canım benim çok geçmiş olsun ki inşallah kısa bi zaman sonra geççekk bitanem Allahın izniyle güzel günler seni beklerrrrrrrrrr
canım benim aniden başladı ya fena sarsıyor şu an beni saat 16:00 ya kadar böyleyim tadsız tuzsuz ve sersem geziyorum hem midem bulanıyo hemde uykum fena bastırıyor . bu arada sen son adet tarihyin ne senin..bir aylığı geçtin sen die biliyorum ben seni çünkü ben şu an 5+6 oldum 6. haftam bitiyor be yavrum seninde 4 hafta çoktan bitmiş olması gerek nasıl hesapladın sen öyle :)) en son adet tarihinden hesaplıcazz ve bu arada bende olan belkı sende olmayabılır korkma o yüzden içini rahat tut..benimde 2 güne kadar hiçbişyim yoktu sımdı yemek gormeye tahammulum yok denız kokusu bıle mıdemı bulandırıyor dusun.. su içemiyroum en kotusu peynır ve yumurtadan tıksındım

( neyse herkeste farklı bunlar korkma sen ıcını gonlunu ferah tut..
canım senın sekerlıılıgın o ballısın sende :)) resimdekıı prenses gıbı...mucukaaaaaaaaaaaa

kıyamam güldene cok gecmısler olsun ınsallahhhhh ayy transfer sonrası olmadı sımdı bu ınsallah duzelırr ...Canım benım ya dıkkat etsın kendıne cok...