- 12 Temmuz 2024
- 591
- 266
- 18
- 27
- Konu Sahibi psikologbiri
-
Evet yaptılar valla, bulunduğum şehirde ki araştırma hastanesinde yaptırdım ben. 1 kez aşılama yaptırmıştım o tutmadı ikinci için gonal f vs hazırlık yaparken doktor yumurtalar güzel direkt tüp bebeğe geçelim aşılama iptal dedi böyle oldu sonraİlkinde 2 embriyo yapıyorlar mıydı ya, nerede yaptırdınız
Ya mükemmel olmuş o zamanEvet yaptılar valla, bulunduğum şehirde ki araştırma hastanesinde yaptırdım ben. 1 kez aşılama yaptırmıştım o tutmadı ikinci için gonal f vs hazırlık yaparken doktor yumurtalar güzel direkt tüp bebeğe geçelim aşılama iptal dedi böyle oldu sonra
Çoğu yer öyle yapıyor evet benim doktorum biraz değişik hızlı sonuç almak istiyorYa mükemmel olmuş o zamanben özelde yaptırdım, ilk olduğu için 1 tane transfer etti doktorum
Hangi şehirdesinizÇoğu yer öyle yapıyor evet benim doktorum biraz değişik hızlı sonuç almak istiyor
Çanakkale’deyim sizHangi şehirdesiniz
BursaÇanakkale’deyim siz
Yakınmışız
Yakınmışızinşallah yarın güzel haberinizi verirsiniz heyecanla bekliyorum hem sizi hem kendimi
Test yaptırdım, 3. Gün embriyosu bugün transferin 9. Günü, sonuç 0.200, hala umutlu olmalı mıyım onu da bilmiyorumYakınmışızinşallah yarın güzel haberinizi verirsiniz heyecanla bekliyorum hem sizi hem kendimi
Bilmiyorum ama inşallah yükselir değerinTest yaptırdım, 3. Gün embriyosu bugün transferin 9. Günü, sonuç 0.200, hala umutlu olmalı mıyım onu da bilmiyorum
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben de yarın böyle güzel sonucu paylaşabilirim Rabbim büyükKızlar şimdi ben
23 Mayıs 3. Gün embriyosu 2 transfer ve ikinci denememden size sesleniyorum
28 i test yaptım herkes yapmış erken gebelik çıkar dedim çıkmadı ağladım ama çok yıkılmadım zaten 2. Denemeden tecrübem vardı hiç bir hissiyat yoktu bende ağrı sancı göğüs şu bu çok minik bazen ağrı girdi girmedi belki bi kaç kez cumartesi kan verdim eşimle kahvaltıya gittim sigaramı yaktım kahvemi içtim kan sonucum geldi 50keyif yapmışım bilmeden bugün tekrar kan verdim 158 şuan adım adım ilerliyoruz gibi ama kaygılar yeni başlıyormuş onu anladım vekilim sensin dedim dua ettim normale göre ne yaptın derseniz uyanır uyanmaz avakado yedim kabak çekirdeği ile çiğ fıstık yedim kabız da oldum ıkındım da dualar ettim vekilim sensin dedim şimdide diyorum ki burada bulunan çaresizliğine çare arayan annelere Rabbim çare olsun güzel haberler alsın beklentiye girmeyin ağrı sancı aramayın kendinizi dinlemeyin form güzel ama burada çok dolanıp kafanızı bulandırmayın kitap okuyun dizi izleyin film izleyin boyama yapın ama inanın olması gerekiyorsa inşallah olacak dualarım sizinle sizinde benimle olsun
Ben de surekli bilincisce yuruyorum. Aslinda islerimin arkasiyca kosturuyorum ama bakiyorum gun sonu telefona 13.000, 12.000 adim yuruyorum her gun. O kadar uzuldumki bugun. Artik dusunuyorum kesin tutmadi…Kızlar şimdi ben
23 Mayıs 3. Gün embriyosu 2 transfer ve ikinci denememden size sesleniyorum
28 i test yaptım herkes yapmış erken gebelik çıkar dedim çıkmadı ağladım ama çok yıkılmadım zaten 2. Denemeden tecrübem vardı hiç bir hissiyat yoktu bende ağrı sancı göğüs şu bu çok minik bazen ağrı girdi girmedi belki bi kaç kez cumartesi kan verdim eşimle kahvaltıya gittim sigaramı yaktım kahvemi içtim kan sonucum geldi 50keyif yapmışım bilmeden bugün tekrar kan verdim 158 şuan adım adım ilerliyoruz gibi ama kaygılar yeni başlıyormuş onu anladım vekilim sensin dedim dua ettim normale göre ne yaptın derseniz uyanır uyanmaz avakado yedim kabak çekirdeği ile çiğ fıstık yedim kabız da oldum ıkındım da dualar ettim vekilim sensin dedim şimdide diyorum ki burada bulunan çaresizliğine çare arayan annelere Rabbim çare olsun güzel haberler alsın beklentiye girmeyin ağrı sancı aramayın kendinizi dinlemeyin form güzel ama burada çok dolanıp kafanızı bulandırmayın kitap okuyun dizi izleyin film izleyin boyama yapın ama inanın olması gerekiyorsa inşallah olacak dualarım sizinle sizinde benimle olsun
Hangi merkezde yaptırıyorsunuz ben de bursadayım
Osman develioğlu sizHangi merkezde yaptırıyorsunuz ben de bursadayım
Gerçek Aydın benim de doktorumOsman develioğlu siz
Üzülmeyin bence cok erken test yapmissiniz. 3.gun bir de embrionuz.Merhabalar ben de 27 Mayıs 3. Gün embriyosu 2 tane transfer oldum, ve çok sabırsız biriyim, o yüzden transfer dahil 6. Günde kanda beta testi verdim, kesinlikle erken test önermiyorum, bişey olmaz en kötü yerleşmemiştir diye düşünürüm dedim asla öyle olmadı( çok yıkıcı oluyo 1.2 geldi sonuç. Doktorumu aradım çok erken daha yerleşmemiştir kanda daha yükselmez dedi biraz toparladım, aslında çok yüksektim inanılmaz çok belirtim vardı göğüslerim çok acımaya başladı bi anda kasık ağrıları bel ağrıları vs. İlaç etkisi de olabilir bilemiyorum, perşembe tekrar test vericem
Yaa çok tatlısınız, ben de çok yüksek hissetmiştim çok umutsuzluğa kapıldım inşallah hepimize sağlıkla ve güzellikle gelir bebişler :)Üzülmeyin bence cok erken test yapmissiniz. 3.gun bir de embrionuz.
Persembe gunu vereceginiz test ama bence daha kesin sonuç gösterir size(pozitif InsAllah)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?