• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

henüz demir almıyorum canım. folikasit, vitamin ve omega3 alıyorum. dr.um demire 16 haftada başlarız demişti bide bol et tüketiyorum zaten.

ah milisstonem arada ağrıyodu ama bu kadar şiddetli değil... öğleden beri geçmedi ve bisaattir şiddetini arttırdı.

Çook geçmiş olsun güzelimm..İnş hemencecik geççsin yaaawww..Ben birkeresinde merak edip patatesi kesip koymuştum kafama bir denesene güzelim belki iyi gelir..

gidecem zaten kesin kararlıyım çünkü akapunktur tüp bebekte kesinlikle faydalı .....

canımmm güzel hamilem kocişine söyle biraz masaj yapsın rahatlarsın :17:

olan olmuş canım biliyorsun önemli olan iyi bir yumurta ve kaliteli bir sperm senin anne olmana yeterli böyle savsaklayarak iş yapıp bizim hayatımızda önemli şeylere sebep olan doktorları allaha havale ediyorum hakkımız kalsın hesap veremesinler ....

evet canısı ora bura ferketmez işini bilen bi yer olsunda kesinnn yaptır bebişimm.Sonra da Allahım bebişlermizi bize göndersinnn ikizzzzz...

güldenimmmmm yeni tedavin hayırlı ugurlu olsun ALLAHIM kolaylık güç versin en kısa zamanda bebegini kucagına almak nasip etsin herşey çok güzel olsun......

evet canısı ora bura ferketmez işini bilen bi yer olsunda kesinnn yaptır bebişimm.Sonra da Allahım bebişlermizi bize göndersinnn ikizzzzz...

öyle canım eşim şimdi git diyor sana zahmet olmazsa tüp bebek için kaç seans gitmem gerektiğini ve ne zaman başlamak gerektiğini sorabilir misin ona göre bende başlayayım....

başım çatlıyoooooooooo......................

geçmiş olsun kuzummm.....

canımmmm nerdelerdeydin bebişimmmm.jafan karışmış bugün okudum tatlısı.
yapacağın en doğru şey yeni merkeze hepsini sorman araştırman olcak tatlısııı.tabi naçizane bu benm fikrimmm..
ben de özellikle emriyo niye dondurulmadı onu mutlaka sorcammm.

eveeettt önce bi şok oldum tabiii ama yapcak bişi yok yeni daktırımla durum değerlendirmesinden sonra herşey yolunda gider umarım...emriyolarımı sordum ben embriyolog olacak şahısa...ilk 2 gün 1.kalitelermiş 3.gün itibariyle geşilişim geriliği başlamış o gün en kaliteli olan embriyoyu bana transfer etmişler 8 hücreli 1.kaliteymiş miş miş mişşşşşşş....geri kalanlarda gelişim yavaşlığı olduğu için 5.güne dondurulacak kalmamış mış mış mış mışşşşş....

Çook geçmiş olsun güzelimm..İnş hemencecik geççsin yaaawww..Ben birkeresinde merak edip patatesi kesip koymuştum kafama bir denesene güzelim belki iyi gelir..

canım ağrı daha çok ense kökünden yukarı doğru... ağrı kesicide almak istemiyorum ama bu gidişle alıcam gibi evde minoset plus var. sanırım minosetin çok zararı yok.

arkadaşlarrrrrr biz varikosel ameliyatından sonra 6 ay bekleyip tüp bebege geçicektik ama eşimle konuştuk karar verdik 6 ay beklemeye gerek yok 3 ay bekleyip sperm testi verip tüp bebege başlıcaz daha fazla uzatmanın boşuna beklemenin bi anlamı yok sizlerin düşünecesinide merak ediyorum.... hayırlısı olsun inşallah herşey çokkk güzel olur istanbulda önereceginiz tüp bebek merkezi ve doktor ismi varmı şimdide araştırmaya başalyım.:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Bebişimi görüp geldim Allahım nazarlardan saklasın maşaallah kıpır kıpır hiç durmuyor. Çok şükür her şey yolundaymış ense kalınlığı gayet iyi görünüyor dedi ama iki hafta sonra yapılacak ikili testimiz.

arkadaşlarrrrrr biz varikosel ameliyatından sonra 6 ay bekleyip tüp bebege geçicektik ama eşimle konuştuk karar verdik 6 ay beklemeye gerek yok 3 ay bekleyip sperm testi verip tüp bebege başlıcaz daha fazla uzatmanın boşuna beklemenin bi anlamı yok sizlerin düşünecesinide merak ediyorum.... hayırlısı olsun inşallah herşey çokkk güzel olur istanbulda önereceginiz tüp bebek merkezi ve doktor ismi varmı şimdide araştırmaya başalyım.:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

benım eşimde tek taraflı varikosel ameliyatı oldu 3 ay sonra test yaptırdık hareketli sayıda yükselme olmuştu umarım sizinde düzelir. doktorunda söylemiş olması gerekiyor 3 ay sonraya test ister

en iyisi bence zaman ne gösterir bilemiyor insan bende 5 senelik evliyim am 1.5 yıldır bu işlerle uğraşıyorum şimdiki aklım olsaaa ....

Bebişimi görüp geldim Allahım nazarlardan saklasın maşaallah kıpır kıpır hiç durmuyor. Çok şükür her şey yolundaymış ense kalınlığı gayet iyi görünüyor dedi ama iki hafta sonra yapılacak ikili testimiz.

:nazar::emir_bebek::nazar: maşşallah canımmm...

ne güzel bir izmirli olarak tadını çıkarırsın karın...
eet walla karı görünce şaşırdım.hem ben sana canını sıkma die msj yazdım sen bize lazımsın dedim ama sen o msjımı görmedin heralde cicim...
yupiiiiiiiiiii ben karı çok severimm...
bende sewerim ama işşallah çok olmaz sabah doktora gitcem panik oldum walla:18:
başım çatlıyoooooooooo......................
yaa benimde agrır ara ara ama ne ağrı iç bulantısı falan yapıo agrı kesicide fayda etmio.geçmiş olsun canımcımmm...okusun annenler falan ben nazara inanırım..

maşşallah bebişine o zaman:nazar:hem sen nerelerdesin ya artık çok girmionn.:20:

Back
X