Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün aradım biri 8 hücreymiş biri 6, nolda 2 4 8 diye gitmesi lazım bence 6 olandan umut yok, 3tü 6 oldu dedi, muhtemelen tek embriyo olacak çarşamba son haberi alacağım stresten öldüm.
Merhabalar,
Dün yumurta toplama işlemi gerçekleşti 7 adet yumurta toplandı fakat 4 ü 1. Günü bile geçirememiş.Bugün aradılar laboratuvardan 3 tane olgun varmış fakat bunun sadece 1 i tepki veriyormuş çok üzüldüm bu duruma.Benimle aynı şeyleri yaşayan var mı ? Bu süreç bu kadar korkunç olacağını hiç düşünmemiştim.Aynı şeyleri yazan arkadaşlar yazabilir mi ???
Merhaba hiç üzülmeyin benimde ilk tedavimde 5 yumurtadan sadece 4 tanesi cevap vermişti onunda 1 tanesi olgundu 1 embriyo oluşmuştu diğer tedavimde 8 toplandı 6 olgundu 3.güne 4 embriyo gitmişti ama maalesef 5.güne yine elimde bir tane kaldı neye göre ilerliyor ya da ilerlemiyor bende çok yoruldum gerçekten şimdiden nasıl bu kadar birden düşebilir diye ama inanın 1 tane sağlıklı yeter inşallah buluruz onlarıda
Merhaba hiç üzülmeyin benimde ilk tedavimde 5 yumurtadan sadece 4 tanesi cevap vermişti onunda 1 tanesi olgundu 1 embriyo oluşmuştu diğer tedavimde 8 toplandı 6 olgundu 3.güne 4 embriyo gitmişti ama maalesef 5.güne yine elimde bir tane kaldı neye göre ilerliyor ya da ilerlemiyor bende çok yoruldum gerçekten şimdiden nasıl bu kadar birden düşebilir diye ama inanın 1 tane sağlıklı yeter inşallah buluruz onlarıda