Tüp Bebek Günlüğümüz !

daha öncede sormuş olabilirim ama tam olarak bir cvp alamadım kızlar kısa protokolde yumurta büyütmek için kaç gün iğne vuruluyor bana söylermisiniz

bu aslında yumurtalarının iğneye verdiği cevaba bağlı yani büyüme hızına ama maksimum 10 gün iğne vurursun...

inşallah canım dua edelimmmmmmmmm güzel sonuçlar alırsın bize moral olur

şekerim zaten genelde 9.gün itibariyle artışa geçiyor hcg seninki zaten 3.gün embriyosu çıkmaması çok doğal şimdi kanda da..
tabii umutlu olacaksın...

Insallah canlarim benim seviyorum sizi uleeeennn iyi ki varsiniz iyi ki sizi tanimisim

hmm iş durumu olunca akan sular durur tabii...tabii sana ihtiyacıı olurr sen çok şeker hatunsunnn enişte sensizz napar sonraaa
işşallah yolunuz düşerde görüşürükkkwalla biz karasuyla bi türlü görüşemedik ikimizde izmirdeyiz ama denk gelmedii

gideyim bi tas kabak çekirdeği alıp geleyim hiç sevmezdim bu tüp bebişin sayesinde kabak çekirdeği sever oldum yaniii

merhaba canim benim kisiden kisiye farklilik gosteriyor ben toplam 8 gun igne vuruldum 9. gun catlatma ignemi oldum 11. gun yumurta toplandi..herkesin yumurtalari farkli cevap veriyor canim..

sağol canım ya ben bişey sormak istiyorum ben 4 yıl olacak evleneli ve bu süreler içinde psikolojim bozuldu bende titizlik hastalığı oldu evime biri geldimi evi temizliyorum dışardan gelince muhakkak duş alıyorum bu yüzdeb herkes benden çok şikayetçi ama elimde değil bir süew ilaç kullandım biraz düzeldim ama tekrar başladı aynı şeyler ve bebek istiyorum ama yapabilirmiyim bebeğime zara verirmiyim bun lar beni çok düşübdürüyo tedavi olsan bebek erteliucem bunun tedavisi 1-2 yıl sürüyor napsam bilemiyorum kapandım eve uffffff hangisine başlasam allah hayırlısını nasip etsin inş

canim bence tedavini de aksama ikisi bir arada yurumez mi? dr.la gorustun mu? bebek yuzunden mi bozuldu psikolojin canim ilk once senin saglikli olman lazim degil mi?

Insallah canlarim benim seviyorum sizi uleeeennn iyi ki varsiniz iyi ki sizi tanimisim

bu sevgi dolu mesaja bende böyle cevap vereyim...
Eki Görüntüle 410175

ah canım benim bi öpeyim seni
inan görüşmeyi çok istiyorum emin ol ilk fırsatı değerlendiririm yani..

fiyet olsun ben de yemegimi koyup hemen geliyorum

aferin bize topik ihmale gelmez yemeğide topiğin başında yemeliyiz
mesela ben şu an seri çitlemeler yapsamda bi yandan da yazıyorum

canım sen 2,5 senede 4 kere denemiisin ben 11 ayda 4 kere denedimben napayım vücutt pert oldu walla
masallh canımmm ben rekor kırdım sanıyodum sen benden hızlı cıktın........
tutacak ınsallh canım benım umudunu yıtırme bende aynı durumdayımmmm

Mısafırlerım gelıyormus arkasalar. Annem yemege davet etmıstı onları supurgeme bınıp gıdıyorummmmm....SIZI KOCAMAN

sizlerde haklısınız kimsenin dert dinlemeye hakkı yok ama benimde bunları sizden başka konuşabileceğim kimse yokkk molurrrr arkadaşlar desteğinize ihtiyacım varrrr 43:

canım bende çok seviyorum ama benim bagırsaklarımı çok bozuyo ya anlamadım gitti

sende ayçekirdeğini bi dene o da bozuyorsa en iyisimi çekirdekten uzak dur

Mısafırlerım gelıyormus arkasalar. Annem yemege davet etmıstı onları supurgeme bınıp gıdıyorummmmm....SIZI KOCAMAN

o hooooo çoktan bitti işlerim...
elim çabuktur benim..
ağır ağır iş yapamam hiç..
asıl işim yarın dağ gibi ütü var...
bu arada misafirim geliyoo annem çağırmış demişsin bırak annen ağırlasın o zaman

sizlerde haklısınız kimsenin dert dinlemeye hakkı yok ama benimde bunları sizden başka konuşabileceğim kimse yokkk molurrrr arkadaşlar desteğinize ihtiyacım varrrr 43:
ama ben sana yazdım sen görmüyosun ki sonrada sitem ediyosun...

ama sen niye bu kadar alıngan ve ağlama modundasın..
bi kere moralin yüksek olmalı güçlü olmalısın..
tüp bebek psikolojisi zaten zordur ciddi kendine güvenerek başlamalısın..
aksilikler olabilir ama seni yıldırmamalı...
bunları daha yeni tüp macerasından olumsuz çıkmış biri olarak yazıyorum..
demek sen benim yaşadıklarımı yaşasan bunalıma gireceksin...
2 dakika cevap vermemiş olabiliriz lütfen buna anlam yükleme hemen...

SORU
Avatarımdaki gibi bir oğlusum olursa sizce kimin kızını alIYIM (daha hamile diyilim bebşimi evlEndiriyorum hayal dunyası hadı biraz hayal kuralım)
a) ervanın
b) akasyanın
c)lotusun
d)karasunun

cevaplarınızı bekliyorum

ay çekirdeği hiç birşey yapmıyo ama kabak çekirdeği

destekk oluruzz tabii canım benimmmmm
ya nolcak bu temizlik aşkıı...bende öleyim senin kadar değil belki ama yakındır...bende her pazartesii dip bucak temizlerim camlar halılar sabah başlarım akşam 8 e kadar süreryıkanmadan dışarı çıkmam ewe gelince hemen üstüm değişir.yemek yapınca hemen banyoya koku sindi üstüme die...ama inan bunlar ewde uğraşcak bişi yok die bebek olunca düzelirsinn bebek sana terapi gibi gelirr..bebek işini erteleme bence inan bi bebek doğsun ewe gelsin herşeyi bırakırsınnben çok titizzim diodumm ama sen daha tiiiiittiiiizzzmissinn kendimi pis hissettimm ayooolllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…