daha öncede sormuş olabilirim ama tam olarak bir cvp alamadım kızlar kısa protokolde yumurta büyütmek için kaç gün iğne vuruluyor bana söylermisiniz
inşallah canım dua edelimmmmmmmmm güzel sonuçlar alırsın bize moral olur
şekerim zaten genelde 9.gün itibariyle artışa geçiyor hcg seninki zaten 3.gün embriyosu çıkmaması çok doğal şimdi kanda da..
tabii umutlu olacaksın...
canımcım bu ara eşim işleri konusunda sıkıntıda yanında çalışan en güvendiği elemanı askerde diğeride işten çıkıyor ve birilerini bulmak zorunda işinin patronuyken işçisi oldu yine..yani bu ara tatil bize hayal bende onu yalnız bırakmak istemiyorum yoksa gitmek istediğim yerler var hele bu temponun ardından pek bi iyi olurdu ama adamı bu halde nasıl bırakırım kıyamıyorum..yorgun bitmiş halde eve geliyor bana ihtiyacı var...o nedenle bi yere çıkamıyoruz bu ara...tuğbayla yani karasuyla konuştuk öğlen gelmiyormusun bu tarafa dedi bende nerdeeee dedim ama fırsatını bulduğum an bir saatte olsa görcem sizi...
gideyim bi tas kabak çekirdeği alıp geleyim hiç sevmezdim bu tüp bebişin sayesinde kabak çekirdeği sever oldum yaniii
merhaba canim benim kisiden kisiye farklilik gosteriyor ben toplam 8 gun igne vuruldum 9. gun catlatma ignemi oldum 11. gun yumurta toplandi..herkesin yumurtalari farkli cevap veriyor canim..
sağol canım ya ben bişey sormak istiyorum ben 4 yıl olacak evleneli ve bu süreler içinde psikolojim bozuldu bende titizlik hastalığı oldu evime biri geldimi evi temizliyorum dışardan gelince muhakkak duş alıyorum bu yüzdeb herkes benden çok şikayetçi ama elimde değil bir süew ilaç kullandım biraz düzeldim ama tekrar başladı aynı şeyler ve bebek istiyorum ama yapabilirmiyim bebeğime zara verirmiyim bun lar beni çok düşübdürüyo tedavi olsan bebek erteliucem bunun tedavisi 1-2 yıl sürüyor napsam bilemiyorum kapandım eve uffffff hangisine başlasam allah hayırlısını nasip etsin inş
canim bence tedavini de aksama ikisi bir arada yurumez mi? dr.la gorustun mu? bebek yuzunden mi bozuldu psikolojin canim ilk once senin saglikli olman lazim degil mi?[/QUOTE
her ay umutla bekliyorsun hep olumsuz sonuç iğne tadavisi ilaç tedavisi ensonunda sana aşılam olmaz yumurta rezervelerin azalıyo tüp bebek diyince bunlar hep beni olumsuz yönde etkiledi git gide psikolojim bozuldu önce bebk sonra tadavimi olsam çünkü benden sonra evlenenlerin hep çocukları oldu ben onların yanımda kendimi eksik hissediyorum bu yüzden kimseyle görüşmez hale geldim bir sürü şeyler bunlar kabataslak anlattığım şeyler herşey allahtan biliyorum allahım ne zaman nasip ederse hayırlısıyla sağlıkla olsun da bu halimize şükür edip hayırlısı diyorummm
Insallah canlarim benim seviyorum sizi uleeeennniyi ki varsiniz iyi ki sizi tanimisim
hmm iş durumu olunca akan sular durur tabii...tabii sana ihtiyacıı olurr sen çok şeker hatunsunnn enişte sensizz napar sonraaa
işşallah yolunuz düşerde görüşürükkkwalla biz karasuyla bi türlü görüşemedik ikimizde izmirdeyiz ama denk gelmedii
fiyet olsun ben de yemegimi koyup hemen geliyorum
canım bende çok seviyorum ama benim bagırsaklarımı çok bozuyo ya anlamadım gittigideyim bi tas kabak çekirdeği alıp geleyim hiç sevmezdim bu tüp bebişin sayesinde kabak çekirdeği sever oldum yaniii
masallh canımmm ben rekor kırdım sanıyodum sen benden hızlı cıktın........canım sen 2,5 senede 4 kere denemiisin ben 11 ayda 4 kere denedimben napayım vücutt pert oldu walla
tutacak ınsallh canım benım umudunu yıtırme bende aynı durumdayımmmmarkadaşlar dün transferim gerçekleşti ve artık bekleme sürecine girmiş bulunuyorum mayıs 16 sı yani haftaya çarşamba günü büyük gün bu beşinci denemem belkide son denemem dualarınıza ihtihacım var ne olur dualarınızda benide unutmayım
işşallah hayırlı sonuçlar alırsın canımm..bende 5. denememe başlıcam temmuz gibi senden bu sefer extra test bişi istediler mi neden olmadığına dair?
canım herhangi bi test yapılmadı genetik testler ikinciden sonra yapılmıştı bişey çıkmadı benim dördüncü denemem tutmuştu fakat uzun sürmedi boş gebelik oldu şimdi beşinci ve son denemem tutmazsa daha artık denemeyi düşünmüyorum maddi manevi çok yıprandık inşallah hepimizin son denemesi olur ve bebklerimize kavuşuruz inşallah
saana bol bol dua edıcem sekerım
kutlamamı var yoksa evde söyledinmi ailene hamile oldugunu bu arada neden alttaki linkini sildinMısafırlerım gelıyormus arkasalar. Annem yemege davet etmıstı onları supurgeme bınıp gıdıyorummmmm....SIZI KOCAMAN
canım bende çok seviyorum ama benim bagırsaklarımı çok bozuyo ya anlamadım gitti
Mısafırlerım gelıyormus arkasalar. Annem yemege davet etmıstı onları supurgeme bınıp gıdıyorummmmm....SIZI KOCAMAN
ama ben sana yazdım sen görmüyosun ki sonrada sitem ediyosun...sizlerde haklısınız kimsenin dert dinlemeye hakkı yok ama benimde bunları sizden başka konuşabileceğim kimse yokkk molurrrr arkadaşlar desteğinize ihtiyacım varrrr43:
sizlerde haklısınız kimsenin dert dinlemeye hakkı yok ama benimde bunları sizden başka konuşabileceğim kimse yokkk molurrrr arkadaşlar desteğinize ihtiyacım varrrr43:
ay çekirdeği hiç birşey yapmıyo ama kabak çekirdeğisende ayçekirdeğini bi dene o da bozuyorsa en iyisimi çekirdekten uzak dur
o hooooo çoktan bitti işlerim...
elim çabuktur benim..
ağır ağır iş yapamam hiç..
asıl işim yarın dağ gibi ütü var...
bu arada misafirim geliyoo annem çağırmış demişsin bırak annen ağırlasın o zaman
ama ben sana yazdım sen görmüyosun ki sonrada sitem ediyosun...
sağol canım ya ben bişey sormak istiyorum ben 4 yıl olacak evleneli ve bu süreler içinde psikolojim bozuldu bende titizlik hastalığı oldu evime biri geldimi evi temizliyorum dışardan gelince muhakkak duş alıyorum bu yüzdeb herkes benden çok şikayetçi ama elimde değil bir süew ilaç kullandım biraz düzeldim ama tekrar başladı aynı şeyler ve bebek istiyorum ama yapabilirmiyim bebeğime zara verirmiyim bun lar beni çok düşübdürüyo tedavi olsan bebek erteliucem bunun tedavisi 1-2 yıl sürüyor napsam bilemiyorum kapandım eve uffffff hangisine başlasam allah hayırlısını nasip etsin inş
sizlerde haklısınız kimsenin dert dinlemeye hakkı yok ama benimde bunları sizden başka konuşabileceğim kimse yokkk molurrrr arkadaşlar desteğinize ihtiyacım varrrr43:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?