egunal canım ya bu listeyi hergün güncelliyosun yenileri ekliyosun kaç günleri kaldığını yazoyosun helal olsun sana canım
sağol kuzum topiğimize yakışırrrrr...
listelerle uğraşırken sana yetişemedim...nasılsınız???
daha iyimi eşin???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
egunal canım ya bu listeyi hergün güncelliyosun yenileri ekliyosun kaç günleri kaldığını yazoyosun helal olsun sana canım
Topiğimize güzel,çift çizgili,pozitif bir gün diliyorum
ELVANELVAN Bugün test günün hamileyiiimmmm diye geleceksin inşallahhh
ECRİN_MERT Canım bugün dondurulumuş bebişlerine kavuşuyorsun rabbim yardımcın olsun
ELİFCE2611 2.aşılaman sorunsuz geçsin,bebişin gelsin ve bu kez sımsıkı tutunsun inşallah
EKİN0486 Canım bugün randevuda OPU belli oluyor.Güzel haberlerini bekliyorum
DEFNEELMA Bugün HSG çekiliyorsun...Rabbim yardımcın olsun canım
SAVASECE Bebeğinle buluşuyorsunn..Güzel vakit geçirmenizi diliyorum
ALLAHIM hepsinin yardımcısı olsunnn...
Maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin canım mucize bu ya herkes icin mucize ama bizler icin daha çok :)
ecrinin yokluğunu hissettim...sabah sabah 50 kere günaydın mesajı yazmasına alışmışım...inşallah herşey yolunda gidiyordur...sorun çıkmadan bebeklerine kavuşur inşallahhhh
Günaydın kızlar nasıldınız? Ben biran önce adet olmak istiyorummm olayımın tedavime başlayayım olmasamda bebes olsun dicem ama nerde 5 yıldır her ay aynı umut insanın hiç umudu bitmiyor ya her adet oldugunda bitti sanıyorsun yeni adet dönemine kadar farkında olmadan bir umut yeşeriyor icimde eminim sizde benim gibisinizdir![]()
evet canımcımm ya insan birbirine alışıyor burda ve yokluğunu hissediyorr..ALLAHIM herşey yolunda gitsin de bir hafta girmesin napalımm..çok zor yaa..ben daha yolun başında bu kadar sıkıldım bilmiorum ne olcakk......
herkeezzzlleerrrr günaydınnnnn
nasılsınız kıslar... bol bol guzel haberlı bı gun dılerım....
tuana resmıne bayıldım bu arada ...:)))))
günaydın canım ssanadagünaydın hanımlar nasılsınız
günaydın kalkmıcam iştee çürüsün yatakKalk artık yaaa :95: yata yata yatağı çürüttüngaranti kapsamı dışında kalacak (yatak kullanıcı hatası) diye... Günaydın...günaydınnnn :126:
günaydın güzel anne bulantın ne durumdaGünaydın güzellerrrr..
güzel haberlerin geldiği bir gün olsunTopiğimize güzel,çift çizgili,pozitif bir gün diliyorum
ELVANELVAN Bugün test günün hamileyiiimmmm diye geleceksin inşallahhh
ECRİN_MERT Canım bugün dondurulumuş bebişlerine kavuşuyorsun rabbim yardımcın olsun
ELİFCE2611 2.aşılaman sorunsuz geçsin,bebişin gelsin ve bu kez sımsıkı tutunsun inşallah
EKİN0486 Canım bugün randevuda OPU belli oluyor.Güzel haberlerini bekliyorum
DEFNEELMA Bugün HSG çekiliyorsun...Rabbim yardımcın olsun canım
SAVASECE Bebeğinle buluşuyorsunn..Güzel vakit geçirmenizi diliyorum
günaydın adet olmadan gelsin bebişGünaydın kızlar nasıldınız? Ben biran önce adet olmak istiyorummm olayımın tedavime başlayayım olmasamda bebes olsun dicem ama nerde 5 yıldır her ay aynı umut insanın hiç umudu bitmiyor ya her adet oldugunda bitti sanıyorsun yeni adet dönemine kadar farkında olmadan bir umut yeşeriyor icimde eminim sizde benim gibisinizdir![]()
tedavi zamanın belli olsun o sürece kaptır kendini sıkılmanın yerini heyecan saracak...şimdi böyle düşünmen çok normal kuzum..
günaydınnn canımmmm...
kahvaltı yapmaya çalışıyorum bi yandan...
sen nasılsın bebiş nasılll???
randevularınızdan hiç bahsetmiyosunn..
tedavi zamanın belli olsun o sürece kaptır kendini sıkılmanın yerini heyecan saracak...şimdi böyle düşünmen çok normal kuzum..
inşallah canımmcımm yaa...o günn gellsinnnnn artıkkkk
günaydınnn canımmmm...
kahvaltı yapmaya çalışıyorum bi yandan...
sen nasılsın bebiş nasılll???
randevularınızdan hiç bahsetmiyosunn..
günaydınlarrrrr![]()
Günaydın güzel topiğin güzel kadınlarıııı güzel haberlerle dolu muhteşem bir gün olsun içimiz huzur ve mutlulula dolsun dualarımız kabul olsun ...........allah hep yüzümüzü güldürsün..
Hayırlı günler.
Akşam hepimiz için dua ettim tek tek allah inşallah kabul eder.........
Okudum okudum üfledimmmm:))))
rabbim kucağımızı boş bırakmasın....tez zamanda bebeklerimize kavuşalım
Canımm iyiyiz çok şükür.. randevular ıyı geçti en son şimdilik bı sorun yok dedi dr... mart ın 10 un da gel cınsıyetıne bakalım dedi..
ben zaten dr a gıdınce kendmı kaybedıyomuşum eşim ole dıyo :)))
adam anlatıyıo ben dınlemıyomuşum ...
başka alemlerdeymişim... heyecandan :))))
canım son adet tarihini ve bebişin muhtemel doğum tarihini yazarmısın hemen listemize ekleyecem
Günaydın güzel topiğin güzel kadınlarıııı güzel haberlerle dolu muhteşem bir gün olsun içimiz huzur ve mutlulula dolsun dualarımız kabul olsun ...........allah hep yüzümüzü güldürsün..
Hayırlı günler.
Akşam hepimiz için dua ettim tek tek allah inşallah kabul eder.........
Okudum okudum üfledimmmm:))))
rabbim kucağımızı boş bırakmasın....tez zamanda bebeklerimize kavuşalım
sebep;erkek faktörü son adet tarihim; 2 aralık 2011 bebişimin doğum tarihi; 07 eylül 2012
![]()