ah canıııımmmmm terim ben seniiiii canım arkadaşımmmm.gelmezmiyim hiççç.zaten mutlaka görüşelim istiyorum bennnn.stadyuma yakın biyerdeyim canısı.
inşallah bu sefer yaptırırsınız canımcım dedim ya sonucuda beklicen daha.
bu arada bende beklerim canımcımmmm herzamannn.
biraz uzakmışız ama allahtan tramvay var :))) ben hastaneye yakınım ....
inşallah canımm...... bende senin gittiğin yere akapunktura gidecektim geçen gün bir tanıdık geldi o binada eşinin bürosu var bende öyle sordum orayı dedi orda komşumun kızı çalışıyor ben yıkıldım kendime tanıdık olmayan bir yer bulmam lazım)
inş. canım sağlıkla gelsindeayyy.. kız demek???? sağlıkla gelsin inşallah....
Maşallahh size lotuscummmAy bir prenses daha mı geliyorr nee acaba..Sağlıklı gelsinlerde yeter bize...
hastanee derken canımmmm.
komşu kızımııııı.Anladım ama seni tanırmıki bebişimmm.
karr başladı
karr başladı
acıbademe de yakın melikgazi hastanesine de :)) sık görüştüğüm biri karşılaşabiliriz bide eşler aynı meslekten illa bir yerde muhabbeti geçer offf of
yupiiiiiiiiiii ben karı çok severimm...
biz kontrolden geldik 3lü test için kan verip ayrıntılı usg için 3 hafta sonrasına gün verdi 16+6 olarak görülüyor ultrasonda
cinsiyetini göstermedi ama doktorumuz kıza benziyor dedi
Arkadaslar hepinize iyi geceler ben çıkıyorum egunalim nereye kayboldun öptüm hepinizi
Kizlar Slm biz geldik Dr kan ver dedi ama kendim Dr uma ayıp olucak diye ona gitmeden vermek istemedim vee kızlar Dr dediki bebeğiniz kıza benziyor ben cooook sevindim Prof olduğu için inandım aslında inanmak istiyorum 5dk kadar gördük yetmedi ama bana yarın kendi Dr uma gitmek istiyorum ama randevu dolu 5mart beklemek zorundayızBurada bana yine kan uyuşmazlığı için iğneyi yaptırıp yaptirmadigimi sordu bende yalan söyledim yaptırdım dedim
çokta uzak değil be cansıııı..kalpler bir olsunda yakın ederiz bizzzz...
canısı istersen şöle olabilir.bizim seansları ard arda getiririz.birlikte oluruz ark geliyo dersin.
evet canım kalplerimiz bir zaten.... iyi fikir hiç bu gelmemişti aklıma :)))
tespitlerin doğru canım ... ben başka birşey söylemek istiyorum aslında sebepsiz infertilite çok düşük bir oran sebebsiz denilenlerin çoğunun bir sebebi var bu zamanla ortaya çıkıyor tabi bu süreçte anne olunamıyor yada en kötüsü gebelik elde edilse bile bebişler kaybediliyor.(
transferim oldu kıslar bugün:18::18::18::18::18::18:
başım çatlıyoooooooooo......................
aynen öyle canım...aslında 2009 yılında %60 olan ileri hareketli 2011 %4 olmuş neden bilmiyorummmm...umarım yeni hastanede yeni umutlarla bebeğimize kavuşuruz diye dua ediyorum...
henüz demir almıyorum canım. folikasit, vitamin ve omega3 alıyorum. dr.um demire 16 haftada başlarız demişti bide bol et tüketiyorum zaten.baş ağrısını ben de çok yaşadım.berbat birşey.demir ilacı içiyormusn?
Sıraya girdik vallaaa yaaa..Önce gülden sonra benn şimdidee sennn..Noluyoo bizeeee..Nazar mı veriyorlar başka topiklerrden anlamadımmm..Yada sen face alemine akıyorsun yaaaa oradan da nazar gelmiş olabilirrr
düşün bi sen canımcımm.çook memnun olan var bu merkezdennn.bide kadın çok pozitif ve tatlı dilli.ii geliyo inan...
aynen öyle canım...aslında 2009 yılında %60 olan ileri hareketli 2011 %4 olmuş neden bilmiyorummmm...umarım yeni hastanede yeni umutlarla bebeğimize kavuşuruz diye dua ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?