Tüp bebek başarısızlığı

ikra_571

tek hayalim bebek
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
591
545
103
37
Merhaba arkadaşlar defalarca tüp bebek denemem oldu sonuç alamadim ne yapmaliyim hangi merkeze gitmeliyim fikir verebilirmisiniz sorun erkek infertilitesi bi yol gösterin

erkek inferlitesi derken sperm sayisimi yok morfolojimi dusuk hareketlilikmi yok

baskent hastanesi prof. dr hulusi bulent zeyneloğluna bi görunun derim esinizin sonuclarinida goturun yaninizda

Merhaba arkadaşlar defalarca tüp bebek denemem oldu sonuç alamadim ne yapmaliyim hangi merkeze gitmeliyim fikir verebilirmisiniz sorun erkek infertilitesi bi yol gösterin
Embriyolarınıza kromozom testi yaptırdınız mı hiç?

Merhaba bayanlar! Tedavi başlayanlara önce Allah yardemciniz olsun, başarılar,hayırlisinan ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Şimdi kendimin başımnan geçtiklerini anlatmak istiyorum. Yazılarım gercek ve raporlu. 2 ci deneme tüp bebek tedaviyımı nisan ayında başladım, yumurtam kalitesiz dedi ve işlem durduruldu. Tm anladım, yaş faktoru vs. İTRAZIM YOK.
Ama yumurta topladıktan sonra/ yumurta toplama tarihi 1.05.2018/ tetradox 5 günde sabah akşam kullandım/ 3-5 günnen sonra kasıklarımda, altımda şidetlı ağrılarım başlandı. Ateşim cıktı hep parol içtim. Bu konuda dk daniştim, hatta muayene bile yaptı. Geçer geçer dedi, ama ağrılarım cualdı . Bu sırada başka yerde muayene olmadım.
19.04 günü tüp bebeke ilgili başka doktora İstanbula gittim ve ayne zamanda ağrılarımnan bas ettım. Orda muayene oldum ve kan tahlilimi yaptı. Sonuç : mikrop kapmışım / raporum ve kan tahlilim var/.Güçlü 2 tane antibiotik ve antibiotik fitl verdi. Ağrılarım şidetlı, anlatamam. Acile gitmeye bile düşünüyorum. 4 katlanıp yatiyorum. Üzün lafın kısası alım derimnen kazandığım paramla doktorumnun sayesinde mikrop kaptım. Gittiğim doktorumun ismi Antalyada Ayla Üçkuyu. Kendisinede bügün tel.açtım:cevabı: oluyor, karşılaşiyoruz böyle durumlarla, normal dedi.
Bu olayımdı yaziyorum, sebebi dikatlı olmanızı ve benim başıma gelen başkasının başına gelmesin.
Sayın bayanlar! Motivasiyonlarınıza zarar vermek istemiyorum, bağışlayın benı. Size bol şanslar!!!

Cnmm.kaan aydosa esin gdebilir ve hrs hastanesi batuhan ozmen kaan aydos oneriyor

Merhaba. Biz tüp bebek tedavisi sonucunda meleğimizin müjdesini aldık. Darısı tüm isteyenlerin başına. Tedavi sürecinde artan Ganol-f 900 ml lik enjeksiyon kalemi 2 kutu uyguna verilecektir ihtiyacı olan mesajla ulaşabilir. 2kutu harici kalan yarım kutuyu da hediye edeceğiz.

Merhaba. Biz tüp bebek tedavisi sonucunda meleğimizin müjdesini aldık. Darısı tüm isteyenlerin başına. Tedavi sürecinde artan Ganol-f 900 ml lik enjeksiyon kalemi 2 kutu uyguna verilecektir ihtiyacı olan mesajla ulaşabilir. 2kutu harici kalan yarım kutuyu da hediye edeceğiz.
  1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Back
X