Tüp Bebek Günlüğümüz !

slm kizlar tedaviye baslamak icin merkez arastirmasi icindeyim karar veremiyoruz yardimlarinizi bekliyorum hangi merkez de yaptirdiniz memnun kaldinizmi basari orani
cok kafam karisik:26:

transferim oldu kıslar bugün:18::18::18::18::18::18:
hayırlı olsun... sıkı sıkı tutunsun kuzucuklar inşallah.......

kızlarrrrr ben geldiimm..bugün internetimiz yoktu arıza varmış.şimdilik yaptılar ama işşallah gitmez bida..neler var neler yok bugünn geçmişi okuyayım biraz
hoşgeldin ekinimmmmm.....

kızlar bende mart ayında tedavime başlıyorum reglimle birlikte acıbadem maslak ta bu 3. denemem hepimiz için hayırlısı olsun
hayırlı olsun....

hayırlı olsun... sonu mutlu olsun inşallah...

slm kizlar tedaviye baslamak icin merkez arastirmasi icindeyim karar veremiyoruz yardimlarinizi bekliyorum hangi merkez de yaptirdiniz memnun kaldinizmi basari orani
cok kafam karisik:26:

Bu konuda listelerimiz sana en doğru yanıtı verebilirler diye düşünüyorum canım..Aramızda en iyi sayılan merkezlerden memnun olmayan ama normal bir hastaneden pozitif sonuç alanlar da varr..Bir kaç sayfa geriye davet ediyorum seni o yüzden..

aman karasucum iice danış ona göre vurdur ihmale gelmez. peki kan uyuşmazlığı kesin yok mu sizde?
Ah cnm artık çok gecmis ki bu iğne için bn 6haftalikkn kanama yasadım 3gun icinde vurdurmm kazımamış aslında abone görüştüğüm arkadas bu çok düşük bir ihtimal raht öl dedi bakalım cnm hayrlisi yarın olsun inşallah sabh kan vericim hemen insllh sonuc iyi çıkar bizde var cnm bn negatf esim pozitif
cnmm bnm evet aral beyle hersey konuşuluyor bn de Prof a gittim biliyorsun o da az ve öz konuşuyordu insallhcnm hayrli uğurlu olsun tedavin aferin enişteye ee özlemiştir eşini maşallah size hadi saglikla al gel bebelerini

hic bisey anlamiyorum öyle kafam karisiyo

güzel bir yazı .....

canım sonunda aldın ya geçmiş geride kaldı artık çok daha güzel günler seni bekliyor sesini yettiği her kese orayı anlat ki başkalarına sana yaptıklarını yapamasınlar...

tespitlerin doğru canım ... ben başka birşey söylemek istiyorum aslında sebepsiz infertilite çok düşük bir oran sebebsiz denilenlerin çoğunun bir sebebi var bu zamanla ortaya çıkıyor tabi bu süreçte anne olunamıyor yada en kötüsü gebelik elde edilse bile bebişler kaybediliyor. (

hayırlısı olsun canımm ..

hoşbulduk..benim kontrolüm vardı bugün.3 yumurta oluşmuş.20mm,17mm,14mm.bugün çatlatma iğnesi.çarşamba 2 de aşılama inşallah.

dualarım seninle canımm inşallah bu sefer bebişine kavuşacaksın.....

tebriklerr

çok güzel canım bende başlayayım o zaman. inşallah bi daha ki denemen çok güzel olacak...

transferim oldu kıslar bugün:18::18::18::18::18::18:

kızlar bende mart ayında tedavime başlıyorum reglimle birlikte acıbadem maslak ta bu 3. denemem hepimiz için hayırlısı olsun

tedavin hayırlı olsun güzelimm...

karasuuu prensesin geliyor heee tebrik ediyorum...

canımmm nbr nasılsın anlat bakalım nasıl gidiyorrr.testler için harekete geçtinmi cansısııı

bende iyiyim canım test daha yaptırmadık eşimin sayesinde bakalım çarşambaya söz verdi( senin testler çıkmış gözünaydın

sağolll canımın içiiiii.bakalım adet olunca gitcem dr ne diicekkkk.bencede hemen ver kanını bekliceksin zaten sonuç içinnn.

sağolll canımın içiiiii.bakalım adet olunca gitcem dr ne diicekkkk.bencede hemen ver kanını bekliceksin zaten sonuç içinnn.

hayırlısı olsun canım bende adet olup bittikten sonra kontrole gidecem .... işte eşime diyorum ağırdan alıyor kaç hafta oldu bugün yarın bugün yarın şiştim valla ....

canım sen kayseride misin, kayseride hangi merkezde tedavi oldun , sonuç negatif olduğu için mi olumsuz şeyler yaşadığın için mi artık ankarada tedavi olmak istiyorsun...

yanlış anlama ben kayseriliyim ve burda yeniden tedaviye başlıyacam geçen gün yazdıklarını okudum merak ettim ....

biz kontrolden geldik 3lü test için kan verip ayrıntılı usg için 3 hafta sonrasına gün verdi 16+6 olarak görülüyor ultrasonda
cinsiyetini göstermedi ama doktorumuz kıza benziyor dedi

biz kontrolden geldik 3lü test için kan verip ayrıntılı usg için 3 hafta sonrasına gün verdi 16+6 olarak görülüyor ultrasonda
cinsiyetini göstermedi ama doktorumuz kıza benziyor dedi

Maşallahh size lotuscummm Ay bir prenses daha mı geliyorr nee acaba..Sağlıklı gelsinlerde yeter bize...

hayırlısı olsun canım bende adet olup bittikten sonra kontrole gidecem .... işte eşime diyorum ağırdan alıyor kaç hafta oldu bugün yarın bugün yarın şiştim valla ....

inşallah bu sefer yaptırırsınız canımcım dedim ya sonucuda beklicen daha.
bu arada bende beklerim canımcımmmm herzamannn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…