Ç
çakıltaşı_m
Ziyaretçi
Burda biraz umutsuzluk kokusu aldim, yaziyim hikayemi belki moral olur dedim. Ben pcos'luyum eşimde de morfolojik bozukluk varmiş, geçen yil ilk kez mikro denendi bizde ama eşimin rahatsizliği araştirilmadi yani o zaman bilmiyorduk , sonuç pozitifti ama bebeğim ancak 9 hafta yaşadi ve karnimda öldü , neden oldu bilemiyorum araştirilmadi da ......... Ve ben bir daha denemem artik dedim, psikolojim çok bozuldu , ma aradan 1 sene geçince tekrar denemeye karar verdik . Ilki fakültede yapilmişti bu sefer özel hastane tercih ettim, işte özel hastaneye gidince ilki neden yaşamamiş anladim çünkü ilkinde eşimin rahatsizliği ile ilgili araştirma yapmadilar muhtemelen morfolojik bozuklukla ilgili bir düşüktü, üstelik mikronun yapilişi da farkliydi, özel hastanede yumurta toplama işlemine girerken özel oda verdiler bana ve duş almami istediler, sabun şampuan vb. Kokulu bişey kullanmayacaksin dediler , oysa fakültede yumurta toplama giderken ben misler gibi sabunlanip şampuanlanip üstüne üstlük parfümümü de ihmal etmemiştim, tirnaklarimda oje bile vardi , meğer onlar bile zarar verirmiş ........ Neyse fark çok ama fazla anlatmayim kisacasi mikro uygulamanizi yaptiracağiniz merkezi çok iyi araştirin .......... Transfer sonrasina gelince de sadece 1 gün yattim, sonrasinda çok dikkatli olmak kaydiyla günlük hayatima devam ettim, çalişan bir bayanim ve izin filan kullanmadim hemen işe başladim , sadece ilk 3 gün banyo yapmadim , sonrasinda ise 3 ay boyunca ayakta ilik duş aldim sicak banyodan uzak durdum, gebelik testine kadar eşimle birlikte olmadim o kadar ......... Sahi şunu da eklemeliyim benim ço allerjik bir bünyem var, ilk denemede bu durumla kimse ilgilenmedi ama ikinci uygulamada doktorum bu duruma karşi önlem almaliyiz dedi ve bana immünolojik tedavi uyguladi verdiği ilaci hamileliğin ilk üç ayi kullanmami istedi ve dördüncü ay biraktim , şükürler olsun bu hamileliğim gayet sağlikli ilerliyor şu an 30 haftaliğiz ve hiç bir şikayetim olmadi , inşallah hayirlisi ile 2 ay sonra bebişime kavuşacam .............. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin , en kisa zamanda muradiniza erersiniz umarim, ne kadar zor bir süreç olduğunu biliyorum ama lütfen pozitif olun, stres en büyük kisirlik sebebi bunu asla unutmayin