Kocişin geldi zannettim ne olduu canımın içi????
Bu arada bu mesajı 5. yazışım ama güncellenmeden sayfa atıyoo sinir oldumm..Önce ben sordum tabiikiii
gebelik oldumu peki
kociş geldiiii evettt...ama ben ne haldeydimmmmm...
eve beni bıraktığında üzerimi çıkarırken aklıma geçmiş sonuçlar geldi onları aramaya koyulmuştum tabii üzerimi çıkarma işi yarım kalmıştı...sonuçları bulup pc nin başına geçmiş araştırma halindeyken seninle konuşmaya başladık çene çene çene ve kapı çalar...salondaki görüntüüüüü...yemek masanın üzerinde bir yığın kağıt bazıları yere saçılmış kapı girişinde ortalıkta çantalar ve üzeri giyimli ama altında sadece don olan dağıtmış hatunnn....ve bu durumu gören koca nın söyledikleriii'' bi de telefonda ben bu durumu takmıyorum gayet iyiyim diyorsunnn ne haldesin farkındamısın'' dediiii...çok fena görünüyodu ortalık sonuçlara takıldığım ayan beyan ortadaydı.giyinmeyi yarıda bırakacak kadar...tabii bizimki bozuldu...bende koştum sarıldım kendisine...bi müddet duygusallaştık...o saatten beri 1 tane sigara içtiiiiiii biliyomusunnnnn....
bizim biraz farklı canım çocuk için karar verdiğimizde bende bir problem çıkmadı eşimde hareketli sayısı azdı eşim ameliyattan sonra düzeldi 1 sene normal yolla denedik olmadı doktora gidip ayrıntılı baktırınca bende pko olduğunu öğrendik önce 6 ay klomen tedavisi sonucu olmadı sonra laparoskopi oldum ardından 2 aşılam onlarlada olmadı iğnelere başladık yine olmadı artık tüp bebeğe karar verdik 1-2-3 denemede olmadı 3.deneme sonunda bende kist oluştu adet düzensizliğim başladı 3 ay d.kontrol hapı kullanıp adeti düzene koyduk sonrasında histerskopi ameliyatı oldum ve problem ortaya çıktı rahimde perdelenme varmış ve ultrasonda doktorlar görememiş. hist.sonrası hemen 4.denemeye başladık ve sonunda tuttu ve bugun buyuk ihtimalle kızım olacağını öğrendim. bu saydıkalrım tam 4 sene içinde oldu
sonuç olarak eşim ameliyat sonrası düzeldi
öyle canım eşim şimdi git diyor sana zahmet olmazsa tüp bebek için kaç seans gitmem gerektiğini ve ne zaman başlamak gerektiğini sorabilir misin ona göre bende başlayayım....
canım perde rahim filminde belli olmamışmıydı? yoksa hiç çektirmedin mi onu?bizim biraz farklı canım çocuk için karar verdiğimizde bende bir problem çıkmadı eşimde hareketli sayısı azdı eşim ameliyattan sonra düzeldi 1 sene normal yolla denedik olmadı doktora gidip ayrıntılı baktırınca bende pko olduğunu öğrendik önce 6 ay klomen tedavisi sonucu olmadı sonra laparoskopi oldum ardından 2 aşılam onlarlada olmadı iğnelere başladık yine olmadı artık tüp bebeğe karar verdik 1-2-3 denemede olmadı 3.deneme sonunda bende kist oluştu adet düzensizliğim başladı 3 ay d.kontrol hapı kullanıp adeti düzene koyduk sonrasında histerskopi ameliyatı oldum ve problem ortaya çıktı rahimde perdelenme varmış ve ultrasonda doktorlar görememiş. hist.sonrası hemen 4.denemeye başladık ve sonunda tuttu ve bugun buyuk ihtimalle kızım olacağını öğrendim. bu saydıkalrım tam 4 sene içinde oldu
eve beni bıraktığında üzerimi çıkarırken aklıma geçmiş sonuçlar geldi onları aramaya koyulmuştum tabii üzerimi çıkarma işi yarım kalmıştı...sonuçları bulup pc nin başına geçmiş araştırma halindeyken seninle konuşmaya başladık çene çene çene ve kapı çalar...salondaki görüntüüüüü...yemek masanın üzerinde bir yığın kağıt bazıları yere saçılmış kapı girişinde ortalıkta çantalar ve üzeri giyimli ama altında sadece don olan dağıtmış hatunnn....ve bu durumu gören koca nın söyledikleriii'' bi de telefonda ben bu durumu takmıyorum gayet iyiyim diyorsunnn ne haldesin farkındamısın'' dediiii...çok fena görünüyodu ortalık sonuçlara takıldığım ayan beyan ortadaydı.giyinmeyi yarıda bırakacak kadar...tabii bizimki bozuldu...bende koştum sarıldım kendisine...bi müddet duygusallaştık...o saatten beri 1 tane sigara içtiiiiiii biliyomusunnnnn....
bizim biraz farklı canım çocuk için karar verdiğimizde bende bir problem çıkmadı eşimde hareketli sayısı azdı eşim ameliyattan sonra düzeldi 1 sene normal yolla denedik olmadı doktora gidip ayrıntılı baktırınca bende pko olduğunu öğrendik önce 6 ay klomen tedavisi sonucu olmadı sonra laparoskopi oldum ardından 2 aşılam onlarlada olmadı iğnelere başladık yine olmadı artık tüp bebeğe karar verdik 1-2-3 denemede olmadı 3.deneme sonunda bende kist oluştu adet düzensizliğim başladı 3 ay d.kontrol hapı kullanıp adeti düzene koyduk sonrasında histerskopi ameliyatı oldum ve problem ortaya çıktı rahimde perdelenme varmış ve ultrasonda doktorlar görememiş. hist.sonrası hemen 4.denemeye başladık ve sonunda tuttu ve bugun buyuk ihtimalle kızım olacağını öğrendim. bu saydıkalrım tam 4 sene içinde oldu
geçmiş olsun kuzummm.....
eveeettt önce bi şok oldum tabiii ama yapcak bişi yok yeni daktırımla durum değerlendirmesinden sonra herşey yolunda gider umarım...emriyolarımı sordum ben embriyolog olacak şahısa...ilk 2 gün 1.kalitelermiş 3.gün itibariyle geşilişim geriliği başlamış o gün en kaliteli olan embriyoyu bana transfer etmişler 8 hücreli 1.kaliteymiş miş miş mişşşşşşş....geri kalanlarda gelişim yavaşlığı olduğu için 5.güne dondurulacak kalmamış mış mış mış mışşşşş....
arkadaşlarrrrrr biz varikosel ameliyatından sonra 6 ay bekleyip tüp bebege geçicektik ama eşimle konuştuk karar verdik 6 ay beklemeye gerek yok 3 ay bekleyip sperm testi verip tüp bebege başlıcaz daha fazla uzatmanın boşuna beklemenin bi anlamı yok sizlerin düşünecesinide merak ediyorum.... hayırlısı olsun inşallah herşey çokkk güzel olur istanbulda önereceginiz tüp bebek merkezi ve doktor ismi varmı şimdide araştırmaya başalyım.
Bebişimi görüp geldim Allahım nazarlardan saklasın maşaallah kıpır kıpır hiç durmuyor. Çok şükür her şey yolundaymış ense kalınlığı gayet iyi görünüyor dedi ama iki hafta sonra yapılacak ikili testimiz.
eet walla karı görünce şaşırdım.hem ben sana canını sıkma die msj yazdım sen bize lazımsın dedim ama sen o msjımı görmedin heralde cicim...
bende sewerim ama işşallah çok olmaz sabah doktora gitcem panik oldum walla:18:
yaa benimde agrır ara ara ama ne ağrı iç bulantısı falan yapıo agrı kesicide fayda etmio.geçmiş olsun canımcımmm...okusun annenler falan ben nazara inanırım..
maşşallah bebişine o zamanhem sen nerelerdesin ya artık çok girmionn.
egunalcim ilkini nereye yaptırmıştın sen?
Bebişimi görüp geldim Allahım nazarlardan saklasın maşaallah kıpır kıpır hiç durmuyor. Çok şükür her şey yolundaymış ense kalınlığı gayet iyi görünüyor dedi ama iki hafta sonra yapılacak ikili testimiz.
inş. Rabbim yüzünüzü güldürür canım benım bizim morfolojide problem yoktu hareketlide vardı sorun.umarım düzelir.canım ya neler atlatmışın allah kızına ömürler versin saglıklı bi şekilde kucagına almak nasip etsin vallahi okudum okudum ensonunda kızım diyince gözlerim doldu...inşallah bizimde düzelir ama morfoloji 0 ileri hareket 0 4 derece varikosel nekadar düzelir bilmiyorum ama napalım ALLAH büyük bizede bi yol gösterecek tüp bebegini istanbuldamı yaptırdın:?:?:?:*
canım perde rahim filminde belli olmamışmıydı? yoksa hiç çektirmedin mi onu?
canımmmmmmmüzme kendini değer düşük olması tüp için engel diil. sadece yok olması zorlaştıran bişey. çok mu düşük dedi? neden bu kadar üzüosun kendini. anlıorum olmadıkça insan neden arıo dimi (((
canımsın cansın eguuu sana kıyamam dağıtma arkadaşım o iş bilmezler yüzünden ... herşey güzell olacak .....
Yazıyı okurkenn gülmeye başladımmm gözümden gene yaşlarr geldi ama sonra işin ciddi olduğunu anladım ama durduramıyorum kendimii..
Valla bakk ben bilee içmemeye başladım sigarayı seninle konuşmaya başladığımızdan berii..Eniştenin yerinde olsamm hiiçç adını bile anmam yane..Helede donlu bir hatun kapıyı aççmışş sonrada sarılmışş duygusallık yaşamışşş kıymetini bilsinnn
Şu anda halen güldüğüm içinn tam manasıylaa içimden gelenleri yazamadığımı eklemek istiyorumm...
en iyisi bence zaman ne gösterir bilemiyor insan bende 5 senelik evliyim am 1.5 yıldır bu işlerle uğraşıyorum şimdiki aklım olsaaa ....
maşşallah canımmm...
güzelim sende çok çekmişsin neyseki prensesin geliyor bunları size unutturur .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?