sağol arkadaşım...geçen ki bebişim yaşasaydı seninle aynı haftalarda olacaktık...kısmet işte...
rabbim önce buna can.. sonrada sağlıklı uzun ömür versin inşallah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol arkadaşım...geçen ki bebişim yaşasaydı seninle aynı haftalarda olacaktık...kısmet işte...
trt 1 de leyla ile mecnun u seyrediyorum çok komik yaaa....
karar verdim tedavim süresince dramatik dizi yok nerde komedi eğlence ben ordayım stres üzüntü kokan dizilere paydos diyorum...ne dersiniz şekerler![]()
işşallah sonucun güzel olur canımm...iyi geceler bayanlar....yarın 3.aşılama günüm..dualarınızı bekliyorum...
rabbim önce buna can.. sonrada sağlıklı uzun ömür versin inşallah...
işşallah sonucun güzel olur canımm...
ne güzel dua bu bölee çok hoşuma gitti...
evet bende çok duygulandım.sen de opu oluyorsun yakında.hayırlı olsun..
amin canım işşallah.eet bakalım ne zamn bugün doktor cuma olabilir dedi ama yarın kesinleşir heralde...
kızlar ben yatıomm artııkk.yarın görüşürüz.hepinize ii geceler.ALLAH rahatlık versin...![]()
elifcim rabbim yardımcın olsun... ekincim iyi geceler![]()
Gene kimse kalmamış yaaa. e napalım.Allah rahatlık versin herkese
sabah görceniz msjı o zamann
GÜNAYDIIINNNN![]()
ben varım orkidecimm korkma kendini yalnız hissetmeeee gel sarılayım sanaaa.Bugünn kalabalıkta aradamı kaynadın sennnn![]()
aahhh ah kuzumm
hiç sorma böyle bi kucaklaşmaya ihtiyacım vardıı
seviyorum seni![]()
Topiğin anahtarı bende kalmıştı kapatıp çıkayım dedim ama 3 kişiyizzz..Neler yapıyosunuzz anlatınn yada bende çıkıyimmm![]()