• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

koy tabi kıızzz:46::46:

sana yetiştiremedim ama buyur canım en son pişenler..
$Fotoğraf0594.webp $Fotoğraf0577.webp

açken banada çok güzel görünüyodu tıka basa yiyince şimdi gayet sıradan görünüyorlar hiç bişey ifade etmiyo:9::9::9::9:
saol canım bu arada:16::16::16:

Bende açtım gözüme çokk güzel göründülerrrrrrrr :60::60::60:
ellerine sağlık marifetli arkadaşımm:16::16:

aç olduğun için güzel göründü normalde güzel değil diyon yani:60::60::60::60:

Ha hahaha tabiki güzeller cnmm sen açken güzellerdi .şimdi öyle değiller yazınca bende öyle yazdım yoksa çok güzeller hele ben poğaca yemeyeli varyaa kaç ay olmuştur..yokki bi poğaça yapan..şöyle yesem yaprak sarmada geçen annem gelmişti o yapmış getirmiş.:21::21::21: öyle yedimmmm:1::1::1::1:

Ha hahaha tabiki güzeller cnmm sen açken güzellerdi .şimdi öyle değiller yazınca bende öyle yazdım yoksa çok güzeller hele ben poğaca yemeyeli varyaa kaç ay olmuştur..yokki bi poğaça yapan..şöyle yesem yaprak sarmada geçen annem gelmişti o yapmış getirmiş.:21::21::21: öyle yedimmmm:1::1::1::1:

ohhhhhhhh afıyet olsun yıgenıme lop lop et olsun yarasın kuzucuma.sen ıste ben sana burdan kargolarım bebemmm

Biliyorum canım takılıyorum ben sana:9::9::9:
Hamiş hamiş yapanın olsada yesen bak içlendim şimdi:5::5::5:
yakınımda olaydın keşke...

wooooooow hamarat arkadaşım menim ellerine sağlık ve afiyet bal şeker olsun

oyyyy akşam akşam bir sara yorumu geldi bugün ki yemeklerime saol canım ama bildiğimiz şeyler işte değişik bişi yok yani:40:

oyyyy akşam akşam bir sara yorumu geldi bugün ki yemeklerime saol canım ama bildiğimiz şeyler işte değişik bişi yok yani:40:

al sana bi sara yorumu daha her gün dünya mutfaklarından değişik yemekler yapmıyoruz önemli olan sıradan bi yemeği bile tadında yapıp güzel bi şekilde sunmak ve senin yemeklerinde çok leziz göründü gözüme:34::34::34::34:

dogru soluyosun cnm ben senin ustune 2.yi olyuyom..benimde vardi cnm sabah baya
parca gelfdi simdi biraz rahatim..insallah cnm ramazandab sojnrda guzel olur.
kuzumm ben senin transferine hayirli olsun diyemedim kusura bakma canimm insanllah tutunur kuzularinnnn..evet cnm burayq yazmamistim gitcegimi haklisin..tewt tarihin ne zaman gulum?

önemli degil bizi bu ara herkes unuttu zaten :19::19::19::19::19::19::19::19:inşallah kuzularım tutunucak allahın izniyle test tarihim 6 temmuz canım bekliyoz bakalım rabbim inşallah su mübarek 3 ayların içinde hepimizin hamile kalmasını saglar inşallah:40::40::40::40::40::40:

önemli degil bizi bu ara herkes unuttu zaten :19::19::19::19::19::19::19::19:inşallah kuzularım tutunucak allahın izniyle test tarihim 6 temmuz canım bekliyoz bakalım rabbim inşallah su mübarek 3 ayların içinde hepimizin hamile kalmasını saglar inşallah:40::40::40::40::40::40:

kıyamam kim unuttu seni bakayım hormonların tavan yapmış inşallah gebeliktendir bu test tarihine az kalmış inşallah ramazana müjdeyle girersin tatlım menim

slm turkuazcım nasılsın

canim bu aralar cok giremedim biliosun sonra bi alintida girdum transferini karilasmamuzi bekliodum kuzum...insallahhhh canimmmm

Saracımm çok zorlu bir operasyon geçirmişsinn:18::18::18::18:okurken içim kıyıldı resmen:53::53::53::18::18:..yaşadıkların 3 defa geçirdiğim lapororskopi+ histereskopilerde farklı farklı işlemlerin bütününü yeniden yaşattı her ayrıntı:50::50:....okudukça kötü oldum:26:..
Geçmiş gitmiş olsun ve Rabbim tekrar yaşatmadan bebğini göndersin inşaallah...
Sana söyleyebilceğim en önemli şey doktorunu dinlee ve vakit geçirmeden komplikasyonlar oluşmasına ihtimal bile vermeden tedaviye başlaman canım:34::34: ben ilk ameliyatımdan sonra dinlemedim doktoru 2 ay içinde başlayalım demişti..bekledim iyice toparlanayım dedim...ve yapışıklıklar yeniledi..sonraki operasyonlar da da düzelmedi...hastanede kalmakla sonrasında kv ne giidp dinlenmekle çok iyi yapmışsın ..ben vücüdümun uyuşukluğuna güvenip iyiym sanıp hemen ayaklanmıştımm...ağır bile kaldırdım sanırım...gülüm biran önce toparlanmaya çalış ama iyi hissetmedikçe de iş güç yapmaa.....ben de çok özledim senii ..topiğe çok sık giremedim..sana da 2 sefer mesaj yazmaya niyetlendimm bilgisayar dondu ne hikmetse bu gece ye kaldı geç oldu asıl sen kusuruma bakma bebişimm...öpüyorum güzel gözlerinden çektiğin acılar bebğine giden yoldai gül yaprakları gibi birer hatıra olarak kalsın ..ve Rabbim çektiklerinin mikafatını çabucak göndersin inş..kucağına arkadaşımm:54::54::54:

canııııım mesajını şimdi gördüm geçmişe bakarken iyi dileklerin için sağol canım amin inşallah bebeğim gelirde bu çektiklerime değer ikramayam ben tedaviye başlayacam ama ben eylül gibi düşünüyodum buda bi adet dönemi geçsin başla dedi bakalım hayırlısı canım ben dün çamaşır sepetini kaldırdım ve karnım çok ağrıdı eşimde kızdı niye beni beklemedin diye ama kendimi azıcık iyi hissetttim ya ayaklandım hemen akşamları çok sıcak basıyo bu opersyonun etkisindenmidir bilmiyorum ama halsizleşiyorum bazen ve hala leke leke kanamam var sende olmuşmuydu canım

al sana bi sara yorumu daha her gün dünya mutfaklarından değişik yemekler yapmıyoruz önemli olan sıradan bi yemeği bile tadında yapıp güzel bi şekilde sunmak ve senin yemeklerinde çok leziz göründü gözüme:34::34::34::34:

valla kendim yaptım diye demiyorum çok samimiyim pek bi güzel olmuşlardı aferin bana:9::9::9:
yaprak sarmasını sevmem ben ama seven var diye yapıyorum ben karalahana ve beyaz lahana sarması seviyrum...

selam şekerim sahilde armutlara oturmuş keyif yaparken kocişinle arada bir bizimle kaçamakmı yapıyon kocan biliyomu bunu:9::9: sen armuta otur bende gidip dolaptan alıp yiyeyim bari:9::9::9:

ohhhhhhhh afıyet olsun yıgenıme lop lop et olsun yarasın kuzucuma.sen ıste ben sana burdan kargolarım bebemmm

sağolllll canım benim..ne göndericeksin..:1::1::1:hem poğaca hem dolmamı bitanesin sennn:16::16::16:

Evt cnm ya maaleseff yapanım yok benimde halim yok valla yapmaya..
sağol cnm benim seninkilerle şimdilik idare ediyorum:16::16::16::16:.:21::21::21:

iyiyim sara'm sahilde armutlarda oturuyoruz kocacigim nargile hupurdetiyo sohbet edioz arada size yaziom:)))

ooohhhhh sefan olsun canım :13::13::13::13::13:

valla kendim yaptım diye demiyorum çok samimiyim pek bi güzel olmuşlardı aferin bana:9::9::9:
yaprak sarmasını sevmem ben ama seven var diye yapıyorum ben karalahana ve beyaz lahana sarması seviyrum...

selam şekerim sahilde armutlara oturmuş keyif yaparken kocişinle arada bir bizimle kaçamakmı yapıyon kocan biliyomu bunu:9::9: sen armuta otur bende gidip dolaptan alıp yiyeyim bari:9::9::9:

çokda mütevazisin yani sevsinler seni :29::29::29::29::29:

laz kızı karalahana sevmese olurmu hiç :9::9::9::9::9::9:bende beyaz lahana sarmasını ve asma yaprağı sarmasına bayılıyorum :56::56::56::56::56:

Back
X