Selam arkadaşlar sizinle başımdan geçenleri paylaşmak istiyorum. Belki benim düştüğüm hataya düşenler olabilir diye.
3 yıl önce ilk tüp bebek denememizi semra kahraman yönetiminde memorial hastanesinde yaptık. malesef sonuç alamadık. 4 tane embrio olgunlaştı dediler ve transfer yapıldı daha sonra sonuç negatif.
1 yıl toparlandıktan sonra bu seferde fertijin tüp bebek merkezinde seval hanımla denedik. Kendisi gayet dostça bir yaklaşım sergiledi fakat bana çok güven vermedi tabi sonuç ta gebe kaldım havalara uçtum. 14 haftalıkken düşük yaptım. sonuç yine hüsran . sebebini sorduğumda muhtemelen sakat olduğunu bebeğimin ondan düştüğünü söyledi. Tekrar denememiz gerektiğini yılmamamızı ısrarla tekrar etti. Fakat ben ve eşim orda denemekten vaz geçtik. Sonra internetten araştırıken dr. Yücel Karaman ın adına ulaştık birde ona muayene olalım dedik. Hani hoca derler ya gerçekten yücel bey hoca. Beni muayene ettikten sonra rahmimde arka ve yan duvarlarda daralmalar olduğunu bunların düzeltilmeden gebe kalmamın zor olduğunu kalsam bile düşükle sonuçlanacağını söyledi. Nasıl yani bunu göre göremi bana 2 kez boşuna tğp bebek denemesi yapmışlardı. Maddi manevi yıpranmamız boşunamıydı. 1 ay kadar düşündükten sonra karar verdim ve yücel bey histeroskopik ameliyat la rahmimi düzeltti ve bizede ameliyatın filmini verdi gerçekten evde zorlanarakta olsa izledim ve yapılan işin ne kadar etkili olduğunu gözlerimle gördüm. rahmim nerdeyse 2 katı kadar genişlemişti. Daha sonra 2 ay bekleyip hormon tedavisi gördükten sonra tüp bebek programına aldı 2 embrio transfer etiiler ve şuan gebeliğimin 6. ayındayım. Uzun lafın kısası herkes tüp bebek yapıyor fakat işi bilen kişinin ellerinde inanın herşey çok farklı ilk defa kandırılmadık ve herşey yolunda gitti. çok mutluyum inşallah kızımı kucağıma aldığımda daha da mutlu olacağım. Yücel Karamanı ve Brüksel Tüp bebek merkezini herkese gönül rahatlığıyla öneririm. Zaten adım attığınız ve yücel beyle görüştüğünüz an farkı anlayacaksınız.
Merhaba,
Oncelikle senin adina cok sevindim en sonunda oldu hamilesin... Ancak ben Yucel Beye gittim ve malesef senin kadar iyi anlatamayacagim kendisini, Ben Yucel beye 2001 yilinda gitmeye basladim ve asilama yaptirdik, bize de bilinmeyenlere koydular(zaten cok fazla yorulmak istemedikleri zaman hemen bu yola basvuruyorlar) daha sonra da
tup bebek yaptim. OLUMSUZ, bende suphelenmeye basladim cunku cok fazla yumurta toplanmisti 18Adet ve sadece 3 Tane kulanildi, bizde digerlerini dondurmak istedik ama ne tesaduftur ki sonradan anlasidi ki aslinda onlar dondurulucak kadar iii degillermis????.
Tup bebek tutmadigi icin bende baska bir doktora gitmek istedim ve doktorun bende istedigi ilk sey rahim filmi oldu daha once yaptirmadigimi soyledigim zaman sok oldu cunku Tup bebekte olmasa bile asilamadan once yapilmasi sartmis?.
Neyse Rahim filmi yaptik ve malesef rahimde cok ciddi bir dusukluk vardi, heme ameliyat oldum hem Laporoskopi hemde Histeroskopi 2 ay sonra kendiliginden hamile kaldim (cok kisa zaman sonra dusukle tamamlandi ama... o da bir mucize iddi)
Aslinda ben su anda gittigim doktoru tavsiye ediyorum TUGRUL ABACIOGLU, herseyden once beni cok ii anliyabiliyor, Ama YUCEL KAHRAMAN sadece ve sadece yillarca paramizi YEDI ve bizi kullandi, Zaten Ameliyattan sonra kendiliginden hamile kaldigim zaman Bruksel Kadin merkezine gittim ve gerekeni yaptim, kendisini bir cok muhakemesi var birde ben eklenmim dedim ama gercekten cok dikkat edelim.
Saygilarimla,
(cok ozur dilerim ben cok iyi turkce bimiyorum hattam oldugsa af edin ama Yucel Kahraman ismini duyucan benim 6 yilim aklima geliyor.... ve kendimden geciyorum)