Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cannlar konnuyla alaksı yok ama bişi sorcam.aynı merkezde ikinci kez tüp yaptırınca fiyatta indirim falan oluyomu?:26::26:
evet bursa avı badem her seferinde ayrı indirim yapıodu diğerlerinde de vardır muhakkak sor bence. hangisini düşünüosun?
:))))) ben biliyor canım o zaman bizim doktor bize demişti ki eğer şimdiki olduğu yerde yaptırırsak 2. kez yaptırıyormuş gibi gösterip normal fiyattan aşağı yaparız demiştiiii![]()
kırmızılar geldi kızlar....bitince ameliyat olacağım...ben ameliyat olmak istemiyorum yaaa ...yoruldum artık peşpeşe ameliyat lardan ağustostan beri bu kaçıncı operasyon saymayı bıraktım....Bir de neden habire ameliyat sonrası tekrar tekrar yapışıklıklar oluştuğunu anlasam...tekrarlamaması için ne yapmam gerektiğini bi öğrensem...dikkat ederdim ama doktorum bile anlayamadı neden olduğunu bünye yapıyor diyorlar.....var mı aranızda bu sorunu yaşayan...?
ben sipral takılınca yapışıklık engellenio sonra çıkarılıo die duymuştum. neden ameliyat oluosun ki canım?kırmızılar geldi kızlar....bitince ameliyat olacağım...ben ameliyat olmak istemiyorum yaaa ...yoruldum artık peşpeşe ameliyat lardan ağustostan beri bu kaçıncı operasyon saymayı bıraktım....Bir de neden habire ameliyat sonrası tekrar tekrar yapışıklıklar oluştuğunu anlasam...tekrarlamaması için ne yapmam gerektiğini bi öğrensem...dikkat ederdim ama doktorum bile anlayamadı neden olduğunu bünye yapıyor diyorlar.....var mı aranızda bu sorunu yaşayan...?
ankara başkentte indirim var canım araştır istersen. rapor hakkın var mı?canım ilk denemem kayseri acıbademde oldu.ikinciyi de orada yaptırmak istiyoruz.çook araştırmıştım en iyi orası burda.
dahada olmazsa ankara yolu görünüyo bize.
acıbademle ilgili böle bişi duyan vamıııııı?
canım ben acıbademde yaptırdım bursada.. ilk deneme 4250,2 si 3650 ve 3. de 3250 ve 4. de ücretsiz demişlerdi.. yani 2 ve 3. fiyatları tam böylemiydi bilmiyorum ama kademeli olarak iniyordu fiyat...
arkadaşlarım ben kaçar...azcık yatsam tam süper olacak...bu arada akasyacım sende yat başağrısıyla pc ye bakma artık dinlen sabah sağlam gel topiğe...
ben sipral takılınca yapışıklık engellenio sonra çıkarılıo die duymuştum. neden ameliyat oluosun ki canım?
ankara başkentte indirim var canım araştır istersen. rapor hakkın var mı?
canım ben acıbademde yaptırdım bursada.. ilk deneme 4250,2 si 3650 ve 3. de 3250 ve 4. de ücretsiz demişlerdi.. yani 2 ve 3. fiyatları tam böylemiydi bilmiyorum ama kademeli olarak iniyordu fiyat...
ya kızlar acil bişey sorcam ilk günüm hamişlik belirtisi olamaz çooook şiddetli başım dönüo bayılcak gibiyim tuzlu şeyler yedirdiler ama banamısın demio. ilaçların etkisi mi.? acile gitmeme gerek varmıı???
pardon 3650 canım yanlış oldu
kırmızılar geldi kızlar....bitince ameliyat olacağım...ben ameliyat olmak istemiyorum yaaa ...yoruldum artık peşpeşe ameliyat lardan ağustostan beri bu kaçıncı operasyon saymayı bıraktım....Bir de neden habire ameliyat sonrası tekrar tekrar yapışıklıklar oluştuğunu anlasam...tekrarlamaması için ne yapmam gerektiğini bi öğrensem...dikkat ederdim ama doktorum bile anlayamadı neden olduğunu bünye yapıyor diyorlar.....var mı aranızda bu sorunu yaşayan...?
oooo iyiymişş.işte aradığım cevappppp.sevindim canısı.bugün kayınvalidem ank ya gidin falan dedi kafam karıştı.eşimde diyoki indirim yoksa ank a giderim.