yerim onları yaaaa çok güzeller sağol kuzum çok tatlısınnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eet canım ben kullandım ikisindende..noldu kii?
AMİİNNN kuzum inşallahhh gelir bebişlerimde göbeklerimizi hoplata hoplata güleriz...sıra sende biz sıramızı savdık...elma,don sıradaki bomba sendeeeekuzumm ya sen çok yaşa bebeklerin olsun onlarla yaşa işşallah..güldürüon beni böleeeeet onun elması senin donun bakalım sırada ne war:18::18:merakla bekliomm
![]()
hehehehe valla işten çıktığımdan beri gezentiyim :))))) yarın gene gezicem sanırsam :))))))))))))ayyyy çok sevindim hadi hayırlısı canım allahın izniyle bu sefer kavuşucan inşallah bebişlerine
ayyyy ne kadar kötü kalpli insanlar var ya. ben benim böle bi sıkıntımın olduğunu bilmede önce bile bir Allahın kulna sormadım 7-8 senelik evlilere çocukları yokken. sana ne ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ya kıslarrrrr soruorum kaynıo hep. sizede transferden sonra progestran ve estradem vermişlermiydi???
AMİİNNN kuzum inşallahhh gelir bebişlerimde göbeklerimizi hoplata hoplata güleriz...sıra sende biz sıramızı savdık...elma,don sıradaki bomba sendeeee![]()
aminnnnn...bende şimdilik bomba olmaz anca ewe gidince
gerçi ewe dönüncede bomba falan yok walla patlar elimde yoksa bombaben şu aralar bombalardan uzak durayımm
ben yarın yine gidiom kontrole 10 da randewum belki opu ile ilgili bişi derler bakalım...
eet walla çok fena oluoo![]()
du ben senin yerine patlatayım hemen bi sonraki mesajın cevabına bakk
seninkiler normalde de çok fenaaaa![]()
aaaaaaaaa bak bak nelerii incelemişşşşeet ya sormaa onlar zaten fena bide ilaçlardan sonraa görme yaniii
çok fenasın sen walll![]()
ne güzel sölemişsin aynen ayneennnnn yıllardır bıktım helal etmiorummm hakkımı bana bunu yapanlarayani bende canım ama ben başkalrına takılmıyorum sadece bazen ağlıyorummm yoksa hayatıma devam edemem laf sokanlar çocukları ile övünenler doğur diye zorlayanlar yani bunları yazsam roman olur hele kayınvalidem ayrı hikaye(( hepinize tavsiyem böyle insanlara takılmayın allah çok büyük o dilemese hiçbirşey olmaz ........ bu konuda hakkım olan kimseye hakkımı helal etmiyorum gözyaşlarımın hesabını nasıl verecekler onu da merak ediyorummm....
.
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
kızlar yarın son iş günüm sonra sık sık buradayım...Artık bıkacaksınız benden
kilotlu pon pon kız egu![]()
cannlar konnuyla alaksı yok ama bişi sorcam.aynı merkezde ikinci kez tüp yaptırınca fiyatta indirim falan oluyomu?:26::26:
evet konuyla gerçekten de alakası yokmuş benim don muhabbetimin arasında sorulacak sorumu şimdi buuu
bu konu çooooookkkk öncelerden eski topikteyken konuşulmuştu ve bazı merkezlerin yaptığını öğrenmiştim..heryerde yok sanırım böle bi uygulama...
heryer değil ama bazı yerler yapıomuş bildiğimcannlar konnuyla alaksı yok ama bişi sorcam.aynı merkezde ikinci kez tüp yaptırınca fiyatta indirim falan oluyomu?:26::26:
canım ben ilk defa dedim walla. bende bridgette jones gibi panikli halin canlandı o kadar. ama bu pon pon kız halin direk onların kilotlu halini getirdi işte o zaman komik geldi hayali bile komik.don giymek niye bu kadar tuhaf geldi anladım ben size...
siz giymiyonuz ondan benim giymeme kahkalarla gülüyonuz...bende bu duruma basenlerimle gülüyorum taammııııı![]()
acıbademle ilgili böle bişi duyan vamıııııı?