• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek 2025 Temmuz Ataşehir acıbadem

Merhaba arkadaşlar, inşallah en kısa sürede hamile kalıp sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Evime yakın olduğu için bende acıbadem atasehirde tüp bebeğe başlamak istiyorum.Ama fırat hoca ve cem hocanın tüp bebek için pozitif bir sonuç paylaşımını görmedim.yeni bir hastane olduğu için laboratuvarıda iyi mi değil mi aklımda soru işaretleri var.Sonuçlarinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🙏

Merhaba arkadaşlar, inşallah en kısa sürede hamile kalıp sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Evime yakın olduğu için bende acıbadem atasehirde tüp bebeğe başlamak istiyorum.Ama fırat hoca ve cem hocanın tüp bebek için pozitif bir sonuç paylaşımını görmedim.yeni bir hastane olduğu için laboratuvarıda iyi mi değil mi aklımda soru işaretleri var.Sonuçlarinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🙏
Merhaba bende Fırat hocada tüp bebeğe başladım önümüzdeki hafta regl olacağım muhtemelen transfer yapıcaz geçen ay opu oldum şuana kadar bende ki süreç çok iyi ilerledi Fırat hocadan çok çok memnun kaldım tek sıkıntısı biraz yoğun kendisi ama bu da iyi olduğuna işaret zaten, sizde durumlar ne sürece başladınız mı?

Merhaba bende Fırat hocada tüp bebeğe başladım önümüzdeki hafta regl olacağım muhtemelen transfer yapıcaz geçen ay opu oldum şuana kadar bende ki süreç çok iyi ilerledi Fırat hocadan çok çok memnun kaldım tek sıkıntısı biraz yoğun kendisi ama bu da iyi olduğuna işaret zaten, sizde durumlar ne sürece başladınız mı?
Merhaba ben transfer günümü bekliyorum.
dondurulmuş embriyo olacak doğal aiklus dedi sizin nasıl süreçleriniz ?

Benim daha sonuçlanmadı canım transfer gününümü bekliyorum

Merhaba ben transfer günümü bekliyorum.
dondurulmuş embriyo olacak doğal aiklus dedi sizin nasıl süreçleriniz ?
Benim opu sonrası regl gecikmemin 3. Günündeyim regl olduğum zaman transfer sürecine gireceğiz sürecimiz doğal değil Pkos olduğum için aralık ayında transfer olucağım nasipse, siz ne zaman olucaksınız?

Evet ilk. Ataşehir Acıbadem Cem hoca
Pozitif olduğunuzu görünce sürecinizi okudum önceki mesajları yani 2. Regliniz gecikmiş sizinde epeyce bu konuda endişe ediyordum kendim içinde ama sanırım normal bişey gerçekten söylendiği gibi, sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın bebişinizi inşallah 🥰

Benim opu sonrası regl gecikmemin 3. Günündeyim regl olduğum zaman transfer sürecine gireceğiz sürecimiz doğal değil Pkos olduğum için aralık ayında transfer olucağım nasipse, siz ne zaman olucaksınız?
Benim tamamen doğal siklus dedi doktorunuz kimdi acaba ? Opu sonrası bende de gecikme oldu normalde 27 günde gelen reglim 32.günde geldi. Fırat tülek doktorum😌

Evet ilk. Ataşehir Acıbadem Cem hoca
Canım sana son bir şey daha sormak istiyorum.Sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Doktorun transferi yaparken hangi yöntemi kullandı. Doğal siklüs mu yarı doğal mı yoksa yapay siklus mu ?
Dondurulmuş embriyo mu taze transfer mi ?
Cevaplamanı bekliyorum uygunsa senin için canım😍🥹

Canım sana son bir şey daha sormak istiyorum.Sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Doktorun transferi yaparken hangi yöntemi kullandı. Doğal siklüs mu yarı doğal mı yoksa yapay siklus mu ?
Dondurulmuş embriyo mu taze transfer mi ?
Cevaplamanı bekliyorum uygunsa senin için canım😍🥹
Tamamen doğal siklus. Transfer sonrası ilaç kullanmadım. Dondurulmus oldu mecburen. Polipler vardı eş zamanlı yumurta tıpladı tek operasyonda sonra ara verdi ve iki ay sonra transfer oldu

Benim tamamen doğal siklus dedi doktorunuz kimdi acaba ? Opu sonrası bende de gecikme oldu normalde 27 günde gelen reglim 32.günde geldi. Fırat tülek doktorum😌
Benim de Fırat tülek doktorum doğal siklus tam olarak ne oluyor bilmiyorum ama opu sonrası hiç bir ilaç kullanmadım adet olunca konuşalım transfer sürecine girelim dedi sadece o kadar

Süper inşallah sağlıkla hamile kalıp bebeğinizi kucağınıza alırsınız.Bende Aralık'taki adetimle beraber başlayacağım tüp bebeğe fırat hocayla.Enerjisi çok güzel ilgili sagolsun.Sizin kaç embriyonuz oluştu, kaliteleri nasıl?

Benim de Fırat tülek doktorum doğal siklus tam olarak ne oluyor bilmiyorum ama opu sonrası hiç bir ilaç kullanmadım adet olunca konuşalım transfer sürecine girelim dedi sadece o kadar
Dondurulmuş embriyo mu sizinki ? Opuyu ne zaman oldunuz ?
Doğal siklus : kendi yumurtalamana göre rahmin kalınlığının kendinin oluşması herhangi bir ilaç vs olmamasıdır canım. Transfer günü sadece embriyo transfer edilecek o kadar 😌

Haberleşelim mutlaka ☺️☺️ bir de sizin tüp bebek yapma hikayeniz neydi ?

Back
X