Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım bizim birşey dememize gerek yokkı sen sucunu biliyosu

neden öle düşünüon tutmazsa denemm die deme öle...işşallah tutarda son olur..ama olmazsa yeniden dene asla pes etme..ben hiç öle düşünmüom doktorlar bana artık uğraşma diene kadar sağlığımda el verdiği sürece olana kadar devam RABBİM izniyle...
ooo hamile kıza iş mi yaptırcan sen hemde misafire alın herşeyi yanınıza kaykılın bi güzelll yiyip içinnbende yeni bi kitaba başladım adı bebekle doğmak.bi yaşam koçu yazmış oda bahçeci kliniğinde tüp bebek yaptırmış onu okuom neler yapmış die..bende bi hamile kalayım bende kitap yazcam walla çünkü kitabı okurken sayfaları atlıom hep bildiğim şeyler ama psikolojik şeyler yazıo uygulamam lazım...

ahh kuzumm nie yaptınnn kızdım sana ama
tabi çıkmaz daha erken bak sıfır çıkmamış en azında..belki ii bişidir

Akasya dogru soyluyor arkadasım 9. gunden sonra yukselıyor deger ve eger 5. gun tranferı ıse. Eger 3. gun ıse 11. gunu buluyor..Banada kızmıstı arkadaslar :18::18:Uzulme bebıslerı sıkma gobusundeeeeee

canım valla ben bişey demiyorum artık bu konuda...
çünkü insan mantığından çok duygularıyla hareket ettiği bir dönem yaşıyor...
kendini üzmekten başka bişeye yaramaz zaten ama kendine engel olamamanıda anlayabiliyorum...
inşallah 12.günde güzel bir değerle gelirsin canım şöyle 40-50 olsa fena olmaz yani...
bugün itibariyle artışa geçse değer...
9.gün 5,
10.gün 10
11.gün 20
12.günde en az 40-50 olur bu da süpperr demek...

yaa kızlar anneme gittim çayımı içtim markete gittim eşimin yanına gittim ewe geldim bi açtım sayfalar hiç ilerlemmemişşnerdesinizz ayollllll

Bugun zaten 9. gunum ama sonuc 0.63 tatlim dur bakalim bekleyip gorucez artik seytana uydum iste insallah dedigin gibi yukselirde aman hayirlisi

Son düzenleme:
Tsk ederım akasya yaptım galıbaaa :))

inşallah bu şekilde artış olur emelin göbuu bebişle dolar

yaa kızlar anneme gittim çayımı içtim markete gittim eşimin yanına gittim ewe geldim bi açtım sayfalar hiç ilerlemmemişşnerdesinizz ayollllll
evet canım ya herkes geliyo okuyo yorum yapmıyo

her bi yere gitmişin ne güzeellll...
ama şekerim artık yaz geldi sen nasıl gezentisin herkes öyle artık...
bakma ben şimdi tedavi modundan henüz çıkamadım da ondan evde takılıyorum...
bi reglim olsun rahatlayım bende gezerim önce alışverişe gidecem kendimi baştan yaratcam sonra gezcek kapı çok enerji toplayacam...
yani anlayacağın tenha olması normal...gerçi bugün bir ara 31 kişi vardı aynı anda topikte...

Bugun zaten 9. gunum ama sonuc 0.63 tatlim dur bakalim bekleyip gorucez artik seytana uydum iste

bugün 0.63 çıkması artışa geçmez demek değilki bugün daha bitmedi..
bhcg öyle bişi hemen artabiliyor benim 25 den 2 günde 160 a çıktığını unutma kuzum..
yeterki artışa geçmeye başlasın 24 saat bile çok önemlidir...
sonuç olumlu olursa tadından yenmez ama olmazsada hayatın sonu değil...
evet şu an en büyük derdimiz evlat hasretliği ama biz elimizden geleni yapıyoruz sonra seyirci kalıyoruz olup bitene...
sadece bir kan değeri hayatımızı öyle bir etkiliyorki...
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..

Amin canim benim yok gercekten daha iyiyim en azindan ilk sarsintiyi atlattim cuma gunu artci olacak eger negatif cikarsa ki insallah cikmaz cikarsada calismalara devam biraz dinlenip tedavi parasi biriktirip baslarim nasip kismet...Allah hepimize aratmadan versin.. Amin...

evet canım ya herkes geliyo okuyo yorum yapmıyo
röntgen yapıolarrsen neler yapıonn bakalımm?

walla gezindim geldimm
tatile çıkmıonuz mu siz bu taraflara gelmiomusunuzz yawwsöle enişteye senii egeye getirsinn yaa

kizlar simdi baska bir topicte gezerken Asiyimm adli kullanici 9. gun kan tahlili yaptirmis ve sonuc 0.01 cikmis ama su an 6 haftalik hamile gorunuyor.. bana umut oldu tabi

daha öncede sormuş olabilirim ama tam olarak bir cvp alamadım kızlar kısa protokolde yumurta büyütmek için kaç gün iğne vuruluyor bana söylermisiniz

heh benim arkadaşımda böyle düşünmeli işte...
anne olana kadar devam...

röntgen yapıolarrsen neler yapıonn bakalımm?

walla gezindim geldimm
tatile çıkmıonuz mu siz bu taraflara gelmiomusunuzz yawwsöle enişteye senii egeye getirsinn yaa

canımcım bu ara eşim işleri konusunda sıkıntıda yanında çalışan en güvendiği elemanı askerde diğeride işten çıkıyor ve birilerini bulmak zorunda işinin patronuyken işçisi oldu yine..yani bu ara tatil bize hayal bende onu yalnız bırakmak istemiyorum yoksa gitmek istediğim yerler var hele bu temponun ardından pek bi iyi olurdu ama adamı bu halde nasıl bırakırım kıyamıyorum..yorgun bitmiş halde eve geliyor bana ihtiyacı var...o nedenle bi yere çıkamıyoruz bu ara...tuğbayla yani karasuyla konuştuk öğlen gelmiyormusun bu tarafa dedi bende nerdeeee dedim ama fırsatını bulduğum an bir saatte olsa görcem sizi...

kizlar simdi baska bir topicte gezerken Asiyimm adli kullanici 9. gun kan tahlili yaptirmis ve sonuc 0.01 cikmis ama su an 6 haftalik hamile gorunuyor.. bana umut oldu tabi

şekerim zaten genelde 9.gün itibariyle artışa geçiyor hcg seninki zaten 3.gün embriyosu çıkmaması çok doğal şimdi kanda da..
tabii umutlu olacaksın...

daha öncede sormuş olabilirim ama tam olarak bir cvp alamadım kızlar kısa protokolde yumurta büyütmek için kaç gün iğne vuruluyor bana söylermisiniz

merhaba canim benim kisiden kisiye farklilik gosteriyor ben toplam 8 gun igne vuruldum 9. gun catlatma ignemi oldum 11. gun yumurta toplandi..herkesin yumurtalari farkli cevap veriyor canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…