tüp bebek döneminde kabızlık

Kimse varmı benim gibi bu sorunu yaşayan varmı biraz zorlanıyorum ve çok korkuyorum

Valla ayıptır söylemesi transferimin 4. Günü bugün ilk defa bugün yaptım ve yaparken biraz zorlandım bişey olmuştur die korkuyorum yaa başına gelen varmı merak ettim

Benim..Yumurtalar toplandi ndan beri kabizda. İlaçlar yapıyormuş. Karnım kutuk gibi oldu.vc de zorlayıcı kendimi midem aşırı bulanıyor kuşağın geliyor zorlayamiyorumda napcam bilmyrum yanında transfer olcak.bana dua edin lutfen

Benim..Yumurtalar toplandi ndan beri kabizda. İlaçlar yapıyormuş. Karnım kutuk gibi oldu.vc de zorlayıcı kendimi midem aşırı bulanıyor kuşağın geliyor zorlayamiyorumda napcam bilmyrum
Benim..Yumurtalar toplandi ndan beri kabizda. İlaçlar yapıyormuş. Karnım kutuk gibi oldu.vc de zorlayıcı kendimi midem aşırı bulanıyor kuşağın geliyor zorlayamiyorumda napcam bilmyrum yanında transfer olcak.bana dua edin lutfen

Slm benim ikinci deneme ayni problemi yasiyorum kuru kaysi tavsiye edecem size ii geliyo

Benim dondurulmus emriyo 3 tane transfer yapildi ilk denemede hemen transferleri yaptik tutmadi doktorum dondurursak sansiniz artar diyince bizde kabul ettik 1ay dondurduktan sonra yaptik simdi bekliyoruz test gunune 8 gun kaldi rabbim hepimizin emeyini bosa cikarmasin insallah

Son düzenleme:
Benim dondurulmus emriyo 3 tane transfer yapildi ilk denemede hemen transferleri yaptik tutmadi doktorum dondurursak sansiniz artar diyince bizde kabul ettik 1ay dondurduktan sonra yaptik simdi bekliyoruz test gunune 8 gun kaldi rabbim heoimizin emeyini bosa cikarmasin insallah
Amin ınsallah.canm

Ben transferden sonra şuana kadar günaşırı 1 bardak kefir içtim. O yüzden kabızlığı çok çok az yaşadım. Ancak doktorunuza sormadan içmemenizi tavsiye ederim.

X