çabuk gelirsin ne de olsa sadece donla takılıonnn
ya msjım önce gözükmüo bida yzıom sonra ikisi çıkıo neden böle oluo yawwww
kızlar size bol sohbetler benım uykum geldi gözler kapanıyor
herkese iyi geceler tatlı rüyalar
kızlar dualama listesi yaptınız mı hiç? çok ii oluo hem çok okunuo? eğer olursa çoooook sevinirim. mesela meryemi 41e tamamlasak ne güzel olur gibi:26::26::26:
arada bi sorun oluyo evet ama ben donla takıldığımdan beri sorun yaşamadım mesaj yazarken..bi de öyle dene istersen
bizim bi dua listesi girişimimiz oldu sonra vazgeçtik...liste oluşturulmadan buraya kim ne kadar okudu yazılabilir bende günlük takip eder toplam sayısını size yazarımmm...
dur bi deniimmmm
bu don muhabbeti don lastiği gibi uzar durur artık
yada ben ewe dönünce deniim şimdi başkasının ewindeyim teyzem demesşn sıyırdı bu kafayı die
az önce bir arkadaşım face de yazdı daha geçtiğimiz temmuz evlendi 5 aylık hamileymiş kızım olcak sen hala ne diye bekliyon diyo bana.ne dicemi bilemedim...
az önce bir arkadaşım face de yazdı daha geçtiğimiz temmuz evlendi 5 aylık hamileymiş kızım olcak sen hala ne diye bekliyon diyo bana.ne dicemi bilemedim...
şu bebeği olupta millete hemen bebek soran terbiyesizlere illet oluyorum. ve hiç iyiniyetle yapıldığını düşünmüyorum. dağ köyünden inmiş dedikodu arayan kadınlar gibieskiden sormak ayıptı böyle şeyleri..
canımmm ona mı üzülüyorsun ben kendimi balkondan atayım o zaman çünkü geçen temmuz evlenen iki tanıdığım 8 aylık hamile doğuracaklar aynı tarihte evlendiğim eltimin 3 çocuğu var benden sonra evlenen yakın çevremdekilerin en az bir çocuğu var tabii hepsine maşallah deyimde .............
ne çok biliyon deseydin sende...onun üreme zamanına göremi ayarlayacaktın kendini...5 aylık olmuş sen neyi bekliyosunmuşşş...
aynen sırf kendi hemileliğini söylemek için sordu zaten.insanların içini acıtmak ne işlerine yarıyo bilmemki.
don muhabbetine dahil olurdum ama bu baş ağrısı beni benden aldı.......
aynen canımmm.benim durumun da farrklı değil...onlara tabiki seviniyorum ama kendimi o kadar çaresiz hissediyorumki.Allahımmmm bizede ver nolurrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?