banyomu yaptim geldim kizlarr artik sizinim:))))
yettim gari guldenim nbr napiosun? misafirlerin ne zmn gidio?anaaa valla dellendim heee bi muhabbet bi sohbet yoruldum size yazmaktanzaten az bişi takılcam sizinle ama sizde bana eşlik etmiyonuz:97::97::97::97::97::97:
banyodan önce kocanınmıydında şimdik bizimsin...
oldu o zaman BİZİMLASIN
topiğe geldim baktım kimse yok akşamın 9 u idi...
hemende yalnızlarda topikimiz...
şimdi gelmeye başladı kızlar ama yoktunuz işte öleeee
anaaa valla dellendim heee bi muhabbet bi sohbet yoruldum size yazmaktan
zaten az bişi takılcam sizinle ama sizde bana eşlik etmiyonuz:97::97::97::97::97::97:
yettim gari guldenim nbr napiosun? misafirlerin ne zmn gidio?
yok valla cnm yemege gitmistik yeni geldik kostur kostur mac var diye.gs maci var ken imkani mi var eksinin:)))
canim gelmis benim yaa ben yemek yemekle mesguldum bebekim yoksa buradaydim hep
yazık kız misafirlerim daha yeni geldiler az daha kalsınlar ne zaman gitceniz diye sormadım
gs yenilir beyim delirir bi de penaltı kaçırdılar bizimkide aklını kaçırdı
yarın trabzonu yenersek liderliğe biraz daha yaklaşcaz
ohhh misss kuzular yediriyoo annesi...
tuzlu yemeklerden uzak duruyoruz hamurişini abartmıyoruz
abur cubur değil sağlıklı besleniyoruz
ooo benim ki deli oldu ..penaltida dedi ki gulden bak simdi drobba atamicak sonra da yere vurup zemine suc bulucak.yaklasik 10 sn sonra dedigi olay gerceklesti kudurdu:)))simdi yatmaya gitti yatirip geliom cnm.yazık kız misafirlerim daha yeni geldiler az daha kalsınlar ne zaman gitceniz diye sormadım
gs yenilir beyim delirir bi de penaltı kaçırdılar bizimkide aklını kaçırdı
yarın trabzonu yenersek liderliğe biraz daha yaklaşcaz
ohhh misss kuzular yediriyoo annesi...
tuzlu yemeklerden uzak duruyoruz hamurişini abartmıyoruz
abur cubur değil sağlıklı besleniyoruz
canım senin bebelerin 1 i kesin kızcok tuzlu yemiyorum ama cok tursu yedimabur cubur hic yok rekor kirdim hamur isi de yok zaten onlara devam etsem eminim 100 kg bisey olurum isin kotu tarafi zaten midemden yemek yiyemiyorum fazla ama tursudan hic midem bulanmadi
canım senin bebelerin 1 i kesin kız
bende deli gibi turşu suyu içtim kaç gece adam markete gitti
bak gene canım istedi
cok tuzlu yemiyorum ama cok tursu yedimabur cubur hic yok rekor kirdim hamur isi de yok zaten onlara devam etsem eminim 100 kg bisey olurum isin kotu tarafi zaten midemden yemek yiyemiyorum fazla ama tursudan hic midem bulanmadi
ooo benim ki deli oldu ..penaltida dedi ki gulden bak simdi drobba atamicak sonra da yere vurup zemine suc bulucak.yaklasik 10 sn sonra dedigi olay gerceklesti kudurdu:)))simdi yatmaya gitti yatirip geliom cnm.
canım bende çok severim turşuyu ama suyunu hiç içmemiştimben tursu cok severim karadenizli oldugum icin ekstra severim yani ama eksi seylerden cok hoslanmadigim halde gecen gun limon suyu ictimsen bana gel bol bol tursu yiyelim suyunu icelim
oooo bebeklerden biri kız kesin o belli oldu
yerim ben onları amaaaa...
pazartesi güzel birgün seni bekliyoooo...
ömrünce unutamayacaksın o anları
bende aynını dedim drogbayı topun başında görünce anaammm olmaz atamaz dedim takımın penaltıcısı belli ne alaka drogba hadi leennnn dedim atamadı valla
canım bende çok severim turşuyu ama suyunu hiç içmemiştim
salatalık turşusu hiç sevmem nasıl yiyorum
ama turşu suyu başka haz verdi
limonda arkadaşım yiyodu görsen kaç tana limon 1 günde onunda kızı oldu
insallah guldenim yaa bugun hastaneyi aradim randevumu ayarliyim diye sekreter kiz tebrik etti beni haberimiz var randevu saatiniz 09.40 dedi nasil yani dedim demek hulusi hoca gorustu onlarla randevumu bile ayarlamislarilk ultrason ucretlimiydi orada guldenim haberin var mi?
haklısın canım bende öyle dedim seçme lüksümüz yok bizim allah hayırlısını versinhep hayirlisini istedim Allahimdan yine hayirlisi neyse onu istiyorum.. amaa ikizse bir kiz bir erkek gonlumden gecen
ayyyy hadi inşallah emelcim ne güzel olur dimi?hep hayirlisini istedim Allahimdan yine hayirlisi neyse onu istiyorum.. amaa ikizse bir kiz bir erkek gonlumden gecen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?