kuzummm msjı okuyunca seni öle hayal ettimmm istemeden vee gülüyorumm halaALLAH sana bir sürü bebiş versinde onu donu bile giymeye vakit bulama işşallahhhhhhhhhhhhh
gülden bizim sperm degerimiz bildiğin gibi 1 miyon 600 çok azzzz canlılık yok ameliyat sonrası inş yükselme olucak ama bu degerlerlr tüp bebek oluyomu......bide cahilliğimi maruz görün eşimde calı siperm bulunursa benim yumurtalıklarıma konuluyo dimi
iyiyim canım kocişle sarıldık geçtiiii...
ay ne ayııpppp o kadar duygusallık yaşıyoz biz hatun gülüyooooo
ne yaniii donlu olunca duygusallık olmuyomu illa gülünmesimi gerekiyoooo
seninle konuşurkende donluydum ama farkında değildimmm
aaaaa ne zahmeti cnımmmm olurmu öle şey elbetteki sorarımmm bebişimmmm.
sevindim başlamana...
valla al benden de o kadarrr şimdiki aklım olsa asla beklemezdimmmmmmmmmmmmm.
canım prensesin geliomuşş.size şans ve mutluluk getirsin güzel prenses..seninde 4. denemende oldu dimi?
ay ne ayııpppp o kadar duygusallık yaşıyoz biz hatun gülüyooooo
ne yaniii donlu olunca duygusallık olmuyomu illa gülünmesimi gerekiyoooo
seninle konuşurkende donluydum ama farkında değildimmm
herkes gülüyo amaaaa
ay ne güzel bi dua o öyleeee inşallah donsuz anne olmam amaaa
öncesinde canlı sperm bulurlarsa alıp donduracaklar...sonra tüp bebek tedavisine geçilecek yumurtalar toplandıktan sonra dondurulmuş spermler çözülüp embriyo elde edilecek sonra sana transfer yapılacak kuzum...
saol canım şimdilik terslik olmazsa ayın 2 si gibi kırmızılar gelecek sonra kontrol herşey yolundaysa tedaviye önümüzdeki kırmızılarla başlamak istiyorummm...kısmet artık...
dimi hap kullandığım dönemleri düşündükçe çok üzülüyorum şimdi çevremde yeni evlenen herkese bebk yapın diyorum .... çünkü giden zaman geri gelmiyoooo
teşekkür ederim canım benım. evet 4.denemede tuttu
valla al benden de o kadar gülmekten öldümmmm.kaafanı sakınnn dağıtma kuzummm yeni tedavine konsantre ol mutlakaaa..
Seni çokkk seviyoomm yaaaaaaaaaaaaaaaaaa..Kıyamam ben sanaaaaa..
Efett geççti gittii..Artık Hulusi Bey amcamızın bize iyi geleceğini düşünerekk güzel hayaller kuralımm dimi ama
tamam kuzum çok sagol...arkadaşların istanbulda önerebilecekleri tüp bebek merkezi vardır mutlaka araştırmam lazım kuzu
benimde 4. denemem bu aslında rahat gibi dawranıom ama korkuom çokk.1. normal 2. 3. dondurulmuş.şimdidede baştan başladık işte.işşallahh bu hayırlısıyla sonuçlanır...
gülün tabiii ben bunalım halimle bilem güldürüm işteeeeee...
bende seni seviyoyummmm bi keyeeeee....
evet güzel bir merkez bulmalısın özellikle erkek kısırlığında tevrübeli olan bir merkez tercih edebilirsin...
gülün tabiii ben bunalım halimle bilem güldürüm işteeeeee...
bende seni seviyoyummmm bi keyeeeee....
evet güzel bir merkez bulmalısın özellikle erkek kısırlığında tevrübeli olan bir merkez tercih edebilirsin...
evet canım bulmam lazım insan durgunlaşıyo ya kötü oluyo hiç bilmediğimiz aklımızın ucundan dahi geçmeyen şeyler arkadaşlara sesleniyorum nolur bilen memnun kalan varsa istanbulda önerebilecekleri tüp bebek merkezii
tabiki kuzummmmmm.güldürürsünnnn.İnşallah bebişlerini al kucağına şöleee ikizzzzz sonra ne bunalım kalırrr ne stresss...
tabi bu arada donunu sakın unutmaaaaa.
amin canımm ya işşallah.tek olsada olur.ben zaten ikiz gebelik yasadım ilk gebeliğim kendiliğnden olmustu ama 7 aylık erken doğum yaptım çok sorunlar yasadım.oyüzden ikiz gebelikten korkuom acıkcası.ama bugün 2 embrio koycaz dediler.sağlıklı olsunda tek çift farketmez.ALLAH hayırlısını sağlıklısını versin işşallah hepimize..inş. bu defa hayırlısıyla sonuçlanır ve ikiz bebeğin olur.
ben her seferinde en baştan başladım 14-18 arası yumurtadan sadece 2 tane kalıyordu. ben son denemede çok rahattım hatta ilaçlarıma bile dikkat etmedim bu defa tutarsa tutar tutmazsa başka yapmayacağım hayatıda kendime zehir etmeyeceğim demiştim
ben bi su döküp geliyommm
amin canım..tek olsada olur benim ilk gebeliğim kendiliğinden olmuştu ve ikizdi 7 aylık erken doğum yaptım çok sorunlar yasadım o yüzden ikiz gebelikten korkuom çok.ALLAH sağlıklısını hayırlısını versin işşallah hepimize..ama ikiz olursa tabi güzel olur..inş. bu defa hayırlısıyla sonuçlanır ve ikiz bebeğin olur.
ben her seferinde en baştan başladım 14-18 arası yumurtadan sadece 2 tane kalıyordu. ben son denemede çok rahattım hatta ilaçlarıma bile dikkat etmedim bu defa tutarsa tutar tutmazsa başka yapmayacağım hayatıda kendime zehir etmeyeceğim demiştim
ben bi su döküp geliyommm
canım ağrı daha çok ense kökünden yukarı doğru... ağrı kesicide almak istemiyorum ama bu gidişle alıcam gibi evde minoset plus var. sanırım minosetin çok zararı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?