Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kocişin geldi zannettim ne olduu canımın içi????

Bu arada bu mesajı 5. yazışım ama güncellenmeden sayfa atıyoo sinir oldumm..Önce ben sordum tabiikiii

kociş geldiiii evettt...ama ben ne haldeydimmmmm...
eve beni bıraktığında üzerimi çıkarırken aklıma geçmiş sonuçlar geldi onları aramaya koyulmuştum tabii üzerimi çıkarma işi yarım kalmıştı...sonuçları bulup pc nin başına geçmiş araştırma halindeyken seninle konuşmaya başladık çene çene çene ve kapı çalar...salondaki görüntüüüüü...yemek masanın üzerinde bir yığın kağıt bazıları yere saçılmış kapı girişinde ortalıkta çantalar ve üzeri giyimli ama altında sadece don olan dağıtmış hatunnn....ve bu durumu gören koca nın söyledikleriii'' bi de telefonda ben bu durumu takmıyorum gayet iyiyim diyorsunnn ne haldesin farkındamısın'' dediiii...çok fena görünüyodu ortalık sonuçlara takıldığım ayan beyan ortadaydı.giyinmeyi yarıda bırakacak kadar...tabii bizimki bozuldu...bende koştum sarıldım kendisine...bi müddet duygusallaştık...o saatten beri 1 tane sigara içtiiiiiii biliyomusunnnnn....

gebelik oldumu peki

bizim biraz farklı canım çocuk için karar verdiğimizde bende bir problem çıkmadı eşimde hareketli sayısı azdı eşim ameliyattan sonra düzeldi 1 sene normal yolla denedik olmadı doktora gidip ayrıntılı baktırınca bende pko olduğunu öğrendik önce 6 ay klomen tedavisi sonucu olmadı sonra laparoskopi oldum ardından 2 aşılam onlarlada olmadı iğnelere başladık yine olmadı artık tüp bebeğe karar verdik 1-2-3 denemede olmadı 3.deneme sonunda bende kist oluştu adet düzensizliğim başladı 3 ay d.kontrol hapı kullanıp adeti düzene koyduk sonrasında histerskopi ameliyatı oldum ve problem ortaya çıktı rahimde perdelenme varmış ve ultrasonda doktorlar görememiş. hist.sonrası hemen 4.denemeye başladık ve sonunda tuttu ve bugun buyuk ihtimalle kızım olacağını öğrendim. bu saydıkalrım tam 4 sene içinde oldu
sonuç olarak eşim ameliyat sonrası düzeldi

sorma ya uzun bir ara giremedim işlerden ama bugün kavuştum topiğee. Sen nasılsın gurbet ellerde nasıl gidiyor tedavi

Yazıyı okurkenn gülmeye başladımmm gözümden gene yaşlarr geldi ama sonra işin ciddi olduğunu anladım ama durduramıyorum kendimii..
Valla bakk ben bilee içmemeye başladım sigarayı seninle konuşmaya başladığımızdan berii..Eniştenin yerinde olsamm hiiçç adını bile anmam yane..Helede donlu bir hatun kapıyı aççmışş sonrada sarılmışş duygusallık yaşamışşş kıymetini bilsinnn

Şu anda halen güldüğüm içinn tam manasıylaa içimden gelenleri yazamadığımı eklemek istiyorumm...

canım ya neler atlatmışın allah kızına ömürler versin saglıklı bi şekilde kucagına almak nasip etsin vallahi okudum okudum ensonunda kızım diyince gözlerim doldu...inşallah bizimde düzelir ama morfoloji 0 ileri hareket 0 4 derece varikosel nekadar düzelir bilmiyorum ama napalım ALLAH büyük bizede bi yol gösterecek tüp bebegini istanbuldamı yaptırdın:?:?:?:*

öyle canım eşim şimdi git diyor sana zahmet olmazsa tüp bebek için kaç seans gitmem gerektiğini ve ne zaman başlamak gerektiğini sorabilir misin ona göre bende başlayayım....

aaaaa ne zahmeti cnımmmm olurmu öle şey elbetteki sorarımmm bebişimmmm.
sevindim başlamana...

canım perde rahim filminde belli olmamışmıydı? yoksa hiç çektirmedin mi onu?

canımmmmmmm üzme kendini değer düşük olması tüp için engel diil. sadece yok olması zorlaştıran bişey. çok mu düşük dedi? neden bu kadar üzüosun kendini. anlıorum olmadıkça insan neden arıo dimi(((

canımsın cansın eguuu sana kıyamam dağıtma arkadaşım o iş bilmezler yüzünden ... herşey güzell olacak .....

güzelim sende çok çekmişsin neyseki prensesin geliyor bunları size unutturur .....

aman yaaa boşversene atmıyolarsa ne olıymmm.benimkine de amn kaliteli gelişimi iyi falan dediler transfer sonrası dondurma işlemi için aramadılar bileee.asıl salaklık bende ne diya arayıp sormadıysammm.
ama sakın moralini bozma canısı iyi şeyler olcak bbişimmmm ben inanıyorum ............

3 ay sonra herşey uygun olursa başlayın derim ben..

maşallaahhhh tü tü tüüüü

gördüm canım mesajını hem sana hem zuzuya cevap yazarken internet bağlantım kesildi ve yazdıklarım uçtu sonrada yeni yazılanlara cevap yazarken geriye dönemedim...canım benim yazdıkların için çok teşekkür ediyorum...herşey yoluna girecek inşallah...çok umutluyum evet başta canım sıkıldı ama yeni tedaviye başlıyorum bir an önce eski ben olmalıydım ve işte geldim budayıımmmmm

egunalcim ilkini nereye yaptırmıştın sen?

yazdım ben sana cicim görmedin herhalde..gazi üniv.hasta.yaptırdımmm...daha detaylı bilgiyi bir iki sayfa geride yazdım sana..

kuzummm msjı okuyunca seni öle hayal ettimmm istemeden vee gülüyorumm halaALLAH sana bir sürü bebiş versinde onu donu bile giymeye vakit bulama işşallahhhhhhhhhhhhh

ohhhh maşallahhhh teyzesi yer onu yerrr....Allah sağlık versin hep böleee güzel günlere inşallahhhhh.

inş. Rabbim yüzünüzü güldürür canım benım bizim morfolojide problem yoktu hareketlide vardı sorun.umarım düzelir.
hayır canım antalya tüp bebekte yaptırdım

okadar çok şey yaptırdımki onu atlamışım ilk tedaviye başlarken çektirmiştim ama perdenme görülmedi kanallrında biraz tıkanıklık var denildi lap.önerdi

gülden bizim sperm degerimiz bildiğin gibi 1 miyon 600 çok azzzz canlılık yok ameliyat sonrası inş yükselme olucak ama bu degerlerlr tüp bebek oluyomu......bide cahilliğimi maruz görün eşimde calı siperm bulunursa benim yumurtalıklarıma konuluyo dimi

canımsın cansın eguuu sana kıyamam dağıtma arkadaşım o iş bilmezler yüzünden ... herşey güzell olacak .....

iyiyim canım kocişle sarıldık geçtiiii...

ay ne ayııpppp o kadar duygusallık yaşıyoz biz hatun gülüyooooo
ne yaniii donlu olunca duygusallık olmuyomu illa gülünmesimi gerekiyoooo
seninle konuşurkende donluydum ama farkında değildimmm

Son düzenleme:
güzelim sende çok çekmişsin neyseki prensesin geliyor bunları size unutturur .....

hepsini unuttuk gitti şimdi hatırladım neler yaşadığımı umutlar hayal kırıklığı .buda bizim sınavımızmış ve sınavımızı geçmişizki Rabbim bizi br melekle ödüllendirdi.

canım prensesin geliomuşş.size şans ve mutluluk getirsin güzel prenses..seninde 4. denemende oldu dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…