kızlaaarrrrr benim randevum yarın değil pazartesi 5 martta...dün bi dünya yazıştık yakın geçmişi hatırlamıyoda uzak geçmişi hatılıyooo hatunlaarrr
2 gün 2-3 kaşık hazır yoğurtla yemeklerlede ayran içtim.artık yemem ama moralım bozuldu valla
bende çekildim hsg canım anestezili ama bişey duymadım keşke uyutsalar senide riske atmasan
kızlaaarrrrr benim randevum yarın değil pazartesi 5 martta...dün bi dünya yazıştık yakın geçmişi hatırlamıyoda uzak geçmişi hatılıyooo hatunlaarrr
nehir35, selo26, egunal, Patatesdeniz, fundaonr, ekin0486, avukathb, beyazisceyiz, silbastannn, ecenurr, zuzu25, atasehir
kızlar bu hsg kaç dakika sürer cevap veren yok mu?ve hepiniz ameliyat kıyafetini giydiniz mi?
ben ist acıbadem maslakta yaptırdım canım memnun kaldımInsallah buna gerek kalmaz bende Memorial ve Acibadem arasinda kalmistim ve Memorili sectim.
nehir35, selo26, egunal, Patatesdeniz, fundaonr, ekin0486, avukathb, beyazisceyiz, silbastannn, ecenurr, zuzu25, atasehir
kızlar bu hsg kaç dakika sürer cevap veren yok mu?ve hepiniz ameliyat kıyafetini giydiniz mi?
ben ist acıbadem maslakta yaptırdım canım memnun kaldım
kuzum pardon ya ben hala geçmişi bitiremedim 1 gün girmezsem oku oku bitmiyokendime şaştım ben çarşambayı neremden salladım acepp
canım benim için hsg 10 dk lık basit bir işlemdi...anestezi yok...röntgen masasına muayene pozisyonunda yattım üzerimde kıyafetlerim vardı sadece altta bişi olmuyo haliyle...işlemden bir saat önce ağrı kesici alman yeterli dedi doktor...ilacı verirken kasıklarında adet sancısı gibi ağrı hissediyorsun onun biraz daha fazlasını düşün...ilacı verdikten sonra röntgen çekiliyooo ve hemen kalkıyorsun kalkınca o verilen ilaçtan bir miktar galiyooo az da kanaman oluyo..onun için yanında ped bulundur...benim için hsg çok kolaydı herkeste aynımı bilmem çeken doktor ve şartlarda önemliii...
kızlar cevap verin de ben çıkacağım.. işlerim var ne olur.....?
bozma moralini uyarmak için dedim bide ben bile bile yaptım ilk gün ama elden ne gelir oldu ve geçti2 gün 2-3 kaşık hazır yoğurtla yemeklerlede ayran içtim.artık yemem ama moralım bozuldu valla
neden memorialı seçtin canım? fiyat verdiler mi?Insallah buna gerek kalmaz bende Memorial ve Acibadem arasinda kalmistim ve Memorili sectim.
Ana desen pot kirdik yine tüh be gülme tuttu beni yineeeeeeeeeeBabamin dogum gününde gidiyorsun tamam artik hic unutmam bu günü insallah
sğol tatlım ya... ölcektim meraktan... sana bir şey soracağım.. aklıma gelmişken.. senin iki tane oğlun mu var?
ben giymiştim ama üstümdekile kalmıştı onun üstüne giymiştim sadece altımı çıkarmıştımböle ayakta duruon önce sonra o makina yatmaya başlıo sende onla bir yatıon işte sonra bayıldım yani hatırlamıom gerisini.ama bayılma ayılmam yarım saat falan sürmüştür heralde.sen yalnız gitmicen dimi doktora bide nerde çekilcek film?
ben giymiştim ama üstümdekile kalmıştı onun üstüne giymiştim sadece altımı çıkarmıştımböle ayakta duruon önce sonra o makina yatmaya başlıo sende onla bir yatıon işte sonra bayıldım yani hatırlamıom gerisini.ama bayılma ayılmam yarım saat falan sürmüştür heralde.sen yalnız gitmicen dimi doktora bide nerde çekilcek film?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?