Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu aralar kimsecikler ugramaz oldu topiğe herkes gezmelerde tabi kocişiyle bizde evde kös kös yatıyoz bebişlerimle alıcagınız olsun kızlar![]()
kıyamam sanaaaa..
annemdeydim bende bugün bir saat oldu geleli..
sende yaz dönemi transfer olunca eve kapandın tabii![]()
ayyy sorma gülden yaa yazın hiç çekilmiyomuş evde yatmak allah hastanede yatanlara yardım etsin valla:44::44::44::44::44:
güldenim buradanda tebrik edeyim böylece üç koldan tebrik etmiş olayım![]()
![]()
eeee arkadaşım birinci olmuş tebrik etmezmiyimkızzzz nereye baksam sen varsın tebrik iiiçççiiinnnn![]()
benimde öyle canım....nafiş kız senin avatarını her gördüğümde bebek özlemşim arttığı gibi o bebeği ısırasım geliyorçok tatlı yaaaaaa
![]()
ıı ııh görmedim gördümsede hatırlamıyom hani nerdeler :26::26::26::26::26::26::26::26:benimde öyle canım....
diğer ikiz kızlarımı gördünmüüüü![]()
ıı ııh görmedim gördümsede hatırlamıyom hani nerdeler :26::26::26::26::26::26::26::26:
güldeeeeeeeeeeeeennnnnnnnniiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:
gülden canım tebrik ederimbirinciliği çok sevindim tatlım
güldenim buradanda tebrik edeyim böylece üç koldan tebrik etmiş olayım![]()
![]()
eeee arkadaşım birinci olmuş tebrik etmezmiyim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
halay bilem çeker horonda teperim ama sancım var yaaaaaaaaa
benimde öyle canım....
diğer ikiz kızlarımı gördünmüüüü![]()
nereye baksam sen
bize heryer kutlama
saol canım beniimmmmmmmmmmm![]()
gördüm canım şok şekeyley yerim möen onları yaa mende istiyom onlardan çifter çifter hemde ancak diner anne özlemim![]()
günaydın arkadaşlar bşy soracağim lütfen cvp verin 3, gün embriyosu mu daha iyi oluyo yoksa 5, gün embriyosu mu daha iyiy oluyor biraz önce labaratuardan aradılar yumurtalar bölünmeye başlamış doktorum 5, gün e kadar bekleyelim demiş