Canım şimdi şöyle. Bizim merkezde ikisinden de biyopsi alıp bekletiyorlardı dondurmadan önce. Cunku donduktan sonra tekrar çözdürmeye sıcak bakmıyorlardı. Eğer öyleyse bi konuş ikisinden de örnek alıp önce birini çalışsınlar ama yok o an aldık aldık yoksa bi de çözdürmeyiz denirse ikisini de gönder bence. Kalitelerine takılma hangisinin sağlıklı geleceği belli olmuyor benim güzel görünen mozaik geldi
Kaliteyle çok alakası yok çok gördüm düşük kalitenin saplam geldiği iyi kalitenin kötü geldiği olmuş, çok değşl zaten ödenir gider yapacak bir şey yok ikisini de gönderin siz bence hayatta bir kere yapılacak şey.
Olumsuz gelirse diğerini sonradan gönderme imkanımız varmış. Bilgi çok yararlı oldu teşekkürler
Böyle bir imkanımız varken önce birini gönderelim diye düşündük. Umarım ikisi de o aşamaya gelir de
Çok haklısınız daha elimizde net kalite bile yok sonraki günlerde belli oluyormuş sınıflandırması.
Gerçekten öyle ya çok fahiş geldi fiyat. Sakınıyorum diye vicdan da yaptım ama insan olumsuz ihtimali ve sonrasını da düşünmek zorunda. Yarın netleştirip haber verelim demiştim yok bugün öğleden sonraya kadar haber vermeniz lazım dediler
Arayıp bilgi istedim sorucam. Bir de yani iki pgt istersem olaki biri en düşük kalite çıktı onu da mı yollayacaklar. En azından orta kaliteyse yollamak isterim sonuçta o parayı başka opuya harcarım.
Evet canım öyle yaşta 32. Morfoloji 2ydi o da mı etken bilemiyorum. Hiç üzerinde durmamışlardı 3. Daha ben 5i görücek mi derdindeyken pgt derdine düştüm. Zaten pimpirikliyim Bir de şimdiye kadar duyduğum en yüksek ücretle yolluyorlar
Evet canım öyle yaşta 32. Morfoloji 2ydi o da mı etken bilemiyorum. Hiç üzerinde durmamışlardı 3. Daha ben 5i görücek mi derdindeyken pgt derdine düştüm. Zaten pimpirikliyim Bir de şimdiye kadar duyduğum en yüksek ücretle yolluyorlar
Evet canım hastaneden çıkmadan doktor söylemişti bana 6 m2 2 tane de m1 topladık demişti. Belki çok yoğunlardır yarın detaylı bilgi verirler. İnşallah hepsi başarıyla döllenmiştir bile
Ay bilemedim ki ya ben de şaşırdım. Aslında bize bıraktılar ama önerince de dr biz gerekli gibi hissettk
ben de birini 3. Gün dondursak mı demiştim dün doktora yok 5. Gün istiyorum dedi de. İnşallah 5i görür sinirim bozuldu