- 5 Şubat 2012
- 180
- 8
- 66
hoşgeldin patiteesssss
daha uzun kalıo olsaydın istanbulda buluşurduk diycektim ama İnşşallahhhh hamile olurumda öle totomu gezdiremem
sakınnnn bu dönemde yeme patates, turşu,sirke, yoğurt, ayran uzak duruosun patetescim. ilk haftalar yenmezmiş aklında bulunsun
bende patatesi çok sewerim o zaman senii yerimmm
Aslinda kanallarin acik olup olmadigin diger yöntemle görmüyorlar mi??? Bu kadar aci cekmek zorunda kalmazdin canim benim.
kızlar ben napcam yaa çok yedim yoğurt ayranSüper yabasladim yine valla
daha uzun kalıo olsaydın istanbulda buluşurduk diycektim ama İnşşallahhhh hamile olurumda öle totomu gezdiremem
:
Eki Görüntüle 356574 Eki Görüntüle 356573 Eki Görüntüle 356574 Eki Görüntüle 356573
işte bu benim bıcırıgımın 12+4 haftamızdaki hali teyzeleri :)
amannınn ben vala diğerlerini değilde çok ayranla yoğurt yedim protetin kalsiyum die
kızlar ben napcam yaa çok yedim yoğurt ayran(
Süper yabasladim yine valla
yeme yeme bende yedim ilk gün unutup. ama antikor üretmesini sağlıyomuş vucudun. oda embrioyu düşman gibi görüp savaşıomuş. ilk iki hafta sadece sonra tutununca yiyebilirmişsin.amannınn ben vala diğerlerini değilde çok ayranla yoğurt yedim protetin kalsiyum die
Neden olmasin sirf bulusmak icin bile gelirim hayatim Eminönünde bulusuruz Kac tane arkadas Istanbulda??? Sen ne zaman basliyorsun tedaviye ve hangi hastanede simdi listenin hangi sayfada oldugunu bilmedigim icin soruyorum canim benim
hep bölee gül sen...
naptın face işini görcez mi seni?
Canim benim insallah yarin hersey yolunda gider dört gözle bekliyorum valla haberini :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
sagol canımcım gülden yarın başka bi hastanedede tedaviye başlıyo çarşamba demişti yanlış hatırlamıyosam
yeme yeme bende yedim ilk gün unutup. ama antikor üretmesini sağlıyomuş vucudun. oda embrioyu düşman gibi görüp savaşıomuş. ilk iki hafta sadece sonra tutununca yiyebilirmişsin.
canım benim transferim dün oldu ama korkuyla hala arştırmadayım şimdide istanbul acıbademlere takıldım. olmadı oraya gelme planım var ama tabi iki adet beklemem gerekirayyyyyy İNŞALLAH gerek kalmazzzz
2 gün 2-3 kaşık hazır yoğurtla yemeklerlede ayran içtim.artık yemem ama moralım bozuldu valla
nehir35, selo26, egunal, Patatesdeniz, fundaonr, ekin0486, avukathb, beyazisceyiz, silbastannn, ecenurr, zuzu25, atasehir
kızlar bu hsg kaç dakika sürer cevap veren yok mu?ve hepiniz ameliyat kıyafetini giydiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?