İnsallhcnm insallhrabbim nasip ederse Dr dediği kızımız olucak evet cnm esim beni getirmekten vazgeçti istanbula korkuyor açıkcası ama sen don de buluşuruz inşallah gelirim seniziyarete ne zamn cnm opu belli oldumu
Akudaşım benimmmİnş şifa bulucaz canımm bende çok güveniyorum akuyaa..Ağrılarının hafiflemesi süperr..ÇOKK SEVİNDİMM
hayırlısı olsun canımm..
Duyuruyorummm hemennnn o zamann..
Cnm şimdi başka esimin arkadaşıyla görüştüm yani vurdurabilirdin için raht ederdi ama cokta düşük bir ihtimal yarın bir testsoyledi sabh yaptr hbr ver dedi iyi yapmışsın o hocaya Vurdumdum demekle cidden bozardi seni diyor iste böyle inşallah bakalım test negatif çıkarsa sorun yok bulacam inşallah iyi bir dr
egunal nerde yaptırmıştın peki? nsl bu kadar düşer bi anda? en son ne zaman yaptırmıştınız sperm tahlilini?
aslında nolur nolmaz diye havucu, keçiboynuzu pekmezini dayamak lazım tedavi öncesi. sigarada yapıo ya. benimkisi canı sağolsun hiç bırakası yok olmadığı gibi fosur fosur içio
kizlar yarın büyük gün sabah 2tane blastosı dondurulmus bebeklerım cözülecekler Rabbımın ıznıylen eger saglikli ve hayirlisiylan cözülürlerse yani sorun cıkmazsa saat 15.15te transferım gerceklesecek Rabbımın ıznıylen Insallah.
bu 3.denemem ama ılk defa dondurulmuslarlan deneyecegım bana dua edın ne olur canlar
bu benım ıcın son sansımRabbım bana bunları ınsallah nasıp eder.bana önerecegınız bırsey varsa yazın lütfen yarın heralde laptoptan uzak dururum ama carsamba haber verırım.:18:
canım hayırlı, uğurlu olsun İNŞALLAH. CANIM İLK TRANSFER HAFTALARI HATTA SONUÇ ALANA KADAR YOĞURT, AYRAN, SİRKE, TURŞU, MAYDONOZ, LAHANA TÜREVİ, PATATES YEME. BU KONUYLA İLGİLİ HADİS OKUMUŞTUM TVDEDE DOKTOR DEDİ. KABAK ÇEKİRDEĞİ VE YER FISTIĞI YE PROGESTRON VERMEZSE TABİ. 3 GÜN DE YAT SONRA KALK. AMA HIZLI YÜRÜME İŞ YAPMA SONUCA KADAR
kizlar yarın büyük gün sabah 2tane blastosı dondurulmus bebeklerım cözülecekler Rabbımın ıznıylen eger saglikli ve hayirlisiylan cözülürlerse yani sorun cıkmazsa saat 15.15te transferım gerceklesecek Rabbımın ıznıylen Insallah.
bu 3.denemem ama ılk defa dondurulmuslarlan deneyecegım bana dua edın ne olur canlar
bu benım ıcın son sansımRabbım bana bunları ınsallah nasıp eder.bana önerecegınız bırsey varsa yazın lütfen yarın heralde laptoptan uzak dururum ama carsamba haber verırım.:18:
sağol canımın içiiii.senin nasıl gidiyor bakalım.kırmızılar ne zaman gelcekkk.
canımmmm nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Martın 10 u gibi gelicek inş canımmm..Bende çok istiyorum nasibse bu ay başlamayı tüpe..
karasu bana kızdın mı canım. konuyu belki tam olarak anlamdım ama inan sen ve bebişin için dedim:26::26::26:
Benimleeeeeeeeeeeeeeeeee..Şimdide kapısı çalldıı taammı..
hadi hayırlısı canımmmm.Allah sonunu hayır getirsin inşallahh.
işşallah bebişler çok güzel çözülürler annelerine sıkı sıkı tutunurlar canım benimm..dualarımız seninle...
Allah yardımcın olsun canım bende microenjeksiyon yöntemi ile bir evlat sahibi oldum bu duygunun ne demek olduğunu iyi bilirim.Dualarım seninle sana tavsiyem moralini yüksek tut sakın ama sakın ya tutmazsa diye bişey düşünme gelişmeleri yazarsan çok sevinirim şimdiden allah gönlüne göre versin..:))
canım ya ne zaman buluşuozz?hava yine bozuo bak güzel havaları kaçırdıkbu hafta artık bi gün kesinleştirelim çarşamba olur perşembe cuma hangisi sen söle bende doktor saatime göre buluşma saatimizi ayarlarım...yoksa tedavi bitcek biz buluşamıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?