bu da iyi olduğuna işaret zaten, sizde durumlar ne sürece başladınız mı?
Benim daha sonuçlanmadı canım transfer gününümü bekliyorumMerhaba arkadaşlar, inşallah en kısa sürede hamile kalıp sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Evime yakın olduğu için bende acıbadem atasehirde tüp bebeğe başlamak istiyorum.Ama fırat hoca ve cem hocanın tüp bebek için pozitif bir sonuç paylaşımını görmedim.yeni bir hastane olduğu için laboratuvarıda iyi mi değil mi aklımda soru işaretleri var.Sonuçlarinizi paylaşırsanız çok sevinirim![]()
Sizin süreç sonuçlandı mı acaba ?Aynen öyle gönlünü ferah tutmaya çalışıyorum sen de öyle yap. Hayırlı olsun transfer gününde bilgi veririm
Evet pozitifSizin süreç sonuçlandı mı acaba ?
İlk deneme miydi bir de doktorunuz kimdi acaba ? Rabbim hayırlısını nasip etsin sağlıkla gelsin inşEvet pozitif
Evet ilk. Ataşehir Acıbadem Cem hocaİlk deneme miydi bir de doktorunuz kimdi acaba ? Rabbim hayırlısını nasip etsin sağlıkla gelsin inş![]()
Allah analı babalı büyütsün canım, cevapların için teşekkür ederimEvet ilk. Ataşehir Acıbadem Cem hoca
Benim opu sonrası regl gecikmemin 3. Günündeyim regl olduğum zaman transfer sürecine gireceğiz sürecimiz doğal değil Pkos olduğum için aralık ayında transfer olucağım nasipse, siz ne zaman olucaksınız?Merhaba ben transfer günümü bekliyorum.
dondurulmuş embriyo olacak doğal aiklus dedi sizin nasıl süreçleriniz ?
Pozitif olduğunuzu görünce sürecinizi okudum önceki mesajları yani 2. Regliniz gecikmiş sizinde epeyce bu konuda endişe ediyordum kendim içinde ama sanırım normal bişey gerçekten söylendiği gibi, sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın bebişinizi inşallahEvet ilk. Ataşehir Acıbadem Cem hoca
Benim tamamen doğal siklus dedi doktorunuz kimdi acaba ? Opu sonrası bende de gecikme oldu normalde 27 günde gelen reglim 32.günde geldi. Fırat tülek doktorumBenim opu sonrası regl gecikmemin 3. Günündeyim regl olduğum zaman transfer sürecine gireceğiz sürecimiz doğal değil Pkos olduğum için aralık ayında transfer olucağım nasipse, siz ne zaman olucaksınız?
Canım sana son bir şey daha sormak istiyorum.Sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Doktorun transferi yaparken hangi yöntemi kullandı. Doğal siklüs mu yarı doğal mı yoksa yapay siklus mu ?Evet ilk. Ataşehir Acıbadem Cem hoca
Tamamen doğal siklus. Transfer sonrası ilaç kullanmadım. Dondurulmus oldu mecburen. Polipler vardı eş zamanlı yumurta tıpladı tek operasyonda sonra ara verdi ve iki ay sonra transfer olduCanım sana son bir şey daha sormak istiyorum.Sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Doktorun transferi yaparken hangi yöntemi kullandı. Doğal siklüs mu yarı doğal mı yoksa yapay siklus mu ?
Dondurulmuş embriyo mu taze transfer mi ?
Cevaplamanı bekliyorum uygunsa senin için canım![]()
Benim de Fırat tülek doktorum doğal siklus tam olarak ne oluyor bilmiyorum ama opu sonrası hiç bir ilaç kullanmadım adet olunca konuşalım transfer sürecine girelim dedi sadece o kadarBenim tamamen doğal siklus dedi doktorunuz kimdi acaba ? Opu sonrası bende de gecikme oldu normalde 27 günde gelen reglim 32.günde geldi. Fırat tülek doktorum![]()
Süper inşallah sağlıkla hamile kalıp bebeğinizi kucağınıza alırsınız.Bende Aralık'taki adetimle beraber başlayacağım tüp bebeğe fırat hocayla.Enerjisi çok güzel ilgili sagolsun.Sizin kaç embriyonuz oluştu, kaliteleri nasıl?Merhaba bende Fırat hocada tüp bebeğe başladım önümüzdeki hafta regl olacağım muhtemelen transfer yapıcaz geçen ay opu oldum şuana kadar bende ki süreç çok iyi ilerledi Fırat hocadan çok çok memnun kaldım tek sıkıntısı biraz yoğun kendisi ama bu da iyi olduğuna işaret zaten, sizde durumlar ne sürece başladınız mı?
Dondurulmuş embriyo mu sizinki ? Opuyu ne zaman oldunuz ?Benim de Fırat tülek doktorum doğal siklus tam olarak ne oluyor bilmiyorum ama opu sonrası hiç bir ilaç kullanmadım adet olunca konuşalım transfer sürecine girelim dedi sadece o kadar
Haberleşelim mutlakaBenim de Fırat tülek doktorum doğal siklus tam olarak ne oluyor bilmiyorum ama opu sonrası hiç bir ilaç kullanmadım adet olunca konuşalım transfer sürecine girelim dedi sadece o kadar