ayyyy sen donla karşıladım eşmi dioun yoksa o paçalı donmuyduuueett buda üstüne yapıştıı işteee
![]()
paçalı donla görünce bizimkini adamcağızın yüz ifadesini düşünemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy sen donla karşıladım eşmi dioun yoksa o paçalı donmuyduuueett buda üstüne yapıştıı işteee
![]()
bak bu süppperrrrdiiiii![]()
bu saatte ne uykusu şekerim senin gibi enerjik bir hatun git kocanı kaldır ........................................... bencede paçalı deme yapışır üstüne bazıları yarın ısrarla sorabilir .................
![]()
aşağıda adını görmeyince gittin sandım güzelim...yaa o zaman git yat seni atmasınnn
ben gitmedim ki bi yere![]()
kocam nöbetçi canım istesemde alamam
bendeepaçalı donla görünce bizimkini adamcağızın yüz ifadesini düşünemiyorum![]()
a haa çok gecikmeden yapıştı işteee işin yoksa çıkarmak için uğraş şimdi...inatçı leker misaliiiiii...
yok ekincimmm gayet paçasız paçasızdıııı![]()
kız kocandanda elektrik almıyon muuuuuu![]()
musai,tse sende nöbet tut şekerim ne olacak.....
hadi şekerler ben yatıyorum elktrik don dedektif derken acayip uykum geldi olan var olmayan var ama ne yapayımmmhepinize allah rahatlık versin yarın görüşürüz
![]()
daha da durmam artık...
son bi kez hepinizi kucaklayıp yatıyorummmmEki Görüntüle 357440
iyi gecelerr....
ii geceler canımmm.sanada allah rahatlık versinn...hadi şekerler ben yatıyorum elktrik don dedektif derken acayip uykum geldi olan var olmayan var ama ne yapayımmmhepinize allah rahatlık versin yarın görüşürüz
![]()
daha da durmam artık...
son bi kez hepinizi kucaklayıp yatıyorummmmEki Görüntüle 357440
iyi gecelerr....
iyi geceler bayanlar....yarın 3.aşılama günüm..dualarınızı bekliyorum...
inşallah meleğine kavuşursun tatlım....iyi geceler bayanlar....yarın 3.aşılama günüm..dualarınızı bekliyorum...
canımcım hayırlı uğurlu olsun tedavin...Rabbim gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin güzelim.dualarımız seninle
trt 1 de leyla ile mecnun u seyrediyorum çok komik yaaa....
karar verdim tedavim süresince dramatik dizi yok nerde komedi eğlence ben ordayım stres üzüntü kokan dizilere paydos diyorum...ne dersiniz şekerler![]()
inşallah meleğine kavuşursun tatlım....