Tüp Bebek Günlüğümüz !

çabuk gelirsin ne de olsa sadece donla takılıonnn

ay evet öyle oldu cicim..tavsiye ediyorum pek bi kolaylık oluyooo..gerçi kış günü ev sıcak olsada yel girer diyede endişeliyim ama napalım alıştım böle gezmeyeeee....aaaaaa hatuna bak kahkahalarla gülüyoooo benim don maceramaaa

kızlar dualama listesi yaptınız mı hiç? çok ii oluo hem çok okunuo? eğer olursa çoooook sevinirim. mesela meryemi 41e tamamlasak ne güzel olur gibi:26::26::26:

kızlar dualama listesi yaptınız mı hiç? çok ii oluo hem çok okunuo? eğer olursa çoooook sevinirim. mesela meryemi 41e tamamlasak ne güzel olur gibi:26::26::26:

bizim bi dua listesi girişimimiz oldu sonra vazgeçtik...liste oluşturulmadan buraya kim ne kadar okudu yazılabilir bende günlük takip eder toplam sayısını size yazarımmm...

arada bi sorun oluyo evet ama ben donla takıldığımdan beri sorun yaşamadım mesaj yazarken..bi de öyle dene istersen

dur bi deniimmmm
bu don muhabbeti don lastiği gibi uzar durur artık
yada ben ewe dönünce deniim şimdi başkasının ewindeyim teyzem demesşn sıyırdı bu kafayı die

az önce bir arkadaşım face de yazdı daha geçtiğimiz temmuz evlendi 5 aylık hamileymiş kızım olcak sen hala ne diye bekliyon diyo bana.ne dicemi bilemedim...

bizim bi dua listesi girişimimiz oldu sonra vazgeçtik...liste oluşturulmadan buraya kim ne kadar okudu yazılabilir bende günlük takip eder toplam sayısını size yazarımmm...

süpper olur.ben yarın yada diğer gün okumaya başlayım diyorum. yazarım okudukça açılışı yapayım o zaman insan gaza gelio böle

ya kıslar bişey sorcam transfer sonrası memesi şişen bayanlar? bunu transfer sonrası verilen progesteron mu? estradem mi? yapıoo??? bilginiz var mı?

dur bi deniimmmm
bu don muhabbeti don lastiği gibi uzar durur artık
yada ben ewe dönünce deniim şimdi başkasının ewindeyim teyzem demesşn sıyırdı bu kafayı die

MİLLSTONE nin elma muhabbetine döndüüüü
don lastiği gibi uzar tabi de şimdi baktım o uzunlukta bi lastik değil benimkisi
bence teyzen sıyırmış olduğunu düşünür ama neyiiiiiii

az önce bir arkadaşım face de yazdı daha geçtiğimiz temmuz evlendi 5 aylık hamileymiş kızım olcak sen hala ne diye bekliyon diyo bana.ne dicemi bilemedim...

şu bebeği olupta millete hemen bebek soran terbiyesizlere illet oluyorum. ve hiç iyiniyetle yapıldığını düşünmüyorum. dağ köyünden inmiş dedikodu arayan kadınlar gibi eskiden sormak ayıptı böyle şeyleri..

canımmm ona mı üzülüyorsun ben kendimi balkondan atayım o zaman çünkü geçen temmuz evlenen iki tanıdığım 8 aylık hamile doğuracaklar aynı tarihte evlendiğim eltimin 3 çocuğu var benden sonra evlenen yakın çevremdekilerin en az bir çocuğu var tabii hepsine maşallah deyimde .............

aynen sırf kendi hemileliğini söylemek için sordu zaten.insanların içini acıtmak ne işlerine yarıyo bilmemki.

ne çok biliyon deseydin sende...onun üreme zamanına göremi ayarlayacaktın kendini...5 aylık olmuş sen neyi bekliyosunmuşşş...

aynen canımmm.benim durumun da farrklı değil...onlara tabiki seviniyorum ama kendimi o kadar çaresiz hissediyorumki.Allahımmmm bizede ver nolurrrr.

aynen sırf kendi hemileliğini söylemek için sordu zaten.insanların içini acıtmak ne işlerine yarıyo bilmemki.

canım eskiden üzülüodum ama bişey demiodum. şimdi artık tahammül edemiorum Allah affetsin. diorum ki ''Rabbim artniyetle yaptıysa sana havale ediyorum'' diyorum. boşver canım Allah sana imrendirsin kasıtla yaptıysa..

kızlar nasılsınız görüşmeyeli hepinizi çok özledimm EGUNAL cim canım lütfen üzülme nolur sana mart ayı uğurlu gelecek inşallah burada hamileyimmm dicennn ilk halay ekibini ben kurucammm inşallahhh rabbimin izniyle kocişinle o duygusal sarılışınız bi an gözümün önüne geldi bizde kocişle böle sarılıp ağlamıştıkk eşimin test sonucunu aldığımız güünn o günü hiç unutamıyorum . öpüyorum seni tatlıımm.

aynen canımmm.benim durumun da farrklı değil...onlara tabiki seviniyorum ama kendimi o kadar çaresiz hissediyorumki.Allahımmmm bizede ver nolurrrr.

anlıyorum canım ondan diyorum hele bir eltim var her ay arayıp soruyor yok diyorum ne diyorum ne demiyorum arıyor önce kendi çocuklarını kendini anlatıyo övüyo övüyo sonra soruyor ....... ne yapalım başımıza gelen allahtan o dilerse bize verecek allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş ben hem hayal ediyorum hem rüyamda görüyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…