- 16 Ağustos 2025
- 29
- 7
- 1
- 31
- Konu Sahibi pemberuyam
-
Nerde yaptırıyorsunuz bilmiyorum ama labaratuar çok önemli benim ilk iki tedavim devlette oldu 7-8 tane yumurta toplanıyordu bir tanesi 3. Günü zor görüyordu oda orta kaltede sonuç iki negatif tüp bebek tedavisi sonra başka hekime geçtim 22 adet yumurta toplandı 16 sı döllendi 12 si 5. Güne ilerledi ve1. Kalite olarak donduruldu 2 si transfer yapıldı bir oğlum oldu 10 adet embriyom vardı geçen pazartesi tekrar transder oldum sonuç bekliyorum.Merhabalar,
Dün yumurta toplama işlemi gerçekleşti 7 adet yumurta toplandı fakat 4 ü 1. Günü bile geçirememiş.Bugün aradılar laboratuvardan 3 tane olgun varmış fakat bunun sadece 1 i tepki veriyormuş çok üzüldüm bu duruma.Benimle aynı şeyleri yaşayan var mı ? Bu süreç bu kadar korkunç olacağını hiç düşünmemiştim.Aynı şeyleri yazan arkadaşlar yazabilir mi ???
Perşembe günü opu oldum, 6 folükülden 3 toplandı, 38 yaşında olduğum için doktor normal önemli olam kalitesi dedi, biri olgun değilmiş çöp oldu, ikisi döllenmiş 1. Ve 2. Günler aradılar gelişimleri devam ediyordu, artık her gün aramayacağız dediler, bugün 3 idi ne durumdalar bilmiyorum artık süreç sonunda arayacağız dexiler ama ben meral ediyorum yarın arayqcağım, ikisi beşinci güne gidebilie veliümi duradabilir her şey ihtimal dahilinde dediler. Sizin tepki verenin son durumu neymiş bazen 2Merhabalar,
Dün yumurta toplama işlemi gerçekleşti 7 adet yumurta toplandı fakat 4 ü 1. Günü bile geçirememiş.Bugün aradılar laboratuvardan 3 tane olgun varmış fakat bunun sadece 1 i tepki veriyormuş çok üzüldüm bu duruma.Benimle aynı şeyleri yaşayan var mı ? Bu süreç bu kadar korkunç olacağını hiç düşünmemiştim.Aynı şeyleri yazan arkadaşlar yazabilir mi ???
Ben Adana Acıbadem Hastahanesinde oldum.Devlette çok sıra vardı ve benim Amh dan dolayı bekleyecek vaktim yoktu ama ona rağmen böyle bi sonuç yıktı beni…Nerde yaptırıyorsunuz bilmiyorum ama labaratuar çok önemli benim ilk iki tedavim devlette oldu 7-8 tane yumurta toplanıyordu bir tanesi 3. Günü zor görüyordu oda orta kaltede sonuç iki negatif tüp bebek tedavisi sonra başka hekime geçtim 22 adet yumurta toplandı 16 sı döllendi 12 si 5. Güne ilerledi ve1. Kalite olarak donduruldu 2 si transfer yapıldı bir oğlum oldu 10 adet embriyom vardı geçen pazartesi tekrar transder oldum sonuç bekliyorum.
Allahım inşallah olur.Çok zorlu bi süreç maddi manevi …. Bugün gelen telefondan sonra o kadar çok ağladım ki bir daha yaptırabilir miyim bilmiyorum…Merhaba nerede tedavi görüyorsunuz? Sayıdan ziyade inanın kaliteli ve sağlıklı olması önemli. Bu süreçte laboratuvar önemliymiş. Sonradan öğrendim. Benim de ilk tedavimde 15 yumurta toplandı, 12 si döllendi, 10'u 4. güne geldi. En son 3 tanesi 5. güne geldi. Ben pgt-a testine gönderilmesini istedim. Sonuç hepsi transfer edilemez geldi. Yani elde var 0. İlk tedavim biruni üniversitesi hastanesindeydi. Hemen kurum değiştirdim. Laboratuvarının ve yöntemlerinin iyi olduğu söylenen memorial şişlide 2. tedavime başlıycam. Bakalım bunda ne olacak.
Sadece 1 i canlı 3 olgun yumurtanız var dediler sadece.Allahım çok korkuyorum çoğu 3 günü geçemiyor yada 3. Gün ölüyormuş.Benim hiç umudum kalmadı…İnşallah hayırlı haber alırsınız lütfen benimle de paylaşınPerşembe günü opu oldum, 6 folükülden 3 toplandı, 38 yaşında olduğum için doktor normal önemli olam kalitesi dedi, biri olgun değilmiş çöp oldu, ikisi döllenmiş 1. Ve 2. Günler aradılar gelişimleri devam ediyordu, artık her gün aramayacağız dediler, bugün 3 idi ne durumdalar bilmiyorum artık süreç sonunda arayacağız dexiler ama ben meral ediyorum yarın arayqcağım, ikisi beşinci güne gidebilie veliümi duradabilir her şey ihtimal dahilinde dediler. Sizin tepki verenin son durumu neymiş bazen 2
Gün döllenen oluyormuş yarın tekrar sorun.
Sizin merkeziniz neresi, doktorunuz kim öğrenebilir miymNerde yaptırıyorsunuz bilmiyorum ama labaratuar çok önemli benim ilk iki tedavim devlette oldu 7-8 tane yumurta toplanıyordu bir tanesi 3. Günü zor görüyordu oda orta kaltede sonuç iki negatif tüp bebek tedavisi sonra başka hekime geçtim 22 adet yumurta toplandı 16 sı döllendi 12 si 5. Güne ilerledi ve1. Kalite olarak donduruldu 2 si transfer yapıldı bir oğlum oldu 10 adet embriyom vardı geçen pazartesi tekrar transder oldum sonuç bekliyorum.
Sperm sorunu var mıydıMerhabalar,
Acabadem Hastahanesi Adana Dr VOlkan NOyanSizin merkeziniz neresi, doktorunuz kim öğrenebilir miym
Sadece ileri hareketlilik yok diğeri ama %38 olduğundan sorun değil demişti DrSperm sorunu var mıydı
Tabiki etkiliyor malesef spermler sorunlu,bi de sperm dna hasarı baktırınSadece ileri hareketlilik yok diğeri ama %38 olduğundan sorun değil demişti Dr
Gerçekten çok zor bir süreç… ben de ilk öğrendiğimde ağladım. Sonra vardır Rabbimin bir bildiği dedimAllahım inşallah olur.Çok zorlu bi süreç maddi manevi …. Bugün gelen telefondan sonra o kadar çok ağladım ki bir daha yaptırabilir miyim
Niye çoğu ölüyor dediler olur mu öyle şey milletin nasıl oluyorSadece 1 i canlı 3 olgun yumurtanız var dediler sadece.Allahım çok korkuyorum çoğu 3 günü geçemiyor yada 3. Gün ölüyormuş.Benim hiç umudum kalmadı…İnşallah hayırlı haber alırsınız lütfen benimle de paylaşın
Doktorum tolga ecemişSizin merkeziniz neresi, doktorunuz kim öğrenebilir miym
Bu işlemi ne zaman isteyebilirim henüz canlı embriyo ne durumda onu bile bilmiyoruz biz arayacaz dedilerTabiki etkiliyor malesef spermler sorunlu,bi de sperm dna hasarı baktırın
Umarım inşallahGerçekten çok zor bir süreç… ben de ilk öğrendiğimde ağladım. Sonra vardır Rabbimin bir bildiği dedimUmudu bırakmayalım, inşallah ikimiz için de güzel sonuçlar olur.
Hiç bilmiyorum siz nereye gidiyorsunuz bildiğiniz önerdiğiniz var mı acabaNiye çoğu ölüyor dediler olur mu öyle şey milletin nasıl oluyor
Memorialdayım ben haber bekliyorumHiç bilmiyorum siz nereye gidiyorsunuz bildiğiniz önerdiğiniz var mı acaba
Hiç bilmiyorum siz nereye gidiyorsunuz bildiğiniz önerdiğiniz var mı acaba
Eğer benim ki olmazsa bende büyük ihtimal araştıracamMemorialdayım ben haber bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?