Tüp Bebek Aşaması

Teşekkür ederim inşallah başka bir sorun çıkmaz rahim kalınlığına nasıl bakılıyor rahim filmi çektirdim ama doktor bir sorun yok dedi
İlaçları kullanıyorsun iki üç günde bir kontrole gidiyorsun. O zaman ölçüm alıyor.

Yaaa ne güzel çok sevindim sizin adınıza benimde kızım olursa ismini reyyan vereceğim ama nasip tabi önce bir guzel haber alayımda hayırlısıyla. Siz devlet hastanesinde mi yaptirmistiniz tedaviyi
Hayır canım özelde yaptırdık diyarbakır bahçeci de hayirlica olur ınslalah koyarsın ismini

Allah nasip ederse yazın bende yaniniza gelirim şimdilik hedefim kilomu en aza indirmek yazın tedaviye basliycam rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin sağlıkla sihhatle ins Allah dualarimdasiniz :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:

Merhaba tedaviniz hayırlı olsun...
Hormon tahlilleriniz iyise adetin 2. Günü iğnelere başlayacaksınız... tahminen 10 ila 14. Gün opu yani yumurta toplama işlemi oluyor.. 5 gün sonra da transfer...
Transferden 12 gün sonra kan testi ile bhcg bakılıyor positif veya negatif ile sonuçlanıyor...

Diğer embriyolar donduruluyor..
Sormak istediğiniz bişey varsa buyurun sorun..
Benim 3. Tüp bebek tedavim nisan da başlanacak nasipse...

Merhaba tedaviniz hayırlı olsun...
Hormon tahlilleriniz iyise adetin 2. Günü iğnelere başlayacaksınız... tahminen 10 ila 14. Gün opu yani yumurta toplama işlemi oluyor.. 5 gün sonra da transfer...
Transferden 12 gün sonra kan testi ile bhcg bakılıyor positif veya negatif ile sonuçlanıyor...

Diğer embriyolar donduruluyor..
Sormak istediğiniz bişey varsa buyurun sorun..
Benim 3. Tüp bebek tedavim nisan da başlanacak nasipse...
Slm benimde 3 . Denemem bende nisanda başlıcam rapor çıkarmaya çalışıyoruz hayırlısı inş ben 22 yıllık evliyim hayırlısı inş

Slm benimde 3 . Denemem bende nisanda başlıcam rapor çıkarmaya çalışıyoruz hayırlısı inş ben 22 yıllık evliyim hayırlısı inş

Inşallah güzel sonuçlar alırsın canım sende..
Ben 8 yıllık evliyim sen 22 yıldır bekliyorsun yani RABBİM tez zamanda kucağını doldursun inşallah sağlıklı evlatlar versin Inşallah...
Benim piskolojim şimdiden bozuldu sen nasıl güzel insansın bunca yıl sabır ile beklemişsin RABBİM sabrının mükafatını versin Inşallah Hayırlısı ile....

Back
X