• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

topik bu kadar kalabalıkken çıkmak işime gelmiyo ama çıkmam lazım.. akşam görüşmek üzere.. hepinizi öpüyorum... lütfen çok yazmayın...

gerçekten duygu patlaması çok doğru gülden,,vallahi işyerindeyim millstonun yazısını okudum,gözlerimden yaşlar süzülüyor resmen zor durdum,gerçekten Allah sabır versin,,bugün üzücü haberler vardı ama inşallah herşey güzel olucak onlar içinde,hepimiz çok üzüldük çok ağladık ama şimdi artık gülüyoruz sevinçten ağlıyoruz,

Sağol turginurcummm beni en iyi anlayanlardansındır eminimm.Rabbim bizede sevinçten ağlamayı nasib etsinn canımm..

canım ben konuya.. aaaa ben bunu kaçırmışım diye girişine çok güldüm..ama bir faydam olduysa ne mutlu....

tamam kıss anladımmmmmm..kızmaaaaa hemennn..Faydan oldu tabiiii..Ben o leylalıkla 20 sayfa falan geçmiş okudumm onda da yoktuu senin kadar azimli değildim bugünn...

bugün duydu patlaması yaşadık...ağlaştık...millstone nin bugün yaşadıklarını bi kaç sayfa geri gidip okumalısın...demir_akinci arkadaşımız negatif sonuç aldı...aise2412 den hala haber yok kan verdi arayacaklar dedi ama yazmadı henüz...eski topiten esrdlgr arkadaşımız bebeğini kaybetti...genel olarak böyle canım..

çokkkk üzüldümmm hepsine.... Millstone canım benimmm en kısa zamanda bu haberi almanı Allahtan diliyorum. Negatif sonuç alan arkadaşıma da en kısa zamanda bebişine kavuşmasını dilerim.

Esdlgr ne kdarlık hamileydiydi ki? neden düşmüş?

topik bu kadar kalabalıkken çıkmak işime gelmiyo ama çıkmam lazım.. Akşam görüşmek üzere.. Hepinizi öpüyorum... Lütfen çok yazmayın...

cok konusan bır topıktesın cnmmm o yuzdne az yazmalarını bekleme :1::1::1:

avatarına o kadar alışmışımkiii başka biriyle yazışıyormuşumm gibi geliyorrrrr..

aynen cnm ben tekra baktım bu kım dıye :1::1:

bir öğretmen der ki.......
önce yeni bir pencere açın..(google)
ve pencereye yazın lilypie.. ilk adrese tıklayın...

karşınıza çeşitli seçenekler çıkacak öncelikle neyi takip etmek istiyorsunuz ona karar verin.. evlilik tarihi mi,kilo mu, adet döngüsü mü,hamile olupta bebişin gelme gününü mü?

gerçekten duygu patlaması çok doğru gülden,,vallahi işyerindeyim millstonun yazısını okudum,gözlerimden yaşlar süzülüyor resmen zor durdum,gerçekten Allah sabır versin,,bugün üzücü haberler vardı ama inşallah herşey güzel olucak onlar içinde,hepimiz çok üzüldük çok ağladık ama şimdi artık gülüyoruz sevinçten ağlıyoruz,

inşallah bundan sonrasında keyfimiz yerine gelir...hep mutlu oluruz...güzel haberler alırız...

topik bu kadar kalabalıkken çıkmak işime gelmiyo ama çıkmam lazım.. akşam görüşmek üzere.. hepinizi öpüyorum... lütfen çok yazmayın...

nereye gidiyon ben sana yazıyom ama sen beni görmüyonnn:14::14::43::43:

çokkkk üzüldümmm hepsine.... Millstone canım benimmm en kısa zamanda bu haberi almanı Allahtan diliyorum. Negatif sonuç alan arkadaşıma da en kısa zamanda bebişine kavuşmasını dilerim.

Esdlgr ne kdarlık hamileydiydi ki? neden düşmüş?

canım eğer yaşasaydı bebiş bugün 10+4 günlük olacaktı...gelişimi ve kalbi durmuş bebeğin...

ayyyy o zaman azcık :12::12:
azcıkta...:24::24:(yeteneğimi göstereyim)
ama aslında beeennnnn sadece
size yetişmeye çalışan bir şaşkınım...:37:

şaşkın da ne demek olurmu hiç...
eğlenceli hatunsun valla...

ordan bir tanesini seçin.. eğer sormak istediğiniz bir şey varsa bekliyorum...

s1Chk.gif

cnm hangısı ısaretlı olsun cnm

Son düzenleme:
Back
X