- Konu Sahibi ACELE
- #2.201
ben geldim arkadaşım sorma başıma geleni 3 gündür çok kötüyüm ben yasenağlamasenağlama çıkarıyorum ama bu sefer resmen zehir çıkarıyorum öldüm valla mide asitiyle saframıymış neymiş bu ayyyyy öldüm birde çok zorluyor yakıyor felan kasıklarım çok ağrıdı valla ilk defa kuzulara birşey olursa diye korktum allah korusunsenağlamasenağlama neyse boğazımda bu çıkarmalardan tahriş olmuşmukafamçokkarıştı hani üşütürüz boğazımız şişerde su bile içerken acırya aynen öyle doktorumu aradım bugün dayanılacak gibi değil çünkü bir gargara verdi oda gebeler üstünde denememiş aslında sakın yutma dedi neyse 3 güne kadar geçmezse kulak burun boğaza göndreyim seni dedi enfeksiyonda olabilirmiş anlıycan böyle inşallah artık sende başlıyorsun hadi bizim kızlara yetiş müjdeyi ver olurmua.s
cnm hayırlısıyla yarın gıdıyorum bakalım nolcak inş baslarım da bu sefer benıkılerde bana utunurlar inş sanada cok gecmıs olsun bılırım o bogaz tahrısını cok kotu sıcak bırseyler ıc hıc olmadı kaynamıs su ıc yavas yavas bogazını yakmadan belkı ıyı gelır kuzuları sev yerıme