kızlarrrrr ben geldiimm..bugün internetimiz yoktu arıza varmış.şimdilik yaptılar ama işşallah gitmez bida..neler var neler yok bugünn geçmişi okuyayım biraz
CANIM BOL KEÇİBOYNUZU PEKMEZİİ VE HAVUÇ SUYU SELENYUM VE BADEM. İNŞALLAH GÜZEL SONUÇ ALIRSIN. LÜTFEN SİGARAYIDA BIRAK ÇÜNKÜ EMBRİONUN SAĞLIKLI GELİŞİMİNİ KALİTESİNİ ETKİLİO EŞİNEDE BIRAKTIR.
HAKLISIN CANIM. İLK İİKİ HAMİŞLİKTE OLUNCA BİDE ORTA KALİTEYDİ YAALLAım hayırlı sonuçlar versin. önemli olan o. ol desi YA RABBB
sen neden üzgünsün arada kaynadı????
oda aynısını söyledi küplere bindim her kontorle illa gelecek birde geç kalmasa
teşekkür ederim katıldığın içinyzdıklarının her kelimesine katılıyorum...yeniden gitmek en baştan herşeyi anlatmak zor geliyor...ama kendiliğinden gelmediğini görünce harekete geçmek için mecbur kalıyorsun...zaman alyhimize işliyor...çok genç değiliz artık...olan şansımızda zamanla azalıyor...sende bunu düşün ve bir an önce başla...evet bir anda karşına değişik bir sorun çıkması üzüyor insanı ama keşke bilseydim şimdiye kadar diyorum...inşallah maşallahhh deyip duruyoruz...rabbim duysun sesimizi...
bende merak ediyroum aslında ,tedavi öncesi gitsemmi yada tedavi sürecindede gidiliyomu:26:çook ihtiyacım varcannnlar ben geldimmmm.bugün akupunkturun 7.seansı oldu ve baş ağrım artık yok gibi tabi ara ara biraz ağrım var inşallah oda geçecek.
akuya gelenlerden çook olumlu şeyler duydum tüp bebek içinde çoook etkisi varmış.bakalım bidahaki denemem nasıl olcakkk.
30 yaşındayım :) 3. denemem regli bekliyorrum acıbadem maslak bület tıraş sebep sperm azlığı hatta azosperm diyebiliriz bile :)
cannnlar ben geldimmmm.bugün akupunkturun 7.seansı oldu ve baş ağrım artık yok gibi tabi ara ara biraz ağrım var inşallah oda geçecek.
akuya gelenlerden çook olumlu şeyler duydum tüp bebek içinde çoook etkisi varmış.bakalım bidahaki denemem nasıl olcakkk.
transferim oldu kıslar bugün:18::18::18::18::18::18:
Duyuruyorummm hemennnn o zamann..sesini duyasım varrrrr.......
Evet cnm yaa mecburen yaln söyledim çünkü kendi Dr um tüp bebe hiç gerek bu iğneye dedi ve bn onun sürekli hastasiyim doğurmada nasipse onunla gidicm esimin de kankası aynı zamnda bu Dr da çok iyi bor hoca adamla dalga gecergibi yo vurdurmadim diyemedim ne isin var bende dicek çünkü çekindim proftan ama en iyi gelen şey bu bebek kız demesi oldu inşallah prensesim olucak benim darısı size inşallahdoyumsuz insaannnnn seniiii....bi dur be kızımmm az sabırlı ol...bak sana diyorum senin bu bebe ya panik atak olcak ya da 9 ayı bekleyemeden gelecek ALLAH korusun esirgesin tabii...rahat bırak kuzuyu...merak yüzünden doktorların kapısından eve giremiyosun be...neyse maşallah teyzoşa iyi olduğuna sevindim....bi de daktırana yalan demişin e nedeyim sana...
transferim olurken embriyoyu sol tarafıma koydular rahim kalınlığı orada daha iyiymiş diye...o gece uykumdan batmayla uyandım ve aralıklarla 7 gün sürdü...batmanın kralını yaşadım...kocamanda bi negatif aldımmm...şimdi bi daha düşün batmaları yaşamak istiyormusun halaaaa...
mecbur kaldım çünkü bu anti d iğne yüzünden eşimden ve kendi tüp bebe Dr umdn ciddi fırça yedim ben bugünkü Prof a dabirdaha gidebilirim 4lu tarama zamani ve bana inanmıyorsam neden geldin der diye diyemedim vurdurmadim iğne kendi takip ve tüp bebe Dr um gerek yok sana dediği iğne dn ama ben bugün ki hocaya diyemedim Dr um böyle dediistanbulda mı yaşıosun zübeyde? Konaklamayı nsl hallediceksin die mrk ettim?
nsl yani neden yalan sölüosun? çok tehlikeliiiii
egunalcim noldu canım? Neden üzüldün paylaş
bende orda tedavi görüyorum canım..teşekkürederim. 12 tane yumurtam oluşmuş. puregon iğne kullanıyorum. fulya bahçecide tedavi görüyorum. umarım hayırlıs ne ise o olur..
Slm arkadaslarım nasilsinz ben idare ederim çok iyi değilim midem bu saatlerde kuduruyor resmn aksam üstü kontrole gidicez Dr a bn de çok kilo aldım koca göbekli oldum artık herkes fark ediyor hamile oldugumu bu kilolardan insllh eski kilomuza dönebiliriz doğumdan sonra
Egunalim dosya almaya gitmiş hadi hayırlısı olsun insllh
Cnm bnm nasilsn bn Çarşamba gelmiyorm eim beni getirmekten vazgeçti bilgin olsun inşallah burda görüşücez seninle
Evet cnm yaa mecburen yaln söyledim çünkü kendi Dr um tüp bebe hiç gerek bu iğneye dedi ve bn onun sürekli hastasiyim doğurmada nasipse onunla gidicm esimin de kankası aynı zamnda bu Dr da çok iyi bor hoca adamla dalga gecergibi yo vurdurmadim diyemedim ne isin var bende dicek çünkü çekindim proftan ama en iyi gelen şey bu bebek kız demesi oldu inşallah prensesim olucak benim darısı size inşallah
mecbur kaldım çünkü bu anti d iğne yüzünden eşimden ve kendi tüp bebe Dr umdn ciddi fırça yedim ben bugünkü Prof a dabirdaha gidebilirim 4lu tarama zamani ve bana inanmıyorsam neden geldin der diye diyemedim vurdurmadim iğne kendi takip ve tüp bebe Dr um gerek yok sana dediği iğne dn ama ben bugün ki hocaya diyemedim Dr um böyle dedi
hayırlısı olsun canımm bebeğin işşallah sağlıkla gelir sana..transferim oldu kıslar bugün:18::18::18::18::18::18:
kızlar bende mart ayında tedavime başlıyorum reglimle birlikte acıbadem maslak ta bu 3. denemem hepimiz için hayırlısı olsun
bende orda tedavi görüyorum canım..
iim canım sen napıosunn bebiş napıo?merak ettim seni kaç gündür göremedimm..tel no olsa arıcaktım walla.işşallah canım ya orda görüşürüz.yola çıkma bencede daha ii naptın bu gün doktorda nası bebiş?
yaa prenses mi geliooo..çok sewindimmm ama benn
hayırlısı olsun canımm bebeğin işşallah sağlıkla gelir sana..
aminnn.sorunsuz ve güzel bi tadavi geçirirsin işşallah..
çoook sağolun. İNŞALLAH hepimiz hayırlı sonuçlar alırıshayırlısı olsun canımm..
canım böyle bi konuda nsl yalan söylersin. ne düşünürlerse düşünsünler önemli olan bebişinin sağlığı. ya bi özür olsa ilerde sen ne bakıosun tek doktorla kalınmaz böle şeylerde. aman lütfen amacım korkutmnak diil ama ciddi bi konu bu ölesine doktora geçiştirmekle olmaz. iyi bir bebiş takipçisi bul ve hemen git danış. o kadar emek verip bunu da yapabilirsin heralde lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?