• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek Adana başkent hastenesi

ayc111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2025
2
2
1
29
Adana başkent önereceğiniz doktor var mı ve fiyatlar ne kadar sebepsiz İnfertilite lütfen yardımcı olunn

Adana başkent önereceğiniz doktor var mı ve fiyatlar ne kadar sebepsiz İnfertilite lütfen yardımcı olunn
Merhaba ben 2 kez denedim orada tutmadı tavsiye etmiyorum para ve zaman kaybı doktorları iyi ancak laboratuvar ve embriyoloji kısmı soru işareti yaşım 41 yaşınız küçükse Erhan Şimşek deneyebilirsiniz

29 yaşındayım bende erhan Şimşek e gitmeyi düşünüyorum

Sakın sakın Başkente gitmeyin hangi doktor olursa olsun. Hele ki erhan şimşek hiç olmasın. Başta konuşur eder bir şey yapamadı mı hemen olumsuz konuşmaya başlar. Kıbrısı gösterir... Paranıza yazık. Labaratuvarları çok kötü.. Ucuz diye giden çok ama sonuç büyük oranda başarısız ve hüsran...

Sakın sakın Başkente gitmeyin hangi doktor olursa olsun. Hele ki erhan şimşek hiç olmasın. Başta konuşur eder bir şey yapamadı mı hemen olumsuz konuşmaya başlar. Kıbrısı gösterir... Paranıza yazık. Labaratuvarları çok kötü.. Ucuz diye giden çok ama sonuç büyük oranda başarısız ve hüsran...
Kesinlikle katılıyorum size labaratuar sıkıntı 2 kez denedim çok fazla para harcadım emek çok yıprandım

29 yaşındayım bende erhan Şimşek e gitmeyi düşünüyorum
Adanada denemeyin imkanınız varsa para ve zaman kaybı dediğim gibi labaratuar çok önemli bir de sizin yumurta durumunuz eşinizin spermi bunlara iyice baktırın tetkik etmiyorlar başkentte

Bence Bülent Haydardedeoğlu na gidin adam asla tedavi vermeden tüp bebek yapmıyor. Önce kadının yumurta embriyo vs. Sağlıklı hale getiriyor sonrasında erkekte sıkıntı varsa bildiği doktoru arayıp yol gösteriyor. Yani başka yerde olsa gidin ama Başkent tüp bebek işini asla düşünmeyin. Düşünsenize yumurta toplamada bile nöbet sistemine göre doktor oluyor. Yani doktorun bile olmuyor. 🤷 Olsa da zaten boş...

Sebepsiz infertiliteyse Adana’da denemeyin, Adana’da gelişmiş bir laboratuvar yok, doktordan ziyade laboratuvar çok iyi olmalı. Başkentte denedim benim de sebepsiz infertilite, döllenme bile sağlanmadı

ben errhan beyde tedavı gordun gayet sıcak kanlı sevecen bırı ve tuttu cok sukur dondurulmus embrıyolarım vardı 2022 senesınden ve ıkı tane transfer edıldı elhamdulıllah tuttular olumsuz bısı yasamadım cok sukur

4-5 Kişinin orda tedavi gördüğünü ve tüp bebek yaptığını gördüm ve konuştum hepsi olumsuzdu. Kaldı ki bizim de öyle. Tedavi edilmeden sorun giderilmeden apar topar tüp bebek tedavisine aldı. Yumurtaları zamanından önce topladı hepsi aynı seviyede olgunlaşmadı ve yumurta toplama işe o günkü nöbetçi doktor girdi. Ve kalitesiz 1 adet 3. Gün embriyosu verdi o da kimyasal oldu. Gidip sorunca da yumurtanız kalitesiz sperm kalitesiz dedi. Biz de neden bunlara göre tedavi verilmedi dedik kem küm etti üstelik yine tedavi etmeden 1 ay sonra yapalım dedi. Tabi biz yok dedik sonrasında öğrendik ki 3. Gün embriyosunu sırf sgk para ödesin diue vermiş 🤷🤷🤷 varın siz düşünün

Son düzenleme:
Ben orda hep tedavi görmeme rağmen tüp bebeği bahceci fulyayi tercih ettim başarı oranı çok düşük ve o hastanede derin araştırma yapmıyorlar ama tabi fiyatı uygun şuan ben İstanbul'da başladım tedaviye

Bence Bülent Haydardedeoğlu na gidin adam asla tedavi vermeden tüp bebek yapmıyor. Önce kadının yumurta embriyo vs. Sağlıklı hale getiriyor sonrasında erkekte sıkıntı varsa bildiği doktoru arayıp yol gösteriyor. Yani başka yerde olsa gidin ama Başkent tüp bebek işini asla düşünmeyin. Düşünsenize yumurta toplamada bile nöbet sistemine göre doktor oluyor. Yani doktorun bile olmuyor. 🤷 Olsa da zaten boş...
Benim ilk tedavimi o adam yaptı ve asla dediğiniz şeyleri yapmadı ben memnun değilim Bülent beyden

Benim ilk tedavimi o adam yaptı ve asla dediğiniz şeyleri yapmadı ben memnun değilim Bülent beyden
Bilemedim sizin neden öyle oldu ama bizde 3 aylık bir tedavi uyguladı ve diyetisyene yönlendirdi. 2si ile birlikte devam ettik

Back
X