Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar ben yarın hsg çekileceğim.. ve malum heyecanım tavanlarda... anestezisiz çekileceğim.. kaç dakika sürüyor bu röntgeni çekmek.. birde bana ayrıntılarıyla biraz anlatırmısınız?

bilmiyorum ki.. dr. istedi....:44:

nehir35, selo26, egunal, Patatesdeniz, fundaonr, ekin0486, avukathb, beyazisceyiz, silbastannn, ecenurr, zuzu25, atasehir

kızlar bu hsg kaç dakika sürer cevap veren yok mu?ve hepiniz ameliyat kıyafetini giydiniz mi?

canım bu kadar panik olma bende ameliyat kıyafeti giymedim sadece alt çıplak oluyor.egunal detaylı anlatmış ben panik olduğum için anestezi aldım ama benden önce çektirenlere sordum yinede hatta eşim bana kızdı boşuna anestezi alıyorsun diye içeri giren 15dk da yürüyerek çıkıp gidiyordu herkes çok ağrıdan bahsediyor ama öyle büyük bir ağrı değilmiş bide sıvı verilince oluşuyormuş oda 2dk. lık birşey ağrı eşiğin yüksek ise senin için sorun olmaz.bide bence tüp bebek tedavisine giren herkes rahim filmi çektirmeli özellikle başarısız tedavisi olanlar hiç atlamamalı....

Ahhhhh canlarim benim üzülmeyin sizleri cok seviyorum

kızlar ben geldim doktorumuza gittik keselerimizi gördük keselerimizi diyorum çünkü bebişim 2 taneymiş çok mutluyum kızlar ya yolk keseleride oluşmuş 15 gün sonra kalp atışı için gidicez onuda atlattıkmı düşük riskimiz azalıyor dedi doktor rabbim herkese nasip etsin çok güzel bi duyguymuş rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

canım senin bugün randevun vardı dimiiiii..
merak ediyorum nasıl geçtiii...
kuzun iyimiii...

MAŞALLAHHHH beklenen son...belliydi canım hep ikiz dedik zaten...
sağlıklı devam etsin inşallah...

Canım millete bakma ben burda çekildim rahim filmi sadece ağrı kesici verdiler zaten söylediler adet sancısı gibi diye benim adetlerim çok sancılı olduğu icin pehh dedim ben her at çeliyorum o acıyı :) sonra ameliyathanede hemşirenin biri elimi tuttu sıkı sıkı oda ani hareket etmemek icin bide dedi zaten doktor rahat ol kendini sıkma ki ilaç eahat dağılsın istersen elimi sıkı dedi hemşire kendini kasma dedi çok kolaydı keske hersey öyle kolay olsa da bebislerimiz hemencik gelse :)

Sudenazcım herşeyin yolunda olmasına çoook sevindim canımmm..Miniş de yetişti kardeşine yaww maşallahh O naRabbim 9 ayın sonunda sağlıkla kucağına almak nasib etsin..

maşşalh kuzularına hep böyle saglıkla devam edin inş.

yaa kıyamam ben onlaar ne güzel ikiside büyümüşler.maşşallah onlaraye gitsin ya boşver anca doyar o bebişler

kıyamamm ne güzel sudenazcım.. gözün aydın.. hep böyle sağlıklı gitsin canım benmm

gözün aydın canım..... rabbim nazarlardan saklasın bebişleri

Gözün aydin canim benim masallah masallah cifter cifter insallah insallah kiz cok yeme sonrada zayifliyaman bak selo demisti dersin az ye frenle kendini

maşallah süphanallah

sudenaz... canım.. rabbim size sağlık versin....bir an kendimi düşündüm..süper bir şey olurdu... seni anlamaya çalıştım.. mutluluğun daim olsun...

kızlar ne güzel yazmışsınız ya çok sağolunn..rabbim hepimize böyle güzel günleri ve devamını göstersin inşallah..yani düşünüyorumda buna kavuşmak için 5 sene bekleyebildim ama onları görmek için 2 hafta zor geliyor...sen büyüksün Allahım bekleyen tüm arkadaşlarımada bu günleri nasib et...canı gönülden diliyorum bunu

offfff öle deme inan gelirimaklı bi karış havada. ben huzurlu yerleri yeşili estetiği çok severim. metropol havası ve deniz bana göre diil. tam benlikmiş oralarrrr

uffff çokmuş. inşallah sonuca değer ama canım. ilaçlar dahil diil di mi? acıbadem 4000 tl biliorum ilaç hariç ama emin diilim

eet canım ya bizim oralara da beklerim ama gezmeğe yazın güzel olur..ayy olsunlarda gezeriz bol bol işşallah...
ismimi verme ama gün gelir yüzyüze geliriz nasıl bakarım adamın suratına
aaaayyyy koktuuuuuu pisssss senii......
açıkta gezen benim koku benden mi geliyooo acabaaaa
ayy doğru çok kötü olurrbu muhabbetinde kokusu çıkmaya başladı

canım çok sewindim gözün aydın.maşşallah bebişlerine

AMİİNNNN inşallahhhhhEki Görüntüle 357251

teşekkür ederim tatlım..gerçi benim tüp bebek tedavisinde ilk denemem olacak..a ama bencede önemli işi riske atmamak lazım öyle değil mi?

hemde ne aşkkkkk...ölürüm onlaraaa...bir teyzem deyişi var büyüğünün eriyip bitiyorummm...

ben de senin gibi diyorum.. ve bana hemen diyorlar ki.. onu seveceğine kendin yapta sev.. ulen o benim yeğenim.. onun yeri farklı bebeğimin yeri farklı öyle değil mi?

madem muhabbetin kokusu çıktı bende bir şarkıyla son vereyimmmm
yalnız detone olursam gülme tamammıııı...

amin canım.. rabbim seninkilere ve sanada sağlık versin...

canım senin bugün randevun vardı dimiiiii..
merak ediyorum nasıl geçtiii...
kuzun iyimiii...

kuzum çok iyi 2 li testimi yaptırdım bide kan verdim sonucu bidahaki haftaya çıkıcak şimdilik herşey yolunda...bebeğimin cinsiyeti için henüz bişey demedi göstermedi daha doğrusu:)))bakalım beklemedeyiz ama çok şükür iyiyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…