Tüp bebek embriyo sayısı

Olumsuz gelirse diğerini sonradan gönderme imkanımız varmış. Bilgi çok yararlı oldu teşekkürler
Böyle bir imkanımız varken önce birini gönderelim diye düşündük. Umarım ikisi de o aşamaya gelir de
Çok haklısınız daha elimizde net kalite bile yok sonraki günlerde belli oluyormuş sınıflandırması.

Canım senn ilk deneme değil mi ? Neden direk pgt istediler ki

Canım senn ilk deneme değil mi ? Neden direk pgt istediler ki
Evet canım öyle yaşta 32. Morfoloji 2ydi o da mı etken bilemiyorum. Hiç üzerinde durmamışlardı 3. Daha ben 5i görücek mi derdindeyken pgt derdine düştüm. Zaten pimpirikliyim Bir de şimdiye kadar duyduğum en yüksek ücretle yolluyorlar

Ben de 35 morfoloji 1 ken pgtye yollamadık. 3. gün dondurduk gerçi ama 5 e gitse de göndermicektik.. Ne biliyim neden rutinleri mi böyle acaba

Yok canım deniyor mu normalde aynı gün içinde
Evet canım hastaneden çıkmadan doktor söylemişti bana 6 m2 2 tane de m1 topladık demişti. Belki çok yoğunlardır yarın detaylı bilgi verirler. İnşallah hepsi başarıyla döllenmiştir bile

Ben de 35 morfoloji 1 ken pgtye yollamadık. 3. gün dondurduk gerçi ama 5 e gitse de göndermicektik.. Ne biliyim neden rutinleri mi böyle acaba
Ay bilemedim ki ya ben de şaşırdım. Aslında bize bıraktılar ama önerince de dr biz gerekli gibi hissettk
ben de birini 3. Gün dondursak mı demiştim dün doktora yok 5. Gün istiyorum dedi de. İnşallah 5i görür sinirim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…