süpperrr daktıra bak hele locadan yer ayarlamış
canım 10 günde bir ücret alınıyor Ankarada ordaki sistemde aynımı bilmiyorum...
skk dan faydalanıyorsan fark ödemesi yapıyorsan o zaman son ödemeden sonraki 11.gün yeni hesap açılıyor burda...
haklısın canım bende öyle dedim seçme lüksümüz yok bizim allah hayırlısını versin
ayyyy hadi inşallah emelcim ne güzel olur dimi?
iyiyim kuzum ya arkadaşım geldi van dan buraya tayini çıkmıştıayşegülüm nbrrrr?naptın bugün?
evett sasirdim bende ama takdir ettim bir kez daha daktirisey icin dediydim bazi yerler almiyormus ucret bura da ayni mi acep diye sey ettimdi
aynen oyle tatlim inan su an aklimdaki tek sey saglikli bir hamilelik olmasi:18:
hemde nasil guzel olurdu canimcim
sen istanbulda olmana ragmen hulusi istanbuldaki doktordan randevu mu almış helal olsun adama.nasıl bir çalışma disiplini var yani inanamıyorum.herfi kandırabilsem giderdim valla ona.hamişleri de çok maaşallah.evett sasirdim bende ama takdir ettim bir kez daha daktirisey icin dediydim bazi yerler almiyormus ucret bura da ayni mi acep diye sey ettimdi
aynen oyle tatlim inan su an aklimdaki tek sey saglikli bir hamilelik olmasi:18:
ohh ne güzel değişiklik olmuş.ben napim cnm sabahtan kalktım migrosa gittim bildiğin stok yaptımiyiyim kuzum ya arkadaşım geldi van dan buraya tayini çıkmıştı
o geldi hasret giderdik sen naptın canım
amin canım inşallah sağlıkla kucağımıza alalımdaevett sasirdim bende ama takdir ettim bir kez daha daktirisey icin dediydim bazi yerler almiyormus ucret bura da ayni mi acep diye sey ettimdi
sen istanbulda olmana ragmen hulusi istanbuldaki doktordan randevu mu almış helal olsun adama.nasıl bir çalışma disiplini var yani inanamıyorum.herfi kandırabilsem giderdim valla ona.hamişleri de çok maaşallah.
ohh ne güzel değişiklik olmuş.ben napim cnm sabahtan kalktım migrosa gittim bildiğin stok yaptım2 kutu nemlendirici,3 şişe makyaj temizleyici,3 tane rolon,1 tane yüz temizleyici, 1 tane el kremi aldım
bence istanbuldaki hastaneye ilk gidiceği için kesin alırlar ama belki diğer kontrolunde almayıp bi boş bi dolu yapabilirler.ne kadar cnm ücreti.ben burda tüpçü olmayan hastaneye 30 veriom ama istanbul veya ankara daha pahalı olabilir.şeyetmekte haklısın tabi
ben olsam aynı şekilde şeyederdim ve ücret alıyolarmı diye sorardım
bence alınır gibi geliyo çünkü tüp bebek orda yapılmadı sonuçta sen şimdi gebelikte rutin kontrollere gideceksin onunda bi ücreti vardır almazlarsa süpperkulade bişi olur ama...inşallah almazlar...
şeyetmekte haklısın tabi
ben olsam aynı şekilde şeyederdim ve ücret alıyolarmı diye sorardım
bence alınır gibi geliyo çünkü tüp bebek orda yapılmadı sonuçta sen şimdi gebelikte rutin kontrollere gideceksin onunda bi ücreti vardır almazlarsa süpperkulade bişi olur ama...inşallah almazlar...
sen istanbulda olmana ragmen hulusi istanbuldaki doktordan randevu mu almış helal olsun adama.nasıl bir çalışma disiplini var yani inanamıyorum.herfi kandırabilsem giderdim valla ona.hamişleri de çok maaşallah.
ohh ne güzel değişiklik olmuş.ben napim cnm sabahtan kalktım migrosa gittim bildiğin stok yaptım2 kutu nemlendirici,3 şişe makyaj temizleyici,3 tane rolon,1 tane yüz temizleyici, 1 tane el kremi aldım
amin canım inşallah sağlıkla kucağımıza alalımda
inan günler geçmiyo bu haftalara geldim saatler aymış gibi geçiyo
bence istanbuldaki hastaneye ilk gidiceği için kesin alırlar ama belki diğer kontrolunde almayıp bi boş bi dolu yapabilirler.ne kadar cnm ücreti.ben burda tüpçü olmayan hastaneye 30 veriom ama istanbul veya ankara daha pahalı olabilir.
bence istanbuldaki hastaneye ilk gidiceği için kesin alırlar ama belki diğer kontrolunde almayıp bi boş bi dolu yapabilirler.ne kadar cnm ücreti.ben burda tüpçü olmayan hastaneye 30 veriom ama istanbul veya ankara daha pahalı olabilir.
hahahahahah çok güldürdün beni bak o hiç aklıma gelmemişti.gelse daha çok alırdımafferin şekerim Allah korusun bi savaş çıksa stokların hazır şimdiden hazır olmak lazım nolur nolmaz
aslında benkayra ilk kontrolü için istanbuldaki başkentte gitti hulusi hocanın orda olduğu güne randevu almıştı öyle başladı serüveni..o dönemde muayene ücreti 110 tl ödedi diye hatırlıyorum başkent pahalı canımcım bi de prof a muayene oldu...şimdiki kontroller için sanırım daha makul bir ücret alırlar ama bellide olmaz dediğim gibi pahalı bir merkez İstanbuldaki şubesi için yazıyorum bunları...Ankarada biz 55 tl ödüyoruz 10 günde bir...
burada sgk li fiyati 110 lira napim artik yolunda gitsinde hersey seyederiz
gercekten oyle cok hosuma gitti sag olsun ben istanbulda o ankarada zor oldu biraz ama bu hareketiyle daha da bir yer etti bende
aminn canim insallah amaaaa sen boyle diyorsan ben napimm daha gormedim bile:18::18:
hakkateb çok saygıdeğer bi doktormuş..ya bu istanbul neden bu kadar pahalı..şimdi senin doğumdan da dünya bi para isterler.burada sgk li fiyati 110 lira napim artik yolunda gitsinde hersey seyederiz
gercekten oyle cok hosuma gitti sag olsun ben istanbulda o ankarada zor oldu biraz ama bu hareketiyle daha da bir yer etti bende
aminn canim insallah amaaaa sen boyle diyorsan ben napimm daha gormedim bile:18::18:
offf 110 da çokmuş be cnm hadi 55 iyiymiş de sizinki biraz fazla aama yapıcam bişe yok tabi.burada 110 muayene ucreti ankarada 55 sanirim..
benim tüpçünün de 150 mi 200 mü ne cnm valla ben geçen gün kistlere baktırmaya gittim ya bu 30 luk özele gittim.ama hamile kalırsam eşim 30 luga gitmeme iizin vermez buna devam edicez diyo.o da güzelce anamızı ağlatır..aslında benkayra ilk kontrolü için istanbuldaki başkentte gitti hulusi hocanın orda olduğu güne randevu almıştı öyle başladı serüveni..o dönemde muayene ücreti 110 tl ödedi diye hatırlıyorum başkent pahalı canımcım bi de prof a muayene oldu...şimdiki kontroller için sanırım daha makul bir ücret alırlar ama bellide olmaz dediğim gibi pahalı bir merkez İstanbuldaki şubesi için yazıyorum bunları...Ankarada biz 55 tl ödüyoruz 10 günde bir...
sgk sız fiyatı ne acaba
İstanbul olunca farklı oluyoooo işte...
sgk lı halimi 110 cnm?yani düşmüş hali mi fiyatın?prof ya da uzman ayrimi yok tatlim hepsi ayni ucret 110 yani
hahahahahah çok güldürdün beni bak o hiç aklıma gelmemişti.gelse daha çok alırdımama güldenim bak şimdi bimdeki kıytırık makyaj temizleyiciler bile 7 8 tl ama ben gratiste filan 18 tl lik malı 8 e bulunca 3 şişe aldım.bidaha nerden bulcam o fiyata dedim rexonanın rolonları da 2.50 a düşmüştü kokmaz çürümez önümüz yaz
prof ya da uzman ayrimi yok tatlim hepsi ayni ucret 110 yani
offffffffffff daha bide şu medical parka filan gitsen kaç alırlar Allah bilir.sorma ne istanbulmus anasini satimm hep kaziklaniyoruzsgk siz yalan olmasin ya 260 gibi bisey hatirliyorum
hakkateb çok saygıdeğer bi doktormuş..ya bu istanbul neden bu kadar pahalı..şimdi senin doğumdan da dünya bi para isterler.
offf 110 da çokmuş be cnm hadi 55 iyiymiş de sizinki biraz fazla aama yapıcam bişe yok tabi.
benim tüpçünün de 150 mi 200 mü ne cnm valla ben geçen gün kistlere baktırmaya gittim ya bu 30 luk özele gittim.ama hamile kalırsam eşim 30 luga gitmeme iizin vermez buna devam edicez diyo.o da güzelce anamızı ağlatır..
sorma ne istanbulmus anasini satimm hep kaziklaniyoruzsgk siz yalan olmasin ya 260 gibi bisey hatirliyorum
aşkolsun şekerim tedavi öncesi psikoloji düzeltme bu kıytırık şeylere nasıl mutlu oldum bi bilsen onların banyomun dolabında olması bile benim içimi rahatlatıyo hamile kalıcam inşallah çok çıkamicam ya dışarı evde bulunması stresimi azaltırçok iyi yapmışsın valla bende migrosa bi gidebilsem bal arı sütü vs...içinde bir çok şey olan bir firmaya ait özel bir karışım orda satılıyomuş onu alcam...biri süslerinir biri alternatif tıp peşinde
heee hıımmmmm doğru diyosun burda da böle aslında sistem aynı demek ama ücretler İstanbul olmasından kaynaklı pahalı o zaman
kazıklanıoz diyince aklıma geldi bu kanal d de bana herşey yakısır varya kızlar kuaföre gidio cnm fönlü saçı uyudurktan topluyo 70 lira 100 lira istiyo.yuhhh dedim bizim burda olsa oho neler yaptırırsın 100 liraya en güzel kuaförde.sorma ne istanbulmus anasini satimm hep kaziklaniyoruzsgk siz yalan olmasin ya 260 gibi bisey hatirliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?