Kaç defa sordum her seferinde ben bırak diyene kadar devam dedi; artık hayırlısı...
Akasya sıkayetlerını okurken nefesımı tuttum walla neler yasıyormusun megerse cnm yaaa
walla neler söledii bizeeEkinnn nazlı çiçeğim bak bize neler süledii yaaaaa..
Paçozz dediiiii
Al sana egunall
İşlerimi bitirip geliyoruummmm
Valla bana mini tüp bebekten bahsetmediler şimdiye kadar ama yumurta alımından sonra derler belki.Çünki 2 başarısız denemem var ve 36 ımdan gün aldım.Bugün adetimin 8. günü perş. sabah randevu var yine...Hayırlısı artık.Senin ne aşamada tedavin?1. tedavinin olıumsuzluğuna üzüldüm ben her ikisinde de hamileyim sandım ama hep yanlış sinyal işte.
beyhacım genelde bıraktırmazlar ama..Cal dediğinde onunki bana bir ekstra durum gibi gelmişti..Benim tanıdıklarımda genelde içiyorlar..Onun birşey yapacağını zannetmiyorum..Zaten deha en az 3 ay kullanımda işe yarıyor..Öyle 3-5 günle farketmez..Çünkü yumurtalıklarda uyarılan yumoşlar 100-120 gün öncesinden hatta bazen daha fazla geriden gelirmiş.Sen kafana takma inş bissürü kaliteli yumoşun olup döllenip 1. kalite embriyo haberlerini alırız buradan güzelim..
canım mesajına cevp yazdım ama gitmedi...... ama kısaca rabbim bugünümü aratmasın çok şükür iyiyim ben... evimdeyim keyfim yerinde....
göründüğü kadar kötü değil.... oluyo böyle şeyler:)))) zaten evdeyim iş güç yaptığımda yok.. çalışıyo olsam zorlanırdım.. evi ...k götürüyo ben burda lak lak yapıyo :))))
Benim Nisan'da başlayacaktı tedavim
Israel bey yurtdışında olacağından Mayıs'a erteledik
Su an sadece ilaçlara devam
16-18 Mayıs gibi adet olurum 2. Gunü tedavim baslar
Hakkımızda hayırlısı
Ben 27 Mayıs'ta 34 e giriyorum
Benim 8 yasında bir kızım var
İnşallah bu kez pozitif sonuclar alırız
Hastanede karşılaşırız belki
cok sukur cnm allah dha ıyı etsın ınsallah..Sızler ıyı olun kı bızde mutlu olalım
Kızlar bısey soruca zuzu nerelerde ben hıc goremıyorummm..:44::44::44::44::44:
bu sabah yeni tedavimiz için istanbula geldim yarın ilk randevum var hakkımızda hayırlısı olur inşallah heyecan korku stres ne ararsanız şu an bende karmakarışığım anlıycağınız birbirimiz için dualarımızı eksik etmeyelim iyiki varsınız kızlar hiç değilse burdan yazıyorum rabbim hepimizin gönlünün muradını versin en kısa zamanda meleklerimizi alalım kucaklarımıza inşallah...
Ayyyyyyyyy suuuuuuu teşekkürler inş iyi haberler duyarım ama hiiç sanmıyor gibiyimm..
Kız yabangulu Allah bin kere iyiliğini versinn..
Kendine gebelik takvimimi yaptın..
Çok tatlısın inşş Rabbim yüzünü güldürsün
İnşallah
Hayırlı olsun tedavin
noluyooo orda şifreli tamammı devammı anlamadım sanmayın sarı kafalar ele verdi işte
valla yolcam saçınızı başınızı hanımefendiliğimi bozcam pis sigara bağımlığısı paçozlar sizi
bu arada ekincim fırçalama opresayonundan sonra teşekkürlermi iletiyorum
maşallahım var eşim saolsun beni kendime getirdi..
istanbula bi gelsem diğer yarım aşkısımmm beni eve kapatacak zor yaniii anca 2.gelişime görüşürüz saol canım benim davetin için bende her zaman beklerim..
ye beniiii...
evet valla çok çalışcam ilk işim soğan kürüne başlamak olacak..
kocişide havuç suyu ve keçiboynuzu pekmezi içirerek başlayacam..
çok şükür oldun demek transferini..
inşallah pozitif sonuçlanır canım
işşallah hayırlı sonuçlar alırsın canımm..bende 5. denememe başlıcam temmuz gibi senden bu sefer extra test bişi istediler mi neden olmadığına dair?
canım herhangi bi test yapılmadı genetik testler ikinciden sonra yapılmıştı bişey çıkmadı benim dördüncü denemem tutmuştu fakat uzun sürmedi boş gebelik oldu şimdi beşinci ve son denemem tutmazsa daha artık denemeyi düşünmüyorum maddi manevi çok yıprandık inşallah hepimizin son denemesi olur ve bebklerimize kavuşuruz inşallah
Arkadaslar bazılarının altında yanı yazılarının altın gebelık bılgılerı var nedır onlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?