Tup bebek bilgisi olanlar..YARDİM🤨

yagmurcukkusu89

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2019
230
180
18
36
Kendiliginden olan bi dis gebelik gecirdim.. ameliyatla alindi..

doktor 3 ay olmassa gel dedi ben pandemiden dolayi 7’aydir bekliyorum yok hamile kalamadm..
Doktora gittim, direk tup bebek dedi..

Tamam bende asilama filan denemek istemiyorum, ama doktorum cok bilgilendirmedi.
21. Gun igne vuruncaksn sonra gel 2-3-4 gun dedi..

Dogru duzgun bilgilendirme yapmadi.. 1 kasimda igne vurcam..

Lutfen bu konuda bilgisi olan paylassin..

Cok endiseliyim..

Direk tüp bebeğe geçiş olarak sebep ne sundu size doktor ? Pco ? Düşük over rezervi ? Erkek infertilitesi ? Sebepsiz ? Vb.. detaylı açıklama yapmalı

Direk tup bebek demesi cok ilginc. Oncesinde kan degerlerinize bakildi mi. Rahim filmi cekildi mi. Dusuge sebep olarak kaninizin fazla sulanmasi ceya pihtilasma sorunumu diye incelendi mi. Sonucta dusugunuz var ve bunlari goz ardi ederse bu da kacinilmaz olur. Bence bu doktorla devam etmeyin

Kendiliginden olan bi dis gebelik gecirdim.. ameliyatla alindi..

doktor 3 ay olmassa gel dedi ben pandemiden dolayi 7’aydir bekliyorum yok hamile kalamadm..
Doktora gittim, direk tup bebek dedi..

Tamam bende asilama filan denemek istemiyorum, ama doktorum cok bilgilendirmedi.
21. Gun igne vuruncaksn sonra gel 2-3-4 gun dedi..

Dogru duzgun bilgilendirme yapmadi.. 1 kasimda igne vurcam..

Lutfen bu konuda bilgisi olan paylassin..

Cok endiseliyim..
Teşhis tanı olarak ne yazıyor? Rahim , yumurtalıklarınız , sperm bunlar mutlaka incelenmeli takip edilmeli.. Tüp bebek kolay bir süreç değil maddi manevi stressli Rabbim yardımcınız olsun.
öncelike kaç yumurtanız oluşuyor
Yumurtalarınız gelişiyor mu çatlıyor mu
Çikolata kisti pko var mı
Eşiniz sperm sayısı , hareketliliği morfolojisi normal mi
Rahim şekli tüpler normal mi
Kan değerleri hormon normal mi yani gebeliğe engel yada zorlaştırıcı bir durum var mı ? Bunlar hakkında bilgi alın öyle başlayın. En azından süreci takip edersiniz. Tabiki rabbim nasip ederse her şekilde olur. İ

Back
X