• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

cannlar konnuyla alaksı yok ama bişi sorcam.aynı merkezde ikinci kez tüp yaptırınca fiyatta indirim falan oluyomu?:26::26:

:))))) ben biliyor canım o zaman bizim doktor bize demişti ki eğer şimdiki olduğu yerde yaptırırsak 2. kez yaptırıyormuş gibi gösterip normal fiyattan aşağı yaparız demiştiiii :53:

kırmızılar geldi kızlar....bitince ameliyat olacağım...ben ameliyat olmak istemiyorum yaaa ...yoruldum artık peşpeşe ameliyat lardan ağustostan beri bu kaçıncı operasyon saymayı bıraktım....Bir de neden habire ameliyat sonrası tekrar tekrar yapışıklıklar oluştuğunu anlasam...tekrarlamaması için ne yapmam gerektiğini bi öğrensem...dikkat ederdim ama doktorum bile anlayamadı neden olduğunu bünye yapıyor diyorlar.....var mı aranızda bu sorunu yaşayan...?

evet bursa avı badem her seferinde ayrı indirim yapıodu diğerlerinde de vardır muhakkak sor bence. hangisini düşünüosun?

canım ilk denemem kayseri acıbademde oldu.ikinciyi de orada yaptırmak istiyoruz.çook araştırmıştım en iyi orası burda.
dahada olmazsa ankara yolu görünüyo bize.

:))))) ben biliyor canım o zaman bizim doktor bize demişti ki eğer şimdiki olduğu yerde yaptırırsak 2. kez yaptırıyormuş gibi gösterip normal fiyattan aşağı yaparız demiştiiii :53:

oooo iyiymişş.işte aradığım cevappppp.sevindim canısı.bugün kayınvalidem ank ya gidin falan dedi kafam karıştı.eşimde diyoki indirim yoksa ank a giderim.

kırmızılar geldi kızlar....bitince ameliyat olacağım...ben ameliyat olmak istemiyorum yaaa ...yoruldum artık peşpeşe ameliyat lardan ağustostan beri bu kaçıncı operasyon saymayı bıraktım....Bir de neden habire ameliyat sonrası tekrar tekrar yapışıklıklar oluştuğunu anlasam...tekrarlamaması için ne yapmam gerektiğini bi öğrensem...dikkat ederdim ama doktorum bile anlayamadı neden olduğunu bünye yapıyor diyorlar.....var mı aranızda bu sorunu yaşayan...?

ama ben bu konuyla ilgili bişi bilmiyoruummmm:50::50::50:

ben sipral takılınca yapışıklık engellenio sonra çıkarılıo die duymuştum. neden ameliyat oluosun ki canım?
canım ilk denemem kayseri acıbademde oldu.ikinciyi de orada yaptırmak istiyoruz.çook araştırmıştım en iyi orası burda.
dahada olmazsa ankara yolu görünüyo bize.
ankara başkentte indirim var canım araştır istersen. rapor hakkın var mı?

canım yarın senin opu kesin belli olur belki yarın akşam ya da çarşamba hcg yi vurulup cumayada opu olursun bence...yarın görüşürüz zaten...seni çok öpüyorummm...ben yatıyorum bugün yorulmuşum:54:

acıbademle ilgili böle bişi duyan vamıııııı?

canım ben acıbademde yaptırdım bursada.. ilk deneme 4250,2 si 3650 ve 3. de 3250 ve 4. de ücretsiz demişlerdi.. yani 2 ve 3. fiyatları tam böylemiydi bilmiyorum ama kademeli olarak iniyordu fiyat...

ya kızlar acil bişey sorcam ilk günüm hamişlik belirtisi olamaz çooook şiddetli başım dönüo bayılcak gibiyim tuzlu şeyler yedirdiler ama banamısın demio. ilaçların etkisi mi.? acile gitmeme gerek varmıı???

arkadaşlarım ben kaçar...azcık yatsam tam süper olacak...bu arada akasyacım sende yat başağrısıyla pc ye bakma artık dinlen sabah sağlam gel topiğe...

canım ben acıbademde yaptırdım bursada.. ilk deneme 4250,2 si 3650 ve 3. de 3250 ve 4. de ücretsiz demişlerdi.. yani 2 ve 3. fiyatları tam böylemiydi bilmiyorum ama kademeli olarak iniyordu fiyat...

ben ilkini orda 2650 biliodum??? belki yanlış hatırlıorum:50::50: ayyy bayılcam sanki gözlerim yer değiştirirse dünya dönüooo sarhoş gibiyimmmmm

arkadaşlarım ben kaçar...azcık yatsam tam süper olacak...bu arada akasyacım sende yat başağrısıyla pc ye bakma artık dinlen sabah sağlam gel topiğe...

pc ye pek bakmıyom zaten koltuğun kenarında duruyo... arada yadıklarınızı okuyorum ama yazmaya mecalim yok... ılık bi duş alıcam belki iyi gelir öpüyorum seni....

ben sipral takılınca yapışıklık engellenio sonra çıkarılıo die duymuştum. neden ameliyat oluosun ki canım?

ankara başkentte indirim var canım araştır istersen. rapor hakkın var mı?

canım rapor hakkım varmı bilmiyorum.ancak burda olmazsa indirim o zaman ank denicez bakalım...sağol cevabım için canımm...

sağol canımmm kayseri acıbademde tekrar denerim eğer bizde de öle olursa...

ya kızlar acil bişey sorcam ilk günüm hamişlik belirtisi olamaz çooook şiddetli başım dönüo bayılcak gibiyim tuzlu şeyler yedirdiler ama banamısın demio. ilaçların etkisi mi.? acile gitmeme gerek varmıı???

kuzum progestanın etkisi uyuman gerek geçmesi için dokturun bilgi vermedimi sersemlik yapar diye :44::44:

canım başıma gelmedi ama bende bu konuda bir bilgi var yürüyüş yapmak rahimdeki kan akışını hızlandırıyormuş . buda yapışıklık oluşumunu azaltıyormuş en önemlisi tüp bebekte yürüyüşün yumurta gelişimine transferden sonrada tutunmaya yardımcı oluyormuş.

oooo iyiymişş.işte aradığım cevappppp.sevindim canısı.bugün kayınvalidem ank ya gidin falan dedi kafam karıştı.eşimde diyoki indirim yoksa ank a giderim.

yanii tahmin ettim. bende ankara istiyordum timur gürganı bu aralar topikten dolayı hulusi beyde eklendi kafamın bir köşesine ama bizim doktorda ii birine benziyor bir şansı daha hak ediyor inşallah olur olmazsa bende ankara düşünüyorumm. bide internette bir yazı okudum prof. bülent gülekli 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı onunda bebeği olmuyormuş 20. denemesinde ikizlerine kavuşmuş. demekki gerçekten nasip kısmet yoksa bu konuda uzman biri bu kadar deneme yapmazdı....

Back
X