Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kaç defa sordum her seferinde ben bırak diyene kadar devam dedi; artık hayırlısı...

beyhacım genelde bıraktırmazlar ama..Cal dediğinde onunki bana bir ekstra durum gibi gelmişti..Benim tanıdıklarımda genelde içiyorlar..Onun birşey yapacağını zannetmiyorum..Zaten deha en az 3 ay kullanımda işe yarıyor..Öyle 3-5 günle farketmez..Çünkü yumurtalıklarda uyarılan yumoşlar 100-120 gün öncesinden hatta bazen daha fazla geriden gelirmiş.Sen kafana takma inş bissürü kaliteli yumoşun olup döllenip 1. kalite embriyo haberlerini alırız buradan güzelim..

Benim Nisan'da başlayacaktı tedavim
Israel bey yurtdışında olacağından Mayıs'a erteledik
Su an sadece ilaçlara devam
16-18 Mayıs gibi adet olurum 2. Gunü tedavim baslar
Hakkımızda hayırlısı
Ben 27 Mayıs'ta 34 e giriyorum
Benim 8 yasında bir kızım var
İnşallah bu kez pozitif sonuclar alırız
Hastanede karşılaşırız belki

İnşallah cümlemizin yüzü güler.Valla şu bekleme odasında gördükçe çiftleri sihirli bir değnekle bebek koymak istiyorum kucaklarına; inşallah olsun artık..İsrael beye güveniyorum ama olasılık şansınız %35 dedi, bir umut işte...

Akasya ısın o kısmını sorma hıcc :)) Su tedavı olayından sonra benım evıde ..kk goturuyor. Bırde benım ev bembeyaz. Koltuklar mobılyalar gerısını sen dusun ıste :))) Esım ve kızım tam bır canavar evın altını ustune getırıyorlar zaten sonrada dagıttıklarını ben bagırmayayım dıye buldukları dolap ve cekmecelere dolduruyorlar. Unıtenın cekmesınden gıyılmıs ecenın corabı cıkıyor mesela:9 Kızıncada bız sana yardım edıyoru dıyorlar

Ne güzel senin bir kızın varmış; buna da şükür...Senin tedavin başladığında benim transfer yapılmış hatta evde olurum,tabi bir aksilik olmazsa.İnşallah bu sefer yarabbim anne olayım.Allah herkesin duasını kabul etsin; kucağımızı boş bırakmasın...

Millstone sen hangi aşamadasın . Tedavini merak ediyorum. Biliyorsun karar verseydim şuan bende emre beyin hastası olacaktım. Ama aklımda bu defa olmazsa ikinciye ona gidicem :)

emre bey sanırım gördüğü yumoşlara göre davranıp doğal yumoşundan tüp yapıyo diye biiyorum. Bana öyle demişti. Olmazsa igne tedavisine gececekti. Sanırım iğne bana ters tepti Adetin 3. Günü olan 5-6 yumoşum kayıp

bu sabah yeni tedavimiz için istanbula geldim yarın ilk randevum var hakkımızda hayırlısı olur inşallah heyecan korku stres ne ararsanız şu an bende karmakarışığım anlıycağınız birbirimiz için dualarımızı eksik etmeyelim iyiki varsınız kızlar hiç değilse burdan yazıyorum rabbim hepimizin gönlünün muradını versin en kısa zamanda meleklerimizi alalım kucaklarımıza inşallah...

İnşallah
Hayırlı olsun tedavin

ay ne bileyim işte bunca olumsuz denemeden sonra artık olsun istiyorum olumsuz bişey düşünmek istemiyorum şuan kendimi hamile olarak görüyorum aksi ispatlanana kadar o yüzden yani

ay canım inşallah teşekkür ederim güzel temennin için inşallah birgün hepimiz güzel sona ulaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…