Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızçeler selammmm

Başımı uykudan ve işten alabilirsem tekrar eskisi gibi gelmeye devam edeceğim..

Saracım ney olduğunu tam anlayamadım geçmişi okumadım ama sanırım hastan var Rabbim şifasını versin inşallah bir an evvel sağlığına kavuşsun

BENkayracım ev bakıyorsun sanırım ne istediğini yazarsan bakayım bende yardım edeyim sana çünkü bende bakıyorum nineme bizim taraflardan 1+1 bi ev.. aklımda olsunda sanada bakayım o arada

Fatoşgül kız seni çok merak ediyorum ha naaptın ne ettin

Güldennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn geçmişi kısaca özetleyiver bana hayrına nolursun canımcım bu arada yazdıydım ama yine yazacağım puanlama ne zaman hemen haber ver bana nefis görünüyor..(elimi avcuma sürdüm memelerime sürdüm şişmesinler diye..)

kızlar bu arada diğer kardeşlerimide çok özledimm inşallah herkesin sağlığı sıhati yerindedir..

bu arada ben hala beslenemiyorum 13. haftaya girerken doktor bekliyor bizi tarama yapılacak 3 hafta sonra bakalım hayırlısıyla atlatırız inşallah, belki cinsiyette öğreniriz ne dersiniz

Bu arada hadi tahminler yapın bana karnım azcık çıktı sanırım iç karnım küçük o yüzden göbeğim büüyük olcak annemde öyle diyo kocaamn tostoparlak bişi olcan diyo onun 6 aylıkken çıkmış karnı benim 3 aya girdiğimde

Beni gören tipime bakıp kız diyo bakalım siz ne diceksiniz

Inanmiyorum.kuzum yaa simdiden gaz yedi demek :)) Zor olmustur senin icin de:))

sağol canım kardeşim hasta karaciğer yağlanması varmış neyseki çok önemli bişey değil ama hastalık bu insanı kokutmaya yetiyo dimi

sen hala yemek yiyemiyomusun doktor vitamin falan verse keşke bebeğin bence kız olacak

canım karaciğer yağlanmasındaki tek önemli nokta atışı diyet.. etten alkolden (ki belki almıyordur) vs abur cubur ne varsa hepsinden uak duracak herşeyden az yiyecek...En güzeli doktor listesi tabiki..İnşallah iyileşir biran önce

Bu arada Rabbim içimdekini yüzüme vuruyo sanki :) tahminin için teşekkür ederim.(her zaman sağlık sıhat önde hayrlısı önde içmden geçen kız..ama rüyamda mavili erkek gördüm :))

Selam canim benim de cok yogun bulantilarim.oldu 4.ayda bitti ama arada hala cikariyorum senin yazdiklarini okudugumda icime kiz dogdu hayirlisi ve sagliklisi olsun insallah..

sağol canım kardeşim sigara alkol kullanmaz ama kilosu var bu diyetle oda gidecek inşallah

dediğin gibi önemli olan sağlık sağlıklı olsunda kız erkek farketmez canım

Selam canim benim de cok yogun bulantilarim.oldu 4.ayda bitti ama arada hala cikariyorum senin yazdiklarini okudugumda icime kiz dogdu hayirlisi ve sagliklisi olsun insallah..

valla zorladı kereta beni sağlıklı ne varsa yiyemiyorum sofrada tavuk gördüm mü kaçıyorum resmen hoop kendimi lavaboda buluyorum adam gibi iki lokma yemek yemeye hasret kaldım inan.. Her sabah aynı terane zaten sabah kalk bögh bögh kus öğlen bögh bögh yani isyan edecemde edemiyorum malum güzel birşey için bu günlerden geçmeliyiz.. Neyse az kaldı diyıorum inşallah 3-4 hafta sonra bitecek bunlar bende beslenicem düzgün.. insan 2 ayda bir gr yoğurt yiyemezmi balık yiyemzmi yaa ne acı bişey..

sağol canım kardeşim sigara alkol kullanmaz ama kilosu var bu diyetle oda gidecek inşallah

dediğin gibi önemli olan sağlık sağlıklı olsunda kız erkek farketmez canım

saracım çok çok geçmiş olsun konu sağlık oldumu bide gurbet oldumu insan mahvoluyor..
iyilerken katlanıyosun ama maalesef benim ailem hep uzakta..
inşallah geçici bişey canım benim diyetle v.s...
dediğin gibi insan ne hayalde planda oluyor ama ani bi olay biizi dağıtıyor benim eşimde böbreklerinden rahatsız geçmedi ağrım var diyoırr..
şişme olmuş böbrekte ona canım sıkılıyor mevlam beterinden korusun hepimizi ailemiziii

canım benim birden yazını okudum ve hemen arkasından gittin öylece aklım sende kaldı evet fena halde...
seni çok seviyom ben
aşırı yağlanmadan olmuş belliki bence başka bir sıkıntı yok göreceksin..
bir ara annemde senelik rutin kontrollerde karaciğer yağlanması başlamış dikkat edeceksin dedi daktır diyet gibi ama ağır olmayan bir beslenme şekli verdi anneme dikkat etmezsen birgün hastanelik olursun bak dedi sanırım kardeşinde böyle bir durum var annem diyet yaptı ve sorun yok şimdi...kardeşinde annem gibi senelik kontroller yaptıran biri olsa belki önceden önlem alabilirlerdi ilerlemiş biraz sıkıntı olmuş ama toparlanır sıkı bir diyetle Allahın izniyle

amin sağol canım diyet yapacak ilaç takviyesiylede inşallah kısa sürede iyileşecek canım menim

senin eşinede çok geçmiş olsun bol su içsin ve yürüsün mümkünse koşsun eğer kum taş varsa düşmesi kolay olu canım

ve çok haklısın gurbet her daim zor ama iyilerse daha bi katlanılası oluyo hastalık girdimi araya o zaman çekilmezliği katmerleniyo buna da şükür yinede iyi olsunlarda başka bişey istemiyorum

bi yandan telefon elimde haber bekliyorum bi yandan iş yerindeyim işler oluyo o yüzden yazdım çıktım canım

evet ilerlemiş sanırım ama diyetle ve ilaçlarla düzelecek inşallah rutin kontrolleri yoktu canım olsa anlaşılırdı dediğin gibi

ve bende seni seviyom biliyosun

kızlar bu ayki adetimden bişey anladıysam arap olayım hem çok az oluyorum hemde bi sancım varki sormayın sanırsınız düşük yapıyorum belim kırılıyo resmen üstüne bide eve geldiğimden beri ütü yapıyorum şimdi az mola verdim ama gidip devam edecem yine mahvoldum ben

Son düzenleme:
Saracım geçmiş olsun canım şimdi canın sıkıldı ya belki adetin ondan kesilmiştir benimde bişeye üzüleyim hemen kesilir dikkat et kendine canım

valla ben böyle az adet olmaya başladığımdan beri acaba yapışıklık falanmı oluştu diye aklıma getiriyorum kendi adıma az kaldı bakalım görcez histeroskopide olmasın tabide yapışıklık falan en azından embriyo neden tutunmuyo belki sebebini öğrencez..

Kızlar eve geldiğimden beri başım dönüyo biraz uyudum bişeyler yedim geçmedi hala ara ara gözlerim kayıyo neden oluyo bu?

iyim nolsun aynıı hayat iştee spora gittim geldim komşuma arkdaiım bebek görmeye geldi bende yanlarına gittim..
eve geldim ders çalışıyorum çalışmaya çalışıyorummm

inşallah iyileşecek sen dua et canım..
sağol canım ya bende anlamadım aslında kasıkları karnının yanı ağrıyor diye gitti...
idrarda kan görüldü bu bendede çıkardı ama eşimin böbreğinin biri şişmiş..
doktor bol su iç yorulma dinlen demiş..
ben hep zorlardım eşimi pek su içmez ben çok içerim şimdi artırdı..
bende araştırdım hani taş düşürende v.s şişermiş böbrek eşim sancım falan olmad diyor ama bence farketmedi azda olsa
çok yoğun okulda dinlenmiyor fazla ...
geçmedi hala bidah başka doktora git diyorum sadece ağrıkesici vermişti ilaçlar zaen böbrekten atılıyor ya ilaç vermemiş ama
kaç hafta oldu hla yanlarımda ağrı var diyor bu böbrek ihmale gelmez canım sıkılıyorr:18:

canım acaba üşütdünmü biz hemen yaz havasına girdik ayak çıplak geziyoruz..
bide sökülemediğindende olabilir..
benim sancım çok olunca kanamamda çok oluyor ama..
kıyamam yaa...dinlen boşver canını düşün
benimde geçen ay 28de gelen adetim 32 gün oldu gelmedi inş. uzamaz daha fazla normaldede 32-33de olurumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…