- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.590
- 398
İlaçları kullanıyorsun iki üç günde bir kontrole gidiyorsun. O zaman ölçüm alıyor.Teşekkür ederim inşallah başka bir sorun çıkmaz rahim kalınlığına nasıl bakılıyor rahim filmi çektirdim ama doktor bir sorun yok dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaçları kullanıyorsun iki üç günde bir kontrole gidiyorsun. O zaman ölçüm alıyor.Teşekkür ederim inşallah başka bir sorun çıkmaz rahim kalınlığına nasıl bakılıyor rahim filmi çektirdim ama doktor bir sorun yok dedi
Anladım teşekkür ederim umarım hayırlısı olur hepimiz içinİlaçları kullanıyorsun iki üç günde bir kontrole gidiyorsun. O zaman ölçüm alıyor.
acılde yaparım aynen allahım yarıdm etsınAcildede yaptirilabiliyormussanırım ya da eşin yapar
Hayır canım özelde yaptırdık diyarbakır bahçeci de hayirlica olur ınslalah koyarsın isminiYaaa ne güzel çok sevindim sizin adınıza benimde kızım olursa ismini reyyan vereceğim ama nasip tabi önce bir guzel haber alayımda hayırlısıyla. Siz devlet hastanesinde mi yaptirmistiniz tedaviyi
Öyleyse kendini psikolojik olarak zorlama en rahat hangisiyse onu yaparsınacılde yaparım aynen allahım yarıdm etsın
Benım dayı kızı canı çok yandı ondan korkuyorum
Hayırlı olsun tekrar teşekkürlerHayır canım özelde yaptırdık diyarbakır bahçeci de hayirlica olur ınslalah koyarsın ismini
Inşallah tutarHayırlı olsun tekrar teşekkürler![]()
İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını aliriz ❤Inşallah tutar
amın bende aynıAllah nasip ederse yazın bende yaniniza gelirim şimdilik hedefim kilomu en aza indirmek yazın tedaviye basliycam rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin sağlıkla sihhatle ins Allah dualarimdasiniz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Amin insallah hayırlısıyla sizde başlar güzel sonuçlarla karşılaşırsınızAllah nasip ederse yazın bende yaniniza gelirim şimdilik hedefim kilomu en aza indirmek yazın tedaviye basliycam rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin sağlıkla sihhatle ins Allah dualarimdasiniz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aminnn Allah razı olsun cümlemize ins Allah nasip etsinAmin insallah hayırlısıyla sizde başlar güzel sonuçlarla karşılaşırsınız
Merhaba tedaviniz hayırlı olsun...
Hormon tahlilleriniz iyise adetin 2. Günü iğnelere başlayacaksınız... tahminen 10 ila 14. Gün opu yani yumurta toplama işlemi oluyor.. 5 gün sonra da transfer...
Transferden 12 gün sonra kan testi ile bhcg bakılıyor positif veya negatif ile sonuçlanıyor...
Diğer embriyolar donduruluyor..
Sormak istediğiniz bişey varsa buyurun sorun..
Benim 3. Tüp bebek tedavim nisan da başlanacak nasipse...
Slm benimde 3 . Denemem bende nisanda başlıcam rapor çıkarmaya çalışıyoruz hayırlısı inş ben 22 yıllık evliyim hayırlısı inşMerhaba tedaviniz hayırlı olsun...
Hormon tahlilleriniz iyise adetin 2. Günü iğnelere başlayacaksınız... tahminen 10 ila 14. Gün opu yani yumurta toplama işlemi oluyor.. 5 gün sonra da transfer...
Transferden 12 gün sonra kan testi ile bhcg bakılıyor positif veya negatif ile sonuçlanıyor...
Diğer embriyolar donduruluyor..
Sormak istediğiniz bişey varsa buyurun sorun..
Benim 3. Tüp bebek tedavim nisan da başlanacak nasipse...
İğnelerin ucu ince ve küçük göbekten kendin yapıyorsun ağrı hissetmiyorsun iğneden sonra hafif yanma oluyor ilacın etkisi ileBende takıp edeyım burayı
Bende yaza düşünüyorum
Kactane ıgne vuruyoruz can yakıyor mu ıgneler
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşİlaçları kullanıyorsun iki üç günde bir kontrole gidiyorsun. O zaman ölçüm alıyor.
Merhaba bende orda yaptıracam sizin sorun neydiHayır canım özelde yaptırdık diyarbakır bahçeci de hayirlica olur ınslalah koyarsın ismini
Yumurta toplama anestezi ile yapılıyor sonrasında hafif ağrı yapıyobırde yumurta toplama ıslemı anestezılı mı oluyor can yakıyor mu
İnsallah darısı isteyen herkesin başınaHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inş
Slm benimde 3 . Denemem bende nisanda başlıcam rapor çıkarmaya çalışıyoruz hayırlısı inş ben 22 yıllık evliyim hayırlısı inş