Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim..Yumurtalar toplandi ndan beri kabizda. İlaçlar yapıyormuş. Karnım kutuk gibi oldu.vc de zorlayıcı kendimi midem aşırı bulanıyor kuşağın geliyor zorlayamiyorumda napcam bilmyrum
Benim..Yumurtalar toplandi ndan beri kabizda. İlaçlar yapıyormuş. Karnım kutuk gibi oldu.vc de zorlayıcı kendimi midem aşırı bulanıyor kuşağın geliyor zorlayamiyorumda napcam bilmyrum yanında transfer olcak.bana dua edin lutfen
Ay canm neler yemedim ki. 4 gunun ustune anca ciktim. Sizin transfer oldumuSlm benim ikinci deneme ayni problemi yasiyorum kuru kaysi tavsiye edecem size ii geliyo
Benimde aynı bugün 4 gun ayın 27 sinde sonucu ogrencem.sıze kac tane transfer ettiler kaçıncı gun emriyosu du?Simdi heyecanla bekliyorum beklemek cok sikici
Amin ınsallah.canmBenim dondurulmus emriyo 3 tane transfer yapildi ilk denemede hemen transferleri yaptik tutmadi doktorum dondurursak sansiniz artar diyince bizde kabul ettik 1ay dondurduktan sonra yaptik simdi bekliyoruz test gunune 8 gun kaldi rabbim heoimizin emeyini bosa cikarmasin insallah